Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harnas nie jest w teamie virtuala jesli o to chodzi btw syfy to tobie wyskakuja na twarzy.

Juz to widze jak Smok z rodzicami idzie do prokuratory xD Onn nawet poprawnie zdan nie umie skladac.Zreszta pisal,ze wlamu nie bylo a teraz oskarzaja team virtuala? Fuck logic...

@top Kiedy online? Czas dziala na wasza niekorzysc.

pobrane-2_eeherer.jpg                

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak można nazwać harnasia i mks hakerami? po prostu dostali dostęp do bazy i tyle, a tak to gowno potrafia.

aw. mam nadzieje ze serwer wystartuje, bo fajnie sie grało. 

Świeżak nie wiesz o czym mówisz to w jakim  celu klekoczesz ozorem ^^

Ps: Czekam na new otwarcie z True Sponsorem topka sama się nie wbije.

Opublikowano

Świeżak nie wiesz o czym mówisz to w jakim  celu klekoczesz ozorem ^^

Ps: Czekam na new otwarcie z True Sponsorem topka sama się nie wbije.

Takiś młody a wyszczekany.

@Serwer liczę że serwerek stanie szybko na nogi. Grało się świetnie, nie było odstraszającej ilości bugów, były wprowadzane poprawki, ilość graczy - cudo.

Pozdrawiam

Opublikowano

Proszę x :)

<14:10:02> Trying to connect to server on x
<14:10:03> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.

ts nie dziala?

43976131910427822020.png

Opublikowano

<14:10:02> Trying to connect to server on 178.217.184.22
<14:10:03> Connection failed because the server reached its maximum amount of clients.

ts nie dziala?

limit jest slotow

Opublikowano

podales ip astilii nie deili.

Topic@ Smok juz wrocil ze szkoly?Ludzie czekaja na informacje.Bug z podwojnym przesuwaniem przedmiotow zostal naprawiony?

Podał poprawne IP, tylko, że maks 32 osób może wejść. Taki limit slotów.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Anzelm jak odpalicie dzisiaj z przywróceniem kont to napewno będzie w cholerę graczy a jak za kilka dni to stracicie niestety bo nikt długo czekać też nie będzie dlatego ogarnijcie się błagam !! a serwer polecam i naprawcie sure wp !!!!!!

Opublikowano

To teraz tylko nadzieja by współpraca True przyniosła efekty. Chodź to nie będzie to samo co na początku i na pewno tylu graczy nie będzie ;c

Opublikowano

Muszę tu się ponownie wypowiedzieć ...

Jak już pisałem i powtarzałem !

Nigdy się nie poddam ! Nie pozostawię Deili i 2.300 graczy którzy ją pokochali !

Nie potrafię zostawić półrocznej pracy !

Deila powróci nie wierzcie ludziom, którzy starają się zniszczyć moją pracę !

NIGDY NIE UDA WAM SIĘ MNIE POKONAĆ !

Możecie walić czym macie w Administratorów, wysyłać im linki-pułapki, ale ze mną

Wam się nigdy nie uda ! Nie licznie na sukces nie poddam się, poniesiecie klęskę !

Możecie mi wysyłać keyloggery, DDoS`ować, fw robi swoje !

Nigdy Was nie porzucę ! Jesteśmy już w trakcie załatwiania najpotrzebniejszych rzeczy forum,TS, nowa maszyna !

Zapraszamy i oczekujcie więcej informacji i pamiętajcie, że za przeproszeniem szmaty jak Harnaś tylko czekają, na to aż we mnie zwątpicie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...