Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosimy zachować spokój !

I poczekać kilka dnia na szczegółowe informację !

Teraz opisze przebieg zdarzeń ...

Ale najpierw trochę teorii

---------------------------

Anzelm - smok590

Fourine - sponsor

Nie ma co tu pisać, jak się zjebało najlepszy w historii Polski

serwer metin2, na którym miałem 2.300 stałych graczy

to można się już na scenie mt2 nie pokazywać !

Jak to było ?

Więc szanowny Forurine miał nóż pod gardłem,

który trzymałem i ostrzegałem, żeby nie popełnił błędów,

niestety jest tak bardzo dziecinny, że expiąc na serwerze

zdecydował podnieść sobie lvl, na postaci...

Dodatkowo zabrał kilka przedmiotów z IS`a, musiałem

interweniować, Mateusz bowiem prawie doprowadził do upadku Deili.

Niestety nie widziałem, że najczarniejsza karta w historii Deili ma dopiero się ujawnić...

Otóż Mateusz dał dostęp ( hasła ) do bazy danych Harnaśkowi, żeby "zrobił sobie eq pefect".

Kiedy mnie nie było wykorzystali okazję, wiedzą, że ze mną nie ma przebacz, więc poczekali, aż

mnie nie będzie i wbili z mksem do navicata, zniszczyli gospodarkę serwer rozdając eq z navi !

Musiałem interweniować !

Zgasiłem serwer !

Zrobiliśmy reset kont...

Wszystko toczyło się świetnie, aż do momentu, kiedy

zauważyłem, że z konta averii ( konto na dedyku ) można

bezpośrednio wbić do bazy danych Deili !

Tak jak mówiłem nigdy się nie poddam z Deilą ! Za dużo osób na nią czeka !

Szybko zabrałem  pliki z dedyka ...

I postanowiłem zniszczyć Fourione do końca, rozpoczynając współpracę z True

Jestem pewien, że u niego nie będzie takich afer typu, "nie chce mi się expić Mati daj mi hasło do navi !

zrobię sobie eq i dam trochę levela !"

KONIEC POWIEDZIAŁEM ZE MNĄ WAM NIE PÓJDZIE TAK ŁATWO

NIGDY SIĘ NIE PODDAM

Co do ForGame i całej konkurecji, którą Deila bije na głowę,

DDoS`y nic nie dały ?

śmieszne komendy nic nie dały ?

na to czekaliście ?

odsyłanie mi linków do pobrania keyloggerów, śmieszne !

Jeszcze raz powtórzę, że o Deilę nigdy nie przestanę walczyć !

Ty mnie nie rozśmieszaj :D może przypomnisz sobie kto dał dupy na aurionie? :)

21025763467572689828.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśle , że mogło tak być, bo taki dzieciak to może sie włamac do piwnicy i ukraść ogórki kiszone.

Jak nie ma wycieku pasów to zycze mu powodzenia ,nawet przy słabych zabezpieczeniach w 99,9% jest to czynnik gimbusiarski,który da pasy na chwile koledze lub da sobie keyloga wpuscic do kompa.

Opublikowano

Jebać ten serwer człowiek chce sobie pograć nie może bo dają GM jakiemuś Hanysowi żeby sobie robił eq do pvp gildyjnego a on in wyruchał i teraz macie gimboszczaki -.-

Opublikowano

Tracice graczy przez takie offanie serwa wczoraj mieliscie oatatnia szanse ale jej nie wykorzystaliscie wiec jam najszybciej odpalcie dopoki przyjda ze szkoly

Opublikowano

Anzelm - smok590

Fourine - sponsor

Jak to było ?

Niestety nie widziałem, że najczarniejsza karta w historii Deili ma dopiero się ujawnić...

Otóż Mateusz dał dostęp ( hasła ) do bazy danych Harnaśkowi, żeby "zrobił sobie eq pefect".

Kiedy mnie nie było wykorzystali okazję, wiedzą, że ze mną nie ma przebacz, więc poczekali, aż

mnie nie będzie i wbili z mksem do navicata, zniszczyli gospodarkę serwer rozdając eq z navi !

Musiałem interweniować !

Zgasiłem serwer !

Zrobiliśmy reset kont...

Jestem pewien, że u niego nie będzie takich afer typu, "nie chce mi się expić Mati daj mi hasło do navi !

NIGDY SIĘ NIE PODDAM

DDoS`y nic nie dały ?

na to czekaliście ?

Zaje*isty serwer. liczę na ciebie i czekam na start

baner.png

Opublikowano

Dobra oficjalnie mówię, że 3/4 osób siedzących w tej prezentacji to istni idioci... Jak serwer działa, to wam aż się kurwa uszy trzęsą byle expić, byle grać, a jak dzieje się coś złego to od razu hejtujecie. Ja tam jestem dobrej myśli i uważam, że Anzelm wraz z True mogą odratować serwer.

PS: Minimum 3/4 z was, którzy gadają o zabezpieczeniach nie ma o tym najmniejszego nawet pojęcia i nie wie, że ten serwer miał dobre zabezpieczenia. Jeśli nie wiecie jak wszystko się stało to nie pierdolcie farmazonów...

PS2: Drogi moderatorze, tylko w tym temacie dostałem już chyba 3 warny, a ja tylko wyrażam swoją opinię o harnasiu (który jest kurwą... - warn na życzenie?)....

Opublikowano

Anzelm - smok590

Fourine - sponsor

Jak to było ?

Musiałem interweniować !

Zgasiłem serwer !

Zrobiliśmy reset kont...

NIGDY SIĘ NIE PODDAM

DDoS`y nic nie dały ?

na to czekaliście ?

Kolejny powód dlaczego zostanę i będę bronił serwera, liczę na to nie wiem kim jest True bo się nie mieszam w jakieś śmieszne życie Metinskie, ogromny szacunek ode Mnie za Twoją wypowiedź będę czekał na serwer i trzymał jednocześnie kciuki, nie poddaje się Administrator - to chyba najlepszy dowód że serwer ma osoby w zespole które należy darzyć szacunkiem, czekam i będę czekał na serwer, mam nadzieje że ruszy tak jak wcześniej, pełną parą. Zawiodłem się tylko że taka osoba była w zespole która zepsuła naprawdę świetnie zapowiadający się projekt, najważniejsze by nie było kolejnej hecy, by wszystko stanęło na nogi, a do innych graczy mam taką małą przesłankę - jak serwer stał i robili jakieś przerwy techniczne by polepszyć jakość serwera to było dobrze, każdy zadowolony i szczęśliwy - teraz - gdy pojawiły się problemy odwracacie kota ogonem i najeżdżacie ile sił w palcach, takich graczy nikt nie lubi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

ty smok ten serwer jak ruszy znowu dostaniecie w dupe bo gnojki robiliście reklamę na dobrych serwera i oni was bedą gnębić se reklame rubcie ale nie na takich co już mają pare lat i mają bdb maszyny haha mi się z was śmiac chce bo nawet zapezpieczyc nie umiecie serwera bo jakiś niedojdy go zrobili  nie synku kota ogonem bo sam jesteście winni tego co się stało robicie reklame na pl a pl już pierszy stal i jakos stoi a wy hamscy ludziki robicie takie coś i synku tu tylko ci na kasie zależy  bo wiem co to jest kasa

Opublikowano

Harnaś hakierze o.O włam sie na Alistrie.eu jak to zrobisz to napisze że jestes Wielki,teraz to jestes małą mendą wyludzajacą dostep od gimbusków.

Opublikowano

ty smok ten serwer jak ruszy znowu dostaniecie w dupe bo gnojki robiliście reklamę na dobrych serwera i oni was bedą gnębić se reklame rubcie ale nie na takich co już mają pare lat i mają bdb maszyny haha mi się z was śmiac chce bo nawet zapezpieczyc nie umiecie serwera bo jakiś niedojdy go zrobili

rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie rubcie

21025763467572689828.png

Opublikowano

Kolejny powód dlaczego zostanę i będę bronił serwera, liczę na to nie wiem kim jest True bo się nie mieszam w jakieś śmieszne życie Metinskie, ogromny szacunek ode Mnie za Twoją wypowiedź będę czekał na serwer i trzymał jednocześnie kciuki, nie poddaje się Administrator - to chyba najlepszy dowód że serwer ma osoby w zespole które należy darzyć szacunkiem, czekam i będę czekał na serwer, mam nadzieje że ruszy tak jak wcześniej, pełną parą. Zawiodłem się tylko że taka osoba była w zespole która zepsuła naprawdę świetnie zapowiadający się projekt, najważniejsze by nie było kolejnej hecy, by wszystko stanęło na nogi, a do innych graczy mam taką małą przesłankę - jak serwer stał i robili jakieś przerwy techniczne by polepszyć jakość serwera to było dobrze, każdy zadowolony i szczęśliwy - teraz - gdy pojawiły się problemy odwracacie kota ogonem i najeżdżacie ile sił w palcach, takich graczy nikt nie lubi.

Pozdrawiam.

Z tego co wiem na serwerze true gm miał harnaś i mks :((( Więc sądzę, ze będzie kolejny fail !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Oj smoku.

Pozdrow tego zjeba zalozyciela.

Zaczol mnie wyzywac i na co to mu bylo

+ To nie byl najlepszy serwer metina.

54010287442563618639.png

Opublikowano

Myśle że powinniście spiąć poślady póki jeszcze ktoś zagląda do tego tematu zmienic wszystkie passy lepiej się przygotować i odpalić serwer jeszcze dziś dac ratki lub coś w tym stylu. To moze wybije wam ten 1k graczy ja na pewno bym wszedł. Bo na chwile bierzacą nie ma dobrych easy/4fun.  Więc macie szanse... poraz enty.

Ps. Daj jakieś info na stronie głównej serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

"Puki" "enty"....

Póki n-ty ...

Najlepiej nie dawac nikomu hasla i tyle.

Kiedy on ? :)

Mogles chociaz napisac.

Opublikowano

Tak. Po raz ostatni. To bd wasza ostatnia szansa, wiec do roboty! Postarajcie się jeszcze dziś odpalić :)

Nic się nie stało!

Nic się nie stało!^^

Opublikowano

Hehe zobaczymy co będzie dalej z tym serwerem ciekawe no ale jak to mówią do trzech razy sztuka

ale niewiadomo czy harnas znowu go nie rozdupi ;D

Opublikowano

Tak. Po raz ostatni. To bd wasza ostatnia szansa, wiec do roboty! Postarajcie się jeszcze dziś odpalić :)

Nic się nie stało!

Nic się nie stało!^^

Stalo sie. Baza acc i pliki wyciekly. Sam je posiadam

54010287442563618639.png

Opublikowano

ty smok ten serwer jak ruszy znowu dostaniecie w dupe bo gnojki robiliście reklamę na dobrych serwera i oni was bedą gnębić se reklame rubcie ale nie na takich co już mają pare lat i mają bdb maszyny haha mi się z was śmiac chce bo nawet zapezpieczyc nie umiecie serwera bo jakiś niedojdy go zrobili  nie synku kota ogonem bo sam jesteście winni tego co się stało robicie reklame na pl a pl już pierszy stal i jakos stoi a wy hamscy ludziki robicie takie coś i synku tu tylko ci na kasie zależy  bo wiem co to jest kasa

Slownik, slownik i jeszcze raz slownik, potem troche interpunkcji a na koncu trzy gramy skladni - ot, przepis na poprawne zdanie.

Co do servera - dalo sie przewidziec. Zbyt szybko zaczeliscie sie chwalic byciem top1 no i jeblo :D

Co tam do kogos up, ze harnasiek mial gma na serverze True... Byc moze, ale nie jest to do konca tak jak piszesz. True to sponsor i tylko sponsoringiem sie zajmuje, wiec on po prostu sponsorowal server Harnasiowi, a nie ze harnas byl gmem u True.. Zreszta po True zawsze mozna sie spodziewac stabilnych serverow :) <popatrzcie chocby na Emperiusa, gra tam 30 osob a server nadal stoi>

//EDIT:  w sumie to nie pierwszy raz jak Fluorine takie cos odjebal bedac w teamie, na ostatnich projektach bylo to samo, po co go wiec smoku wziales? Byla od razu probowac zaczac wspolprace z True a ta szuje fluorine zostawic. Szkoda, bo server byl dobry. Gralem tylko na pierwszym starcie, drugiemu juz nie zaufalem - jak widac slusznie.

Pozdrawiam

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No i co z tym zrobisz? :)

To, że ma wszystkich graczy dane jak i pliki czyli może wystawić ten serwer z kompetentną administracją lub je sprzedać.

@topic

Wiedziałem, że tak będzie smok nie masz żyłki do zabezpieczeń to było widać od pierwszych twoich serwerów, powinieneś uczyć się na błędach a nie ciągle je popełniać. Serwera nie polecam, lewe eq w obiegu od poczatku serwa, bugi, jak i administracja wiadomo kto.

Opublikowano

Odpierdolcie się w końcu ode mnie, ja nic Wam nie zrobiłem :v

Kiedy start serwera bo mnie męczą, że niby coś rozpierdalam :v

I szkoda, ze tak Anzelem Was okłamuje i Wy to łykacie :v

Opublikowano

Odpierdolcie się w końcu ode mnie, ja nic Wam nie zrobiłem :v

Kiedy start serwera bo mnie męczą, że niby coś rozpierdalam :v

I szkoda, ze tak Anzelem Was okłamuje i Wy to łykacie :v

Gosciu, sam zes pare stron temu pierdolil ze to Ty rozwaliles server, ze miales wstep do bazy, ze wziales sobie navi i rozdales.. Wiec z cyzm on nas oklamuje? Czy aby ty tez nas oklamujesz? czy jak to jest? :)

AW: czy sm przy trzecim starcie beda zwracane?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Gosciu, sam zes pare stron temu pierdolil ze to Ty rozwaliles server, ze miales wstep do bazy, ze wziales sobie navi i rozdales.. Wiec z cyzm on nas oklamuje? Czy aby ty tez nas oklamujesz? czy jak to jest? :)

AW: czy sm przy trzecim starcie beda zwracane?

Co ty pierdolisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...