Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tu juz sa teraz down co serwer znowu od nowa konta zakładać i robic wszystko od poczatku kur co wy robicie cały serwer jest porabany ja ci co go prowadzą haha co za pajace ja pierdzielepuste konta  juz nie polecam wcale tego serwera

Nie rozumiesz ze to przez osoby które chcą promować swój serwer ten sever padł przez admnistracje innych serwerów? 10 latków nie potrzebujemy i dziękujemy.

Widać jak właściciele innych serwerów reklamuja się na tym.

# server nie jest już tego smoka?

CZY SERVER ZOSTAŁ UKRADZIONY? 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest bo mialem bron na 140 lvl +9 all kd +7 i walilem ze skila 1k a hita 6k wiec gdzie tu logika? taki bug z sura wp .

P.S miałeś anzelm przywrócić konta z 27 maja i co? graj sobie sam od nowa Pozdro nie zawitam

Opublikowano

Nie grajcie tu, ukradli pliki i się cieszą teraz.. W sobote ma być start od Anzelma i nowego sponsora-True.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Server wystartuje w sobote pod inna nazwa, prawdziwa wersja od Anzelma, z true.

jest bo mialem bron na 140 lvl +9 all kd +7 i walilem ze skila 1k a hita 6k wiec gdzie tu logika? taki bug z sura wp .

P.S miałeś anzelm przywrócić konta z 27 maja i co? graj sobie sam od nowa Pozdro nie zawitam

Server zostal skradziony, prawdziwa wystartuje na nowo w sobote pod patronatem True.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Tak sobie posłuchałem tego administratora tzw "smok - azmel" czy jakoś tak, on sam nie wie o czym mówi.

Nie radzę tutaj grać jak i na nowym serwerze, będzie to samo.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer został przejęty , strona kradziona , dobrze że ktoś to rozdupił :)

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Moha15 ty synciu po1 kup ty se slownik bo ty go potrzebujesz ja gówniarzu mam szkołę za sobą i nie pracuje jak ty lub się ucz zsrancu a serwer byl na kija bo rozreklamowali go tam gdzie nie trzeba i bdb ze tak go rozwalili należało im się

Szkole masz za soba i nie pracujesz jak ja? xD Czlowieku, to co Ty jestes wiecznym bezrobotnym czy kolejnym gownem-moresem? Obstawiam to drugie zwazajac, ze nawet nie potrafisz dobrze zdania zlozyc. A jesli serio jestes po szkole i tak piszesz... To przestaje wierzyc w nasz polski system oswiaty :(

Co do servera, co z nim w koncu? Kolejny reset byl i teraz bedzie gra pod opieka True czy jak?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie polecam gry na DEILA.PL . Serwer JAK I STRONA  zostałY UKRADZIONY PRZEZ HARNASIA! NIE WBIAJACIE NA TEN SERWER, W PRZECIĄGU 2DNI PADNIE!. ON CHCE TYLKO, ZEBY HAJS SIE ZGADZAL. ANZELMA CZYLI SMOKA TAM NIE MA W TEAMIE!. SMOK NAPRAWI SERWER, POSTAWI GO W SOBOTE WIECZOREM I WYSTARTUJEMY! WIĘC TUTAJ NIE WBIJAC BO TU HARNAS UKRADL WIEC NIE MA POCO! CZEKAMY AZ WYSTARTUJE SERWER DEILA.EU- POD PRZEWODNICTEM SMOKA I NOWEGO SPONSORA- TRUE. CZEKAMY DO SOBOTY NA START DEILA.EU.

Opublikowano

Ja tam przewiduję, że w sobotę Anzelm pokaże klasę i wystartuje i trzymam się tego mocno...

Jak to nawinął OsaKa

"Przewiduję przyszłość suko mów mi nostradamus" ;)

Opublikowano

ie grajcie tu, ukradli pliki i się cieszą teraz.. W sobote ma być start od Anzelma i nowego sponsora-True. Deila .eu

Opublikowano

SERWER SKRADZIONY !

"ZIONĘ OGNIEM"

PYTANIE DO HARNAŚKA I FLOURINE (ZŁODZIEI PLIKÓW) JAK TAM SIĘ CH TRZYMAJĄ ;)

W SOBOTĘ ODPALĘ PRAWDZIWY SERWER Z PRAWDZIWYM ANZELMEM - MNĄ !

NIE MA MNIE W TEAMIE NA DEILA.PL NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ ZA DWA DNI ZGASZĄ GO JAK HAJS BĘDZIE SIĘ ZGADZAŁ !

Opublikowano

Nie polecam gry na DEILA.PL . Serwer JAK I STRONA  zostałY UKRADZIONY PRZEZ HARNASIA! NIE WBIAJACIE NA TEN SERWER, W PRZECIĄGU 2DNI PADNIE!. ON CHCE TYLKO, ZEBY HAJS SIE ZGADZAL. ANZELMA CZYLI SMOKA TAM NIE MA W TEAMIE!. SMOK NAPRAWI SERWER, POSTAWI GO W SOBOTE WIECZOREM I WYSTARTUJEMY! WIĘC TUTAJ NIE WBIJAC BO TU HARNAS UKRADL WIEC NIE MA POCO! CZEKAMY AZ WYSTARTUJE SERWER DEILA.EU- POD PRZEWODNICTEM SMOKA I NOWEGO SPONSORA- TRUE. CZEKAMY DO SOBOTY NA START DEILA.EU.

aww

// smoku, mam nadzieje ze wywalasz im ch?:>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...