Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam gry na DEILA.PL . Serwer JAK I STRONA  zostałY UKRADZIONY PRZEZ HARNASIA! NIE WBIAJACIE NA TEN SERWER, W PRZECIĄGU 2DNI PADNIE!. ON CHCE TYLKO, ZEBY HAJS SIE ZGADZAL. ANZELMA CZYLI SMOKA TAM NIE MA W TEAMIE!. SMOK NAPRAWI SERWER, POSTAWI GO W SOBOTE WIECZOREM I WYSTARTUJEMY! WIĘC TUTAJ NIE WBIJAC BO TU HARNAS UKRADL WIEC NIE MA POCO! CZEKAMY AZ WYSTARTUJE SERWER DEILA.EU- POD PRZEWODNICTEM SMOKA I NOWEGO SPONSORA- TRUE. CZEKAMY DO SOBOTY NA START DEILA.EU.

CZEKAMY DO SOBOTY!

NIE GRAJCIE TU!

DEILA.EU- ZA NIEDLUGO ODSLONA.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak serwer zostal okradziony przez niejakiego Flourine aka Nukey (administrator Astivia.pl) aka mati.... oraz ShowMustGoOn aka Harnas (drugi administator Astivia.pl)

Az tak was boli to ze was serwer to gowno "protechnicy" :).

@Serwer polecam, lecz nie grajcie teraz na Deila.pl, w sobote czy kiedys tam ma byc nowy start :).

Jaki Nukey? hahaha jak Nukey mial TGM na Aurion.pl nigdy nie mial admina na astivi, co ty bierzesz?

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jaki Nukey? hahaha jak Nukey mial TGM na Aurion.pl nigdy nie mial admina na astivi, co ty bierzesz?

Chodzilo mi o Nyze [HA]Astivia

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

a czy te konta które były będą na nowej odsłonie deili? czy od 0 bo jak od zera to pozdro tyle ezpienia dropienia i wszystko od nowa....

2gv2zrp.jpg

Opublikowano

Hmm zaczynacie odkrywać niespodzianki w plikach od Anzelma ?

Tu proszę suprise HA jak zobaczył, że OX jest od 80 poziomu !

83794605032422301974.jpg

Przypominam, że en serwer padnie stoi tylko po to, żeby hajs się zwrócił ...

W sobotę startuje Deila.eu ( u True, z Anzelmem )

Zapraszam i spamujcie na czacie, w grze jak jest !

Opublikowano

Nie polecam serwera. Może większość z was nie wie, ale smok miał jakiś nie cały rok temu serwer o nazwie vertuis. Serwer miał bug na bugu, chociażby expienie na metkach, czy zbugowana topka.Jego "koledzy", którzy zrobili mu kanały na TS, dostali za to VIP'a i smok miał na nich wyjebane. Bili metki na WH obok niego, a ten nic. Robił tematy na tym forum dotyczące tego, jak naprawić OX, bo miał jakieś błędy i kiedy się na nie wchodziło wywalało. Serwer padł po 3 dniach, zrobiło się cicho, zamknął wszystkie tematy, 0 informacji z jego strony co się dzieje z serwerem. Ja więc podziękuje za taką grę, nie wiem jak jest teraz, ale zraziłem się do ciebie po tym serwerze.

Opublikowano

Macie swoja domene hehe ladnie was w chuja zrobili z tym ze juz domene maja ^^

hxrjnr.jpg

Szkoda że pokazujesz fakture Harnaś :D

Łapaj zarejestrowaną domenkę w panelu:

tnotpl.jpgZ resztą sam się przekonasz kto jest jej właścicielem, więc nie widzę problemu :D

Opublikowano

Zawsze znajdzie się jakiś zazdrosny śmieć, który nie potrafi zrobić servera i kradnie czyjś sukces, pozdrawiam Voldemord .

Opublikowano

Aaaaaaahahha mowilem Wam ze i tak nie warto wbijac na serwer Athlety - Nic dziwnego to samo co aurion sie powtarza juz padl szybko cos a podobno TAKIE PRO ZABEZPIECZENIA Robil hahah , nic dziwnego .Ale co mozna spodziewac sie po techniku ktory naprawia bugi z mpc forum ?

<17:20:16> You were banned permanently from the server by "SlepyKojoT"

Fajny ts serwera ban za nic xD

Opublikowano

Serwer stał bez problemu 4 dni, smok się nim zajmował, co był bug, błąd to od razu był naprawiony... Widać, że gościu dużo pracował i nie olewał serwa. Czekam do startu w sobotę :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

boze duzo jest domen np deila.net albo deila.info    cos wymysla :D dzadza rade co prawda gralem chwile na 1 odslonie i nie zrezygnuje bo widze jak admin sie stara !  i docenie to i poczekam ci co chejuja poprostu zazdroszcza tego co zrobil smok  ja dziekuje smokowi ze zrobil taki piekny serwer mi sie bardzo podoba  ale oczywiscie znajda sie takie p*zdy ktore tylko potraafia rozjebac czyjas prace niewiem jak wy ale ja CZEKAM !! :D  

Opublikowano

skąd pobrac dobrego clienta gry? z tych hostingów na stronie urywa sie archiwum i nie moge wypakowac

Opublikowano

Dzieje się :)

Ale na serwerze graczy dość dużo jest.

bwrtja.jpg
on9d57.jpg

po tym 2 gim ss odechcialo mi sie grac tutaj tak samo jak po tym 2 resecie (albo mi usuneli konto)

jeszcze wczoraj po tym resecie bylo ponad 1,5k graczy natomiast po 2gim juz 400 (licznik rowniez podkrecony) 

3 raz zaczynac gry tutaj nie bede :)) dziekuje i nara ;)

Opublikowano

skąd pobrac dobrego clienta gry? z tych hostingów na stronie urywa sie archiwum i nie moge wypakowac

odpuść sobie.. nie widzisz co sie dzieje na screenach?

21025763467572689828.png

Opublikowano

Serwer startuje w sobote wiec narazie nie macie co liczyc na pobranie serwer jest skradziony , zapraszam start sobota , prawidzwa deila.eu z prawdziwymi adminami nie podrobami elo

Opublikowano
imgur.pl/qj49xear7tln

a tak sobie troluje m1 :) BEKA Z WAS LUDZIE :D

Ps; fajnie, ze dostaje ostrzeżenia za "Spam" chociaz to była wypowiedz na temat, mod ktory nadal mi warna ma zrypany mozg ;C

Opublikowano

Istny cyrk.Pisalem,ze tracicie tylko swoj czas grajac tutaj a wy na mnie najezdzaliscie.Wlamali sie raz zrobia to po raz kolejny.Za duzo wrogow sobie narobiliscie.Smoku watpie aby ktos po tym wszystkim tobie zaufal.Nie polecam

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...