Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę tu się ponownie wypowiedzieć ...

Jak już pisałem i powtarzałem !

Nigdy się nie poddam ! Nie pozostawię Deili i 2.300 graczy którzy ją pokochali !

Nie potrafię zostawić półrocznej pracy !

Deila powróci nie wierzcie ludziom, którzy starają się zniszczyć moją pracę !

NIGDY NIE UDA WAM SIĘ MNIE POKONAĆ !

Możecie walić czym macie w Administratorów, wysyłać im linki-pułapki, ale ze mną

Wam się nigdy nie uda ! Nie licznie na sukces nie poddam się, poniesiecie klęskę !

Możecie mi wysyłać keyloggery, DDoS`ować, fw robi swoje !

Nigdy Was nie porzucę ! Jesteśmy już w trakcie załatwiania najpotrzebniejszych rzeczy forum,TS, nowa maszyna !

Zapraszamy i oczekujcie więcej informacji i pamiętajcie, że za przeproszeniem szmaty jak Harnaś tylko czekają, na to aż we mnie zwątpicie ...

To czemu serwer jest ON ? :D Włączyłeś go teraz ? Po co ? Kazdy ma 1 lvl... 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę tu się ponownie wypowiedzieć ...

Jak już pisałem i powtarzałem !

Nigdy się nie poddam ! Nie pozostawię Deili i 2.300 graczy którzy ją pokochali !

Nie potrafię zostawić półrocznej pracy !

Deila powróci nie wierzcie ludziom, którzy starają się zniszczyć moją pracę !

NIGDY NIE UDA WAM SIĘ MNIE POKONAĆ !

Możecie walić czym macie w Administratorów, wysyłać im linki-pułapki, ale ze mną

Wam się nigdy nie uda ! Nie licznie na sukces nie poddam się, poniesiecie klęskę !

Możecie mi wysyłać keyloggery, DDoS`ować, fw robi swoje !

Nigdy Was nie porzucę ! Jesteśmy już w trakcie załatwiania najpotrzebniejszych rzeczy forum,TS, nowa maszyna !

Zapraszamy i oczekujcie więcej informacji i pamiętajcie, że za przeproszeniem szmaty jak Harnaś tylko czekają, na to aż we mnie zwątpicie ...

CZYLI DZISIAJ SERWERA SIE NIE DOCZEKAMY??

Opublikowano

Nigdy się nie poddam !

Ta imitacja nic Wam nie da !

Ludzi kochają Deilę i Anzelma !

Same pliki Wam nie dadzą nic !

Wystarczy odczytać czat na serwerze

dZIŚ SERWERA NIE BVEDZIE??? 

Opublikowano

smok może w końcu przejdziesz do działania i postawisz coś sensownego na plikach deilii/auriona i z kimś normalnym a nie z jakimś gównem :)

21025763467572689828.png

Opublikowano

Nigdy się nie poddam !

Ta imitacja nic Wam nie da !

Ludzi kochają Deilę i Anzelma !

Same pliki Wam nie dadzą nic !

Wystarczy odczytać czat na serwerze

Wywaliłes GM Atus czy jak on tam miał? Wczoraj wyzywał cie od najgorszych i mówił jakie deila to gówno po czym dał 3/4 ts'a bany i nie można wejść na ts zrób też coś z tym albo zrob nowego TS -.-

Tacy debile jak on nie powinni mieć praw na ts

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Już się pogubiłam :(

Codziennie reset kont ? Za ile kolejny? 

server jest skradziony i w najbliższych dniach nie wystartuje. jak już to całkowicie nowy server z tymi samymi plikami

21025763467572689828.png

Opublikowano

Serwer online, mozecie spokojnie grać.

Zapierdzieliłeś serwer i piszesz że mamy spokojnie grać ? :D I tak wam długo nie pochodzi :) 

Opublikowano

tu juz sa teraz down co serwer znowu od nowa konta zakładać i robic wszystko od poczatku kur co wy robicie cały serwer jest porabany ja ci co go prowadzą haha co za pajace ja pierdzielepuste konta  juz nie polecam wcale tego serwera

Opublikowano

Jak nie dobry serwer z pi**owatymi zalożycielami to gówniany serwer z uczciwą administracją. Ten metin to porażka! Ale co poradzić jak lubie ta zrytą gre i chciałbym gdzieś pograć. Osobiście polecam olać ten shit i zagrać na Arius2 bo widzę potencjał w założycielu i serwer fajny, ale mało ludzi ;/ 

-> LPM -> "Publikacje Serwerów" -> Arius2 ;]

Opublikowano

smok590 ty chyba se jaja robisz z ludzi i głupim jak tu grac bez wszystkiego hahaha cpo za palant z ciebie jestes i tak dziecko co pograja troche i ty znowu zrobisz restat i znowu konta pousuwasz śmieszny jestes i dziecko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...