Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszne, ludzie z większym lvlem ucierpiały - hmm - a co takiego jest trudnego w easy? Jakieś specjalne bony mieli? Prócz dropienia ulepszaczy i większej ilości czasu nie stracili wiele więcej niż osoba na 90 lvlu, bzdura i biadolenie, każdy stracił czas. Każdy jest równy, szczególnie na serwerach z BS'em.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszne, ludzie z większym lvlem ucierpiały - hmm - a co takiego jest trudnego w easy? Jakieś specjalne bony mieli? Prócz dropienia ulepszaczy i większej ilości czasu nie stracili wiele więcej niż osoba na 90 lvlu, bzdura i biadolenie, każdy stracił czas. Każdy jest równy, szczególnie na serwerach z BS'em.

Grałeś na tym serwie ku*** że wiesz ile czasu zajmuje wbicie 90 a 200 lv ? 

Opublikowano

Reset do 27 jest jak najbardziej na miejscu.

Lvl nic nie znaczy na tym serwie bo 195 mozna wbic w około 10h bez butelek expa.

Tutaj wiekszość graczy tak jak ja straciła cenny czas na dropienie ulepek i robienie eq.

Nie feir by było startować od 0 ze względu na kilku graczy którzy zaczeli przygode z serwerem dopiero wczoraj..

Czekam na serwer bo jest tego wart admin ogar, lecz sponsor jak i jego ekipa to dzieci ktorym nie wychodzi zapewne też w życiu realnym i idą po jak najłatwiejszej linii oporu...

PS. Jeśli ruszy serwer będzie zwiększony lot "Latającego Dywanu i dodatkowo dodany pierścień (nie pamiętam nazwy też przepustka którą używa się w niebiosach by przejść na kolejne piętro)?

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

ale widac że gowniarze byli i są na tym serwerzenie umią sie nawet zachowac hamstwo i nic wiecej sie teraz porobili bo pierdolą jeden na 2  widac dzieci co zrobiły serwer

Opublikowano

Grałeś na tym serwie ku*** że wiesz ile czasu zajmuje wbicie 90 a 200 lv ? 

Grałem i właśnie Ja doskonale wiem ile zajmuje, dużo, fakt - ale to wszystko - każdy czas stracił, jeden dwie minuty, drugi trzy dni, więc pisanie że 200lv stracił nie wiadomo ile to czysta głupota jak dla Mnie, nic prócz czasu nie stracił, chyba mi nie powiesz że EQ zmarnowane - jakie EQ? - przecież tutaj jest BS i pierwsza lepsza osoba może zrobić takie bony jakie ma niby TOP1.. prócz ulepszaczy i straconego czasu na serwerach EASY nie traci się nic. To moje zdanie.

@Edit A ulepszacze i dropienie ich to i tak kwestia czasu..

Opublikowano

Najgorsze w tym wszystkim że czekamy na informacje kiedy start znów a może to potrwać kilka dni.Ciekawe ile to potrwa. Jakby włączyli dziś/jutro nie stracili by tylu graczy. 

Opublikowano

O to Zachowanie HA smoka podczas upadku serwera deila  ^^

gJTCLnz.png

QEdStTt.png

fBK4ejP.png

6RgiehH.png

Ps: I ten chłopak 16letni śmie mówić, że nigdy się nie podda pozdrawiam.x

Opublikowano

Jak by dzisiaj ruszyli to by nie stracili prawie graczy a jak za kilka dni to stracą bo każdy poleci na inny skoro tutaj administracja to gimbazy bez doświadczenia . Ale jak wolą a tak po zatym to serwer był naprawdę pro i polecam lecz sura wp jest zbugowany 

Opublikowano

Fajnie by było jakby ktoś dał KONKRETNE info co do ponownego startu serwera.
Bo nikomu raczej się nie chce odświeżać tematu, lub sprawdzać statusu na stronce.
Weźcie się do roboty bo jak nie to (pozowle sobie powiedzieć jako większość ludzi) spierdalamy na inny 

serwer i lecimu tutaj bgc! 

Mam nadzieje że dziś będę mógł napierdalać z moim upośledzonym kolegą esejem hehehe.

Włączać!

Opublikowano

Po co ten spam ? Nic Wam to nie da. Czekajcie cierpliwie na informacje wyjdzie z domu poszukajcie dziewczyny chłopaka a nie tylko byś w metina grali :) Trochę życia realnego ^^

titan.jpg
Opublikowano

Bylo do przewidzenia ;) Smok przypomne ci ,ze na twoim poprzednim serwerze rowniez wspolpracowales z true i Ci nie wypalilo ;x Przyjmij to do siebie ze serwer nawet taki jak twoj z tak mocno podkreconym licznikiem po upadku juz nie bedzie mial "tyle graczy" ;)

Kiedy planujecie kolejny start?

Opublikowano

Po co ten spam ? Nic Wam to nie da. Czekajcie cierpliwie na informacje wyjdzie z domu poszukajcie dziewczyny chłopaka a nie tylko byś w metina grali :) Trochę życia realnego ^^

Nie mów mi co mam robić leszczu.

Będę spamować ile chcę :)

A smok to taki farmer, że szkoda gadać :D]

@Edit.

Licznik podkręcony :)

2.5k graczy haha :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

kurwa człowieku, jesteś jakiś niedopierdolony że tak powiem? Chuj Cie obchodzi co kto robi.. Akurat moja luba się uczy, aktualnie mam urlop, i chwile dla siebie żeby poleżeć do góry kutasem lub ponapierdalać w zjebanego metina. Lecz stała się wielka chujnia, bo ja jak i kilkaset innych osób miały nadzieje na chwile rozrywki na tym serwerze to jak zywkle musiał coś chuj strzelić bo inaczej by być nie mogło, standard. Wiec skończ pierdolić za przeproszeniem i się bez sensu nie udzielaj! Każdy robi nagonkę żeby odpalali serwa, bo wszyscy na ciśnieniu a tu WAŁEK. 

IM DŁUŻEJ ZWELKAJĄ Z PONOWNYM STARTEM TYM DLA NICH KURFAAAA GORZEJ! 

= o wiele mniej graczy. 

Więc sprężać poślady :D !

trochę poniosło... 

POZDRAWIAM LAMUSA = ESEJA uashauhsuahsah :D

Opublikowano

Nie mów mi co mam robić leszczu.

Będę spamować ile chcę :)

A smok to taki farmer, że szkoda gadać :D]

@Edit.

Licznik podkręcony :)

2.5k graczy haha :D

Ty masz mózg podkręcony, wybacz niedokręcony :)

bez gif

Opublikowano

kogo obchodzi jakiś licznik było około 2k średnia 1.4k grało dużo ludzi serwer padł były słabe zabezpieczenia

giphy.gif

Opublikowano

kurwa człowieku, jesteś jakiś niedopierdolony że tak powiem? Chuj Cie obchodzi co kto robi.. Akurat moja luba się uczy, aktualnie mam urlop, i chwile dla siebie żeby poleżeć do góry kutasem lub ponapierdalać w zjebanego metina. Lecz stała się wielka chujnia, bo ja jak i kilkaset innych osób miały nadzieje na chwile rozrywki na tym serwerze to jak zywkle musiał coś chuj strzelić bo inaczej by być nie mogło, standard. Wiec skończ pierdolić za przeproszeniem i się bez sensu nie udzielaj! Każdy robi nagonkę żeby odpalali serwa, bo wszyscy na ciśnieniu a tu WAŁEK. 

IM DŁUŻEJ ZWELKAJĄ Z PONOWNYM STARTEM TYM DLA NICH KURFAAAA GORZEJ! 

= o wiele mniej graczy. 

Więc sprężać poślady :D !

trochę poniosło... 

POZDRAWIAM LAMUSA = ESEJA uashauhsuahsah :D

Ale zrozum, ze Azealm czy jak mu tam jest w szkole, nie ma jak teraz odpalic serwera.

Opublikowano

Weź ty z tym swoim gównianym serwerm [sirtualem] wypad stąd bo nikt i tak na niego nie przejdzie jest to najgorszy syf jaki widziałem. Oby wszystko wypaliło i żebyście dostali po te 5 tysięcy złoty i  taki jeszcze dodatek do tego po 2 lata bym posikał się ze smiechu i wtedy twój sirtual byłby jeszcze gorszym dnem. Żegnaj, plebsie.

Opublikowano

Ale zrozum, ze Azealm czy jak mu tam jest w szkole, nie ma jak teraz odpalic serwera.

Ty lepiej zamknij ryj i się nie udzielaj plebsie ;)

@Topic.

Kiedy wracacie z serwerem?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Weź ty z tym swoim gównianym serwerm [sirtualem] wypad stąd bo nikt i tak na niego nie przejdzie jest to najgorszy syf jaki widziałem. Oby wszystko wypaliło i żebyście dostali po te 5 tysięcy złoty i taki jeszcze dodatek do tego po 2 lata bym posikał się ze smiechu i wtedy twój sirtual byłby jeszcze gorszym dnem. Żegnaj, plebsie.

Harnas nie jest w teamie virtuala jesli o to chodzi btw syfy to tobie wyskakuja na twarzy.

Juz to widze jak Smok z rodzicami idzie do prokuratory xD Onn nawet poprawnie zdan nie umie skladac.Zreszta pisal,ze wlamu nie bylo a teraz oskarzaja team virtuala? Fuck logic...

@top Kiedy online? Czas dziala na wasza niekorzysc.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja mówilem od początku że serwer to dno ^^

Flourine w teamie = porazka roku xD

To samo bylo na Aslanie jak perly na lewo sprzedawal :)

Averi wezzy.

54010287442563618639.png

Opublikowano

no i po kiego chuja zadajecie to samo pytanie przez całe 2 strony? jak odpalą to będzie -.- radziłbym szukać innego servera. moze cos polecacie?

21025763467572689828.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...