Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slownik, slownik i jeszcze raz slownik, potem troche interpunkcji a na koncu trzy gramy skladni - ot, przepis na poprawne zdanie.

Co do servera - dalo sie przewidziec. Zbyt szybko zaczeliscie sie chwalic byciem top1 no i jeblo :D

Co tam do kogos up, ze harnasiek mial gma na serverze True... Byc moze, ale nie jest to do konca tak jak piszesz. True to sponsor i tylko sponsoringiem sie zajmuje, wiec on po prostu sponsorowal server Harnasiowi, a nie ze harnas byl gmem u True.. Zreszta po True zawsze mozna sie spodziewac stabilnych serverow :) <popatrzcie chocby na Emperiusa, gra tam 30 osob a server nadal stoi>

//EDIT:  w sumie to nie pierwszy raz jak Fluorine takie cos odjebal bedac w teamie, na ostatnich projektach bylo to samo, po co go wiec smoku wziales? Byla od razu probowac zaczac wspolprace z True a ta szuje fluorine zostawic. Szkoda, bo server byl dobry. Gralem tylko na pierwszym starcie, drugiemu juz nie zaufalem - jak widac slusznie.

Pozdrawiam

Moha15 ty synciu po1 kup ty se slownik bo ty go potrzebujesz ja gówniarzu mam szkołę za sobą i nie pracuje jak ty lub się ucz zsrancu a serwer byl na kija bo rozreklamowali go tam gdzie nie trzeba i bdb ze tak go rozwalili należało im się

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moha15 ty synciu po1 kup ty se slownik bo ty go potrzebujesz ja gówniarzu mam szkołę za sobą i nie pracuje jak ty lub się ucz zsrancu a serwer byl na kija bo rozreklamowali go tam gdzie nie trzeba i bdb ze tak go rozwalili należało im się

Szkołę masz za sobą bo pewnie jej nawet nie zacząłeś sądząc po twojej interpunkcji i składni zdania, ew. zasobów słownictwa..

@top

Server jak wystartuje to zagram na pewno bo może coś ogarną i będzie wszystko w należytym porządku :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Po tym co zobaczyłem wczoraj wieczorem na tsie jednego z serwerów, stwierdzam co następuje:

Nie wiem kto jest administratorem syfu number one in Poland bo się pogubiłem w temacie ale kur.. całe szczęście że choroba umysłowa nie jest zaraźliwa......

Pomyśl tym pustym łbem, gdzie i co wysyłasz bo robisz z siebie pośmiewisko godne klauna cyrkowego.

87065278808303264179.png

sygnatura3k.png

Opublikowano

Wy na prawde nie rozumiecie, ze ten harnas gowno umie i nim jest?

Trzyma sie wiesniak z wiesniakiem i widać co z tego wychodzi. Trzeba być na prawde inteligentnym łbem zeby dawać byle komu dostęp do serwera, który się sponsoruje. Nikt nic na to nie poradzi, ze 14 latek nie potrafi ruszyć własnym mozgiem, tylko chce aby bylo o nim glosno, szkoda tylko, że w przedziale wiekowym 10-14.

Co do serwera, niby fajnie sie gra, ale jak dla mnie za duzo tego wszystkiego. Zamiast te rosy i dłonie roznego rodzaju dodac do npc to robia jakis drop futrzakow. Ponadto, zetony i jakies duperele dropia, ja sie pytam na chu* to komu? nie lepiej zrobić prosty serwer z ciekawym systemem ulepszen, wygladem broni, zbroi i przyjemnym expem? Mysle, że duzo ludzi by sie zebralo na serwerze podobnym do xeno*mt2. Pare dungeonow + na kazdej mapce dropilby zwoje do ulepszania eq i na mapkach bossy z jakimis ulepkami ktorych nie mozna dropnac z mobow/metkow.

Kazdy serwer ktory teraz wychodzi, ma w sobie wszystkie " nowosci " z roznych for, napchaja takim syfem clienta i mozna startowac, bo po co pomyslec nad czyms prostym i ciekawym?

Opublikowano

Ja napewno zagram bo jest to najlepszy serwer easy na jakim grałem do tej pory ale wiecie co jest najgorsze.... ?
Najgorze jest to że smok musi szukać znowu GM'ow bo ten AluS czy jak on tam miał to śmiech na sali co pokazał wczoraj na ts ;)
Wczoraj smoku jak cie nie było na teamspeak AluS jechał po tobie jaki to ty zjeb.. serwer zrobiłes i cisnał beke ze deila padła a przecież jeszcze 1 dzien przed lizał ci dupe bo chciał dalej zostać w teamie śmieszne...

Aaa i jeszcze jedno , wczoraj w nocy 3/4 ts dostała bana od Alus'a z powodem ' żegnam ' dosłownie za nic więc niewiem skąd ty ich bierzesz i myśle smoku ze nas odbanujesz i wezniesz temu idiocie wszystkie prawa..

Co do reszty to mam ponad 40minutowe nagranie odnośnie tego jak odnosi sie Alus i Nulciaa do graczy tylko pierw musze je znaleść na kompie ;)
NAPEWNO ZAGRAM i SZUKAJ NOWYCH GM

67139243140735229010.png

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Brak info chyba nowy serwer trzeba znalezc dajcie chociaz info co do startu

Czytac gamoniu nie potrafisz?

Prosimy zachować spokój !

I poczekać kilka dnia na szczegółowe informację !

Opublikowano

Skoro True dołączył do Deli to serw stanie na nogi . Czekamy niecierpliwie ;d

tylko zalezy jeszcze kiedy ruszy :)

najlepiej dopoki gracze maja checi do gry.

Opublikowano

Odpierdolcie się w końcu ode mnie, ja nic Wam nie zrobiłem :v

Kiedy start serwera bo mnie męczą, że niby coś rozpierdalam :v

I szkoda, ze tak Anzelem Was okłamuje i Wy to łykacie :v

Hahahahahahahh !!!! Sam pisałeś, że włamałeś się na serwer, że miałeś hasło do bazy, na stronie było "HACKED BY HARNASIEK I INNE SCIERWA" a ty teraz piszesz, że nic nie zrobiłeś?! xD AHHAHAHAHAHAHAHAH JESTEŚ śmieszny! Po prostu śmieszny i żałosny :D Wyjdź chłopie lepiej stąd i nie wracaj, bo pogrążasz sie.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Jak stanie na nogi gram od początku na serwerach smoka true był sponsorem który gówno się zna na plikach zabezpieczeniach pozatym wpadnie znowu gumiś i wszystko popierdoli

giphy.gif

Opublikowano

Wszystko spoko, tylko nie rozumiem jednego..po co brać szczeniaków ( Flourine ) do TEAM, skoro wiadomo, że to kompletnie nieogarnięte dziecko.  -.-

Nie polecam..

ps: Smok, pogrążaj się dalej. :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

A levele od poczatku

Niee :P Będzie reset do 27.05.2014r ;)

Stan kont aktualny na dzień: 27.05.2014 godzina 16:40

Wszystkie Smocze Monety zakupione do dnia: 27.05.2014 do godziny 23:59 zostały zwrócone na konta.

Opublikowano

Niee :P Będzie reset do 27.05.2014r ;)

Stan kont aktualny na dzień: 27.05.2014 godzina 16:40

Wszystkie Smocze Monety zakupione do dnia: 27.05.2014 do godziny 23:59 zostały zwrócone na konta.

To nie fer ,bo wczoraj ja np expilem do 23:30 i wbilem 130 lvl ,a do 27 do 16:40 nie mialem wg konta:D Jak już od nowa startuje to restart i dla tych kont PD na 7 dni i gitarka:)

Opublikowano

To nie fer ,bo wczoraj ja np expilem do 23:30 i wbilem 130 lvl ,a do 27 do 16:40 nie mialem wg konta:D Jak już od nowa startuje to restart i dla tych kont PD na 7 dni i gitarka:)

130 lvl wbić to nie problem.A co teraz mają dać od 0 a ludzie mieli już 200 lv + i dobre eq,pomyśl. 

Opublikowano

130 lvl wbić to nie problem.A co teraz mają dać od 0 a ludzie mieli już 200 lv + i dobre eq,pomyśl. 

Ja tam miałem chyba najlepsze eq na serwie a nie płacze :D

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Ja tam miałem chyba najlepsze eq na serwie a nie płacze :D

A ja 139 lvl miałem i też nie płacze :D Poprostu większe lvl by na tym ucierpiały. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...