Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego widzę że ty szukasz zaczepki, my tutaj rozmawiamy o serwerze a ty wyskakujesz z PiS'em  oczywiście leci za to raport bo twoja głupota razi na kilometr aż mi się zachciało spać, serio jesteś jakiś głupi czy coś, pewnie za dużo czasu przed komputerem spędzasz... Gry zostały stworzone dla zabawy i ja wchodząc do gry się bawie..  

Wejdź na brazzersa i pobaw się własnym kutasem, lepiej na tym wyjdziesz.

Obrażasz mnie, biorąc mnie za głupca, myślę że w kwestii inteligencji zmasakrował bym Cię bez brania jeńców, więc spuść trochę z tonu.

A jeśli już rozmawiamy o głupocie, to z całym szacunkiem do Twojej, ale niestety nic co "poraża" nie może wpłynąć na to że jesteś bardziej senny, ponieważ z reguły porażanie (np. przez prąd stosowane w szpitalach) to właśnie wyprowadzanie z stanu "ospałości"

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie nie obchodzi definicja słowa zabawa, serio.

Gdyby bawić się w definicję, musieli byśmy uznawać że np. PiS kieruję się "prawem i sprawiedliwością".

Mnie interesuję to jak człowiek indywidualnie podchodzi do "zabawy" lub czego kolwiek innego.

Jeśli tak jak pisałeś wcześniej, gra na komputerze jest dla Ciebie "świetną zabawą" - bo tak to ująłeś, to ja to szanuję ale w głębi serca miałem nadzieję że to wycofasz ponieważ z przykrością patrzę na to jak kolejna osoba, porównuję siedzenie przy komputerze z np. zabraniem dziewczyny do wesołego miasteczka - jak już pisałem wcześniej.

Jesteś nie dojebany, spinasz się, że ktoś się bawi grami na forum o grach... Myślisz, że jak ktoś bawi się grami to jest jakimś no lifem? Beka bo tak piszesz o tych dyskotekach i wesołych miasteczkach, na to pierwsze od nie dawna cię chyba wpuszczają bo się tym najwyraźniej szczycisz. Dyskotek codziennie nie ma, wesołych miasteczek też, a bawić się jakoś trzeba. 

@up 

jesteś głupcem. Zaczynasz spine kończą ci się argumenty i jak debil czy jak kto woli gimbus wysłasz na brazzersy. 

PS: Zaiste wyrafinowane słownictwo. 

Opublikowano

Jesteś nie dojebany, spinasz się, że ktoś się bawi grami na forum o grach... Myślisz, że jak ktoś bawi się grami to jest jakimś no lifem? Beka bo tak piszesz o tych dyskotekach i wesołych miasteczkach, na to pierwsze od nie dawna cię chyba wpuszczają bo się tym najwyraźniej szczycisz. Dyskotek codziennie nie ma, wesołych miasteczek też, a bawić się jakoś trzeba. 

Zacytujesz gdzie posądziłem osobę "bawiącą się grami" o bycie No-Lifem?

Jeśli nie, niestety będę zmuszony nazwać Cię kłamcą.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Już widać że z serwera nic nie będzie Admin z nickiem zaczynającym sie na A  ( nie pamietam dokładnie ) banuje ludzi na ts bez powodu , kika z kanałów , śmieje sie ze smoka że serwer upadł i cały czas mówi jakim to deila jest wielkim nie wypałem

A zapowiadało sie tak świetnie :(

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Już widać że z serwera nic nie będzie Admin z nickiem zaczynającym sie na A  ( nie pamietam dokładnie ) banuje ludzi na ts bez powodu , kika z kanałów , śmieje sie ze smoka że serwer upadł i cały czas mówi jakim to deila jest wielkim nie wypałem

A zapowiadało sie tak świetnie :(

Bo to tak jak z "Merci", gdy wyjesz te dobre czekoladki, pozostają te które nie przejdą Ci przez gardło.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Zacytujesz gdzie posądziłem osobę "bawiącą się grami" o bycie No-Lifem?

Jeśli nie, niestety będę zmuszony nazwać Cię kłamcą.

Można to wyczytać z wierszy :) pieroliłeś coś o tym, że lepiej wyjść na dyskoteke itp. 

tak po za tym to skończ. Czas spać :( wygrałem ten beef xD nic mi nie uzasadniłeś. :(

Widzimy się na twoim serwie :*

Opublikowano

Można to wyczytać z wierszy :) pieroliłeś coś o tym, że lepiej wyjść na dyskoteke itp. 

tak po za tym to skończ. Czas spać :( wygrałem ten beef xD nic mi nie uzasadniłeś. :(

Widzimy się na twoim serwie :*

Uzasadniłem Ci że jesteś kłamcą, ponieważ nie potrafiłeś poprzeć swojego fałszywego oskarżenia cytatem, o który sam Cię poprosiłem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak można napisać "zabawa" o grze na komputerze?

Nie wiem gościu co z Tobą nie tak, ale weź poznaj jakąś dziewczynę, zabierz ją na dyskotekę, lub jeśli jesteś niepełnoletni to do wesołego miasteczka, to jest zabawa, nie granie na komputerze.

To jest argumentem samym w sobie. Skłamałem bo miałem iść spać, a nie poszedłem. :( Na twoim serwie też się nie będę mógł pobawić? Nie będę, bo gry to nie zabawa. PAMIĘTAJCIE DROGIE DZIECI!!!

Opublikowano

To jest argumentem samym w sobie. Skłamałem bo miałem iść spać, a nie poszedłem. :( Na twoim serwie też się nie będę mógł pobawić? Nie będę, bo gry to nie zabawa. PAMIĘTAJCIE DROGIE DZIECI!!!

Otóż nie będziesz mógł się na Nim pobawić, natomiast będziesz mógł na Nim pograć jeśli tylko będziesz miał na to ochotę.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Krótko i na temat dotyczących tego serwera:

Reaktywacja od nowa-Niestety bo sponsor to mało móndra osoba która daje passy byle komu-Zamiast Anzelma teraz z sponsorem się wymienił na role

A jeżeli wymienił się na role,znaczy że serwer wypali,w szczególności iż Anzelm ukończył technikum budowlane i wie teraz jak łatać dziury w Game xDDDD

Kiedy spytacie?

Tego nie wiem Anzelm póki co nie umie się określić niczym kobieta w ciąży lecz po długich konwersacjach z jego osobą napisał że jak najszybciej da radę więc może to kwestia nawet końca tego tygodnia, aczkolwiek nie wiem bo jutro ma się wypowiedzieć pod tym tematem o ile go nie zamkną do tego czasu.

Co mogę dodać?

Czekajcie z cierpliwością na serwer, a niedługo dalsze info na temat serwera...

PS:Dobra niespodzianka c"nie?

Pozdrawiam

True -Przyszły sponsor :x <---(Wiem to ten zły jak coś)

Opublikowano

Powiem tak server jest fajny, leczy gdyby nie te problemy z zabezpieczeniem bardzo przyjemnie by się grało ;)  Ale kiedy to server ma startować i od momentu startu było wykonane kilka resetów usuwania postaci, to nie przyjemne :)

Opublikowano

Reaktywacja od nowa-Niestety bo sponsor to mało móndra osoba która daje passy byle komu-Zamiast Anzelma teraz z sponsorem się wymienił na role

A jeżeli wymienił się na role,znaczy że serwer wypali,w szczególności iż Anzelm ukończył technikum budowlane i wie teraz jak łatać dziury w Game xDDDD

Kiedy spytacie?

Tego nie wiem Anzelm póki co nie umie się określić niczym kobieta w ciąży lecz po długich konwersacjach z jego osobą napisał że jak najszybciej da radę więc może to kwestia nawet końca tego tygodnia, aczkolwiek nie wiem bo jutro ma się wypowiedzieć pod tym tematem o ile go nie zamkną do tego czasu.

Co mogę dodać?

Pozdrawiam

Jeśli kogoś wrzucą do szamba, sam z siebie nie wejdzie do Niego drugi raz tylko dlatego że zmieniło Ono właściciela.

Moim zdaniem wyrzucisz hajs w błoto, ale Twoja kasa - twoja sprawa.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@UP2

Co ty piszesz .... Na bank będzie 2tyś graczy :)

btw. Wczoraj było coś w wiadomościach na temat tego włamu na najlepszy polski serwer metina2 ? Bo umknęło uwadze mi to :(

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

dokladnie i tak zagra maa osob, serwer innowacyjny odmienny od reszty no tylko brak doroslycch ludzi odpowiedzialnych przedewszystkim.

Opublikowano

bo tak jest jak dzieci co mają po17 lat otwierają serwer i tylko im kasa w glowie i nie umią bdb zabezpieczyć serwera i potem sa takie skutki a zresztą chelios taki madry tu z tego serwera muwi ze syf na virtualu ale tu większe na tym serwerze bo jakos virtual se radzi i nie mma problema jak tu są bo tam są dorosle osoby a tu gówniarze nie administracja i nie polecam gry na tym serwerze taki sam jak xenox robia jaja z kontam tam tak samo było i wszystko pokasowali jak tu puste konta bez item i tez zrobili wszystko od początku a za jakis czas znowu było to samo haha co za dzieci serwer robią

Opublikowano

2 raz sponsorem jak będzie true teraz wbije znowu gumiś i będzie jak zawsze i cała ekipa z dreikona która będzie reklamować stary serwer

giphy.gif

Opublikowano

Kiedy spytacie?

Co mogę dodać?

Pozdrawiam

No i po co? wprowadzisz itemy do ISu które same będą niszczyć w pvp? p2w sie zaczyna. Lepiej idź na swojego Dreikona i zadbaj o Emperiusa.. reklamuj Dreikona u siebie a nie tutaj bo tak na pewno będzie :)

21025763467572689828.png

Opublikowano

No i się stało ...

Deila oficjalnie jest TOP 1 easy w Polsce !

zapomnieliście dopisać że jesteście top 1 dnem adminów w Polsce ! :)

21025763467572689828.png

Opublikowano

Prosimy zachować spokój !
I poczekać kilka dnia na szczegółowe informację !

Teraz opisze przebieg zdarzeń ...

Ale najpierw trochę teorii

---------------------------

Anzelm - smok590

Fourine - sponsor

---------------------------

Nie ma co tu pisać, jak się zjebało najlepszy w historii Polski

serwer metin2, na którym miałem 2.300 stałych graczy

to można się już na scenie mt2 nie pokazywać !

Jak to było ?

Więc szanowny Forurine miał nóż pod gardłem,

który trzymałem i ostrzegałem, żeby nie popełnił błędów,

niestety jest tak bardzo dziecinny, że expiąc na serwerze

zdecydował podnieść sobie lvl, na postaci...

Dodatkowo zabrał kilka przedmiotów z IS`a, musiałem

interweniować, Mateusz bowiem prawie doprowadził do upadku Deili.

Niestety nie widziałem, że najczarniejsza karta w historii Deili ma dopiero się ujawnić...

Otóż Mateusz dał dostęp ( hasła ) do bazy danych Harnaśkowi, żeby "zrobił sobie eq pefect".

Kiedy mnie nie było wykorzystali okazję, wiedzą, że ze mną nie ma przebacz, więc poczekali, aż

mnie nie będzie i wbili z mksem do navicata, zniszczyli gospodarkę serwer rozdając eq z navi !

Musiałem interweniować !

Zgasiłem serwer !

Zrobiliśmy reset kont...

Wszystko toczyło się świetnie, aż do momentu, kiedy

zauważyłem, że z konta averii ( konto na dedyku ) można

bezpośrednio wbić do bazy danych Deili !

Tak jak mówiłem nigdy się nie poddam z Deilą ! Za dużo osób na nią czeka !

Szybko zabrałem  pliki z dedyka ...

I postanowiłem zniszczyć Fourione do końca, rozpoczynając współpracę z True

Jestem pewien, że u niego nie będzie takich afer typu, "nie chce mi się expić Mati daj mi hasło do navi !

zrobię sobie eq i dam trochę levela !"

KONIEC POWIEDZIAŁEM ZE MNĄ WAM NIE PÓJDZIE TAK ŁATWO

NIGDY SIĘ NIE PODDAM

Co do ForGame i całej konkurecji, którą Deila bije na głowę,

DDoS`y nic nie dały ?

śmieszne komendy nic nie dały ?

na to czekaliście ?

odsyłanie mi linków do pobrania keyloggerów, śmieszne !

Jeszcze raz powtórzę, że o Deilę nigdy nie przestanę walczyć !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...