Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe ile tych resetów będzie, po co dawać reset i znów go włączać jak nawet nie potrafią zabezpieczyć...

Wytłumaczę Ci to jednym słowem : pieniądze.

Już wiesz czemu?

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg tak poza tematem ja nie rozumiem jakim prawem Ci co wyzywaja się itp w tym temacie nie dostają warnów a za wstawienie obrazka jest warn?;_; zaraz to tu nie będzie można napisać słowa ...

Opublikowano

Oj, coś nie pykło. Bonowałam sobie bambuska a tu... Jeb, OFF :3

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Oj, coś nie pykło. Bonowałam sobie bambuska a tu... Jeb, OFF :3

Chcesz zobaczyć coś grubszego niż ten Twój bambusek?

Wpadnij do mnie po 24 xD

@topic : Wypowie się administrator Deila z jakąś sugestią? Czego mają oczekiwać gracze, restartu, upadku czy pozostawienia tak jak jest?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Chcesz zobaczyć coś grubszego niż ten Twój bambusek?

Wpadnij do mnie po 24 xD

@topic : Wypowie się administrator Deila z jakąś sugestią? Czego mają oczekiwać gracze, restartu, upadku czy pozostawienia tak jak jest?

Raczej nie pozostanie, bo tabelka w account z hasłami się poszła "jepać".

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Budowniczy
Opublikowano

Tak to jest jak debile za robienie serwera sie biorą nie polecam strata nawet najmiejszego poświęcenia czasu !!!

Deila oficjalnie jest TOP 1 easy w Polsce !
Beka nie serwer hahaha laamusy !

Opublikowano

Wytłumaczę Ci to jednym słowem : pieniądze.

Już wiesz czemu?

W sumie to też, ale mizune do tego dochodzi nie ogarnięta administracja + inne gówna :D

A po 2 tutaj nie gra 2k osób :)

Na tym się pewnie nie skończy jak widzicie po resecie znów się bawią

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

wybaczcie coś SS nie działa a więc again : 

ŁOJAPIERDOLE

85408552915684471372.jpg

Aby coś takiego zrobić wystarczy programik lub Cheat Engine .. to tylko efekt wizualny ... gdyby ten koleś pok Ci mieczyk w okienku handlu wtedy bym uw ;)

Opublikowano

Serwer Deila sobie był

Na początku fajny , fajnie się grało

aż pewnego razu coś do bazy się dostało

A to harnaś się okazał

hakier bonzo wyższa szkoła jazdy

urządził sobie włamy na podjazdy

i jebut co to się stało ?

Deila padła , dzieci wystraszone

GDZIE SĄ MOJE SM'Y KUPIONE?

Na to admin odpowiedział

Zrobie restart i wszystko od nowa 

Będzie fajnie i duża fora

Godzina 20 wybiła

wszyscy na deile przyszli 

grali , dropili , expili

wszystko fajnie było

do momentu drugiego włamu

CO TO SIĘ STAŁO?

LIPCOWI 4EVER EQ Z NAVI ZA MAŁO?

A to sobie porobił ssy i heca powstała 

bóle dupy aż do rana

O nie każdego wyjebało

to już koniec fajnie się grało

Z  tej bajki morał prosty , nie graj na serwerze z nieogarniętą administracją.

Opublikowano

Pewna poprawa newsa :)

No i się stało ...

Deila oficjalnie jest TOP 1 FAILEM w Polsce !

O godzinie 22:30 przebiliśmy wszystkie serwery nie tylko easy w kraju!

Dziękujemy !

Już nie zajmuję się problemami, które ostatnio się ujawniły.

Siedzimy przy nim 24h, żebyście nie mogli grać na dopracowanym serwerze,

oto lista zmian, które wkroczą :

- Navi po 1 SM.

- Znikające eq.

- Co najmniej 3 resety dziennie.

- Unikalny anty-exp ( usuwa postacie)

- Nowy GA serwera Harnaś.

- Średni wiek administracji 16 lat.

- Staż w prowadzeniu serwa 4 dni ( 2 offline).

- O 15% zwiększono szanse na spotkanie gracza z NAVI.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Serwer Deila sobie był

Na początku fajny , fajnie się grało

aż pewnego razu coś do bazy się dostało

A to harnaś się okazał

hakier bonzo wyższa szkoła jazdy

urządził sobie włamy na podjazdy

i jebut co to się stało ?

Deila padła , dzieci wystraszone

GDZIE SĄ MOJE SM'Y KUPIONE?

Na to admin odpowiedział

Zrobie restart i wszystko od nowa 

Będzie fajnie i duża fora

Godzina 20 wybiła

wszyscy na deile przyszli 

grali , dropili , expili

wszystko fajnie było

do momentu drugiego włamu

CO TO SIĘ STAŁO?

LIPCOWI 4EVER EQ Z NAVI ZA MAŁO?

A to sobie porobił ssy i heca powstała 

bóle dupy aż do rana

O nie każdego wyjebało

to już koniec fajnie się grało

Z  tej bajki morał prosty , nie graj na serwerze z nieogarniętą administracją.

Aha?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Jak można napisać "zabawa" o grze na komputerze?

Nie wiem gościu co z Tobą nie tak, ale weź poznaj jakąś dziewczynę, zabierz ją na dyskotekę, lub jeśli jesteś niepełnoletni to do wesołego miasteczka, to jest zabawa, nie granie na komputerze.

Chcesz uczyć ludzi moresu, a niestety sam posiadasz go bardzo nie wiele.

Po 1 nie przypierdalaj się do mojego życia prywatnego bo chuj cię to obchodzi. Po drugie co robisz na forum o grach skoro uważasz, że gry nie są zabawą.(jeszcze to rangę masz oO) Chłopie to ty się gubisz nie ja.

PS: Mam dziweczynę

PS2: Jebie mnie czy mi w to wierysz :D

AW: Truta w v3 dropi z mobów?

Opublikowano

No to szukamy innego serwera... Ten był fajny, ale jeśli daje się dostęp dla nieogarów to zawsze trzeba mieć świadomość, że ten ktoś może nas owalić. :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Powiem krótko straciłem tylko mój cenny czas na pobieranie klienta i na grę przez parę godzin, serwer sam w sobie dosyć fajny, no ale administracja totalnie nie ogarnia + podkręcony licznik, no nic. jeżeli bd jeszcze raz startował, to powodzenia, chociaż wątpię że teraz ktoś zagra. 

xD 

Opublikowano

Po 1 nie przypierdalaj się do mojego życia prywatnego bo chuj cię to obchodzi. Po drugie co robisz na forum o grach skoro uważasz, że gry nie są zabawą. Chłopie to wy się gubisz nie ja.

Z generałów dropia szkaty a z nich może wylecieć truta, ale co z tego jak wyleci jak reset i po trucie :D

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Po 1 nie przypierdalaj się do mojego życia prywatnego bo chuj cię to obchodzi. Po drugie co robisz na forum o grach skoro uważasz, że gry nie są zabawą.(jeszcze to rangę masz oO) Chłopie to ty się gubisz nie ja.

Ponieważ gry nie są zabawą, gra jest grą, jeśli dla Ciebie tym samym jest pójście na dobry balet i zagranie sobie w Metina to nie jesteś normalnym człowiekiem.

Super że masz dziewczynę, życzę Wam jak najlepiej, oby Ci była wdzięczna za palce które ćwiczysz na klawiaturze podczas "zabawy" w gry.

Tak jak SweetCherry będzie wdzięczna mojemu grubemu bambuskowi xD

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ponieważ gry nie są zabawą, gra jest grą, jeśli dla Ciebie tym samym jest pójście na dobry balet i zagranie sobie w Metina to nie jesteś normalnym człowiekiem.

Super że masz dziewczynę, życzę Wam jak najlepiej, oby Ci była wdzięczna za palce które ćwiczysz na klawiaturze podczas "zabawy" w gry.

"Dobrowolność – zabawa jest działaniem, w którym zarówno udział, jak i rezygnacja z niego, są całkowicie zależne od chęci uczestnika/uczestników. Bawiący się lub grający robią to dla własnej przyjemności i bez jakiegokolwiek przymusu."

"Zabawa – aktywność służąca rozrywce, sięgająca najgłębszych początków ludzkości. Z antropologicznego punktu widzenia nie istnieje społeczność (kultura, cywilizacja), której członkowie nie znaliby zabawy. Zabawa może również służyć edukacji („nauka przez zabawę”), czego dowodem mogą być różnego rodzaju edukacyjne gry komputerowe oraz edutainment."

Gra to zabawa ja wchodze wbijam do 130lv robie eq i się bawie w m1,  kolego no ale powiem tobie że żarcik tobie się wyostrzył  <3  pogratulować  <3   Gra jest zabawą, nie jesteś zawodowym graczem wiec grasz dla zabawy.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Aż sięgnę po wiki.

Gra komputerowa (gra wideo[a], ang. video game) – rodzaj oprogramowania komputerowego przeznaczonego do celów rozrywkowych bądź edukacyjnych (rozrywka interaktywna) i wymagającego od użytkownika (gracza) rozwiązywania zadań logicznych lub zręcznościowych. 

Słuchaj nigdzie nie napisałem, że nie wychodzę na dyskoteki itp. a pograć sb lubie jak nie mam innego ważniejszego zajęcia. Jeżeli miałbym w coś grać i bym się przy tym nie bawił to po co miałbym grać? 

Szukasz zaczepki i tyle. Zluzuj majty.

Opublikowano

Ciekawi mnie jaką satysfakcje ma taki, pewnie gruby pryszczaty gimbo,z zepsucie czegoś w co ludzie wlożyli sporo pracy pewnie tez kasy .

Inni poswiecili czas na gre,niektórzy nawet smy kupowali, przez taka zabawe twój wlasny pies ,który na ciebie warczy nie polubi cie pajacu pora do jegiegos lekarza ,może ortopeda? bo ten od leczenia głowy juz ci nie pomoże.

Opublikowano

Aż sięgnę po wiki.

Gra komputerowa (gra wideo[a], ang. video game) – rodzaj oprogramowania komputerowego przeznaczonego do celów rozrywkowych bądź edukacyjnych (rozrywka interaktywna) i wymagającego od użytkownika (gracza) rozwiązywania zadań logicznych lub zręcznościowych. 

Słuchaj nigdzie nie napisałem, że nie wychodzę na dyskoteki itp. a pograć sb lubie jak nie mam innego ważniejszego zajęcia. Jeżeli miałbym w coś grać i bym się przy tym nie bawił to po co miałbym grać? 

Szukasz zaczepki i tyle. Zluzuj majty.

Mnie nie obchodzi definicja słowa zabawa, serio.

Gdyby bawić się w definicję, musieli byśmy uznawać że np. PiS kieruję się "prawem i sprawiedliwością".

Mnie interesuję to jak człowiek indywidualnie podchodzi do "zabawy" lub czego kolwiek innego.

Jeśli tak jak pisałeś wcześniej, gra na komputerze jest dla Ciebie "świetną zabawą" - bo tak to ująłeś, to ja to szanuję ale w głębi serca miałem nadzieję że to wycofasz ponieważ z przykrością patrzę na to jak kolejna osoba, porównuję siedzenie przy komputerze z np. zabraniem dziewczyny do wesołego miasteczka - jak już pisałem wcześniej.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mnie nie obchodzi definicja słowa zabawa, serio.

Gdyby bawić się w definicję, musieli byśmy uznawać że np. PiS kieruję się "prawem i sprawiedliwością".

Mnie interesuję to jak człowiek indywidualnie podchodzi do "zabawy" lub czego kolwiek innego.

Jeśli tak jak pisałeś wcześniej, gra na komputerze jest dla Ciebie "świetną zabawą" - bo tak to ująłeś, to ja to szanuję ale w głębi serca miałem nadzieję że to wycofasz ponieważ z przykrością patrzę na to jak kolejna osoba, porównuję siedzenie przy komputerze z np. zabraniem dziewczyny do wesołego miasteczka - jak już pisałem wcześniej.

Kolego widzę że ty szukasz zaczepki, my tutaj rozmawiamy o serwerze a ty wyskakujesz z PiS'em  oczywiście leci za to raport bo twoja głupota razi na kilometr aż mi się zachciało spać, serio jesteś jakiś głupi czy coś, pewnie za dużo czasu przed komputerem spędzasz... Gry zostały stworzone dla zabawy i ja wchodząc do gry się bawie..  

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...