Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo się cieszę, że był reset,,

Od teraz ludzie expią sprawiedliwie, nie ma już bugów expa..

Wczoraj był bug na kd+7, gdzie kd można było zrobić za 1 perłe każdego koloru, a dziś zostało to naprawione.. :)

Teraz znacznie lepiej się gra.. :D

Dzięki harnaś <3 mrauu <3 <3 <3

c8f7.png

Opublikowano

Chujnia, że ten reset był ale co zrobisz.

Druga sprawa to to, że wątpię aby było tyle osób na serwerze, spamu na czacie aż tak dużego jak na tyle osób nie ma, z 1000 może jest, ale na pewno nie 1700.

No nic, zobaczymy jak to się dalej rozkręci.

Opublikowano

Chujnia, że ten reset był ale co zrobisz.

Druga sprawa to to, że wątpię aby było tyle osób na serwerze, spamu na czacie aż tak dużego jak na tyle osób nie ma, z 1000 może jest, ale na pewno nie 1700.

No nic, zobaczymy jak to się dalej rozkręci.

Tak jak pisałem harnasiowi przejedź się po mapach a potem pisz ile ludzi jest na serwerze. 

bez gif

Opublikowano

dam rade expic ninja bez buffa oraz czy ciezko z bosami solo dam rade ?  ciezko o ulepszacze i o exp ( przyblizony exp 0-100.100-150-150-200-200-250)?

jest cos  w isie co daje przewae i nie da sie tego zdobyc  wgrze ?

5sc6.jpg

Opublikowano

hmm administracja delia widac juz kreci juz tylko zeby trzepac hajs hajs sie bedzie zgaadzal za 2 tyg gora miesiac i serv of;) takie serv sa zalosne:) daje temu serv miesiac niecaly:)

Opublikowano

Chyba potrzebny będzie kolejny reset + jakieś degradacje, albo ogarnięcie tego serwera na prawdę.

Kiedy kończyłem expić w av1, ludzie zaczęli pisać, że ktoś ma NAVi, za chwilę ktoś napisał jego nick. Tak los chciał, że ten koleś przybiegł na mój spot i nie musialem go szukać. Sprowokowałem go i proszę oto efekt jego jednego hitu z truty:

me-stddapcgpemnfqmyuzdn.jpg

Tak, to jest 150k - jednym hitem. Pozdrawiam i życzę tylu startów co i upadków. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Znowu się wjebali, typ bije po 100k z hita, w IS buty na 200lvl po 1sm.

Nie polecam serwera, strata czasu.

Dla niedowiarków:

xsdOEGW.png?1

Opublikowano

Brawa dla harnaśka :). Obnaża biedę umysłową administracji tego serwera  i ludzi, którzy z nimi współpracują na różnych płaszczyznach. 

Jak można dać się wbić 2 razy temu samemu człowiekowi ? No ja się pytam jak ? 

Miej serwer z prawie 2 tys ludzie , nie zabezpiecz go należycie tylko zgarnij kasę z IS'a. ( MOTTO ADMINISTRACJI DEILI :) ),

Dobrze, że grałem może z 2h ogólnie.

NIE POLECAM GORĄCO nie pobierać usuwamy z komputera. :)

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Widzę że opinie o serwerze są złe.

Jeszcze 2 dni temu gdy odwiedziłem temat i stronę widziałem same pozytywne komentarze i 1700 graczy.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego stan serwera i opinii o Nim tak się zmienił? Nie gram na Nim więc osobiście nie mam własnego źródła informacji.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Uuuu a myślałem że popykam.. 
W takim razie chuj w dziąsło Harnasiowi i całej ekipie :*

Lecimy kurwa tutaj na poszukiwania ogarnietego serwa JOŁ

Opublikowano

Server był bardzo fajny... dobrze się grało, jeśli kiedyś wróci wszystko do normy wrócę z chęcią a tym czasem do zobaczenia gdzie indziej :P 

Opublikowano

Jeszcze 2 dni temu gdy odwiedziłem temat i stronę widziałem same pozytywne komentarze i 1700 graczy.

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego stan serwera i opinii o Nim tak się zmienił? Nie gram na Nim więc osobiście nie mam własnego źródła informacji.

Znany ShowMustGoOn, z tego, że nic nie potrafi dostał dostęp do bazy, do której potrafi się tylko zalogować i zrobić rozpierdziel. 

Porobił navi, porozdawał, potem był reset, ale chyba wczesniej zrobił item w IS'ie z Itemem (Navi). - Taki mały spoiler.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Byl wlam na serwer. Rozprowadzono eq z navi...

Potem reset... I znowu wlam i buty na max lvl w is za 1 sm z dedykacja od harnasia

Opublikowano

Uuuu a myślałem że popykam.. 

W takim razie chuj w dziąsło Harnasiowi i całej ekipie :*

Lecimy kurwa tutaj na poszukiwania ogarnietego serwa JOŁ

Jako konkurencja miał pełne prawo wykorzystać ich luki w zabezpieczeniach.

Cioty się potępia, nie toleruje.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nigdy nie bylo tutaj 1.7k.Licznik jest podkrecony co najmniej dwukrotnie.Ludzie zmieniaja zdanie,bo widza ze smok to bachor ktory nie potrafi nawet usunac keyloggera ze swojego komputera.To co panowie start w piatek bez bugow?

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...