Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już macie swój top 1 serwer hahaha xD

PS: Za dużo licznik podkręciliście więc teraz po resecie musicie jeszcze bardziej podkręcić xD

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ludzie płaczecie o eq, ale ile mieliście przegranych godzin na postaci? Idę w zakład, że 3/4 z was nie miała nawet 24 godzin... Ja oczywiście gram dalej ! 1,5h do startu !

Pozdro AzaX :)

Opublikowano

spoko ża dużo błędów na serwie i chociaż stracisz te kilka itemów , przecież grasz w to pół życia więc 2 dni nie zrobia Ci rożnicy potraktuj je jak rozgrzewka i zagraj od nowa bd jeszcze lepszy ;-) wiesz już co i jak i gdzie ;-)

Opublikowano

W pełni się zgadzam. Myślę , że inni nie będą tak dziecinni i odejdą.

Wbicie tego 170+ to zaledwie 10-12h.

dokladnie wszyscy tak placza ze nie bede gral stracilem to i to a to zaledwie kilka godzin roboty ja zagram i bede grral tak jak napisal ktos wyzej kazdy zasluguje na druga szanse :D

Opublikowano

Nie będzie przeprosin ze strony twórców serwera - nie zagram. W końcu to ich wina, że źle się zabezpieczyli, tak? :) to tak samo jak z dzieckiem, mała wpadka i bum ! :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakim prawem nazywaliście ten serwer Top1? Myśleliście, że przebijecie takie legendy serwerowe jak chociażby DivineWorld.s2 czy PandoraMt2. :) ? Divine potrafił  się utrzymać te lata z masą przekrętów i bez GA. Serwer się wyłączył, bo nie został opłacony. Wystarczy napisać słowo Divine, a każdy wie o jaki serwer chodzi i dobrze wspomina go z lat 2011-2012. Pandora 7k graczy i te sprawy. ^^ A wy nazywacie serwer, który postał parę dni z tym 2k graczami + masa problemów. Przypomnę jeszcze wszystkim, że serwer od startu był na maksa dopracowany - słowa administracji. To czemu robiliście aż x3 czy tam x4 wieeeelkie poprawki :D ?

Dobra spierdalam...

denzel.png

Opublikowano

Nie będzie przeprosin ze strony twórców serwera - nie zagram. W końcu to ich wina, że źle się zabezpieczyli, tak? :) to tak samo jak z dzieckiem, mała wpadka i bum ! :D

Na ts koło 15:30 przepraszali nas z 20 razy xD ale zapewniali ze lvl nie cofna tylko tabelke z eq, i co za tym idzie? 160lvl'e + bez eq.. to po co komu puste konto?

<3

Opublikowano

Jakim prawem nazywaliście ten serwer Top1? Myśleliście, że przebijecie takie legendy serwerowe jak chociażby DivineWorld.s2 czy PandoraMt2. :) ? Divine potrafił  się utrzymać te lata z masą przekrętów i bez GA. Serwer się wyłączył, bo nie został opłacony. Wystarczy napisać słowo Divine, a każdy wie o jaki serwer chodzi i dobrze wspomina go z lat 2011-2012. Pandora 7k graczy i te sprawy. ^^ A wy nazywacie serwer, który postał parę dni z tym 2k graczami + masa problemów. Przypomnę jeszcze wszystkim, że serwer od startu był na maksa dopracowany - słowa administracji. To czemu robiliście aż x3 czy tam x4 wieeeelkie poprawki :D ?

Dobra spierdalam...

zauważ że Divine byl atakowany 2 miesiace cały czas od startu , każdy dobry serwer jest atakowany zabezpieczenia sa jakie sa w PL na lepsze nikogo nie stać a bogate dzieciaki na zachodzie sie bawia dobrym sprzetem za ktory robia balagan :-)

Opublikowano

Wszyscy płaczecie ' a ja nie gram bo miałęm 20 level ' ' ja nie gram bo straciłem hwanga ' ' ja nie gram bo za dużo czasu straciłem '
Czego wy płaczecie? jestem jedyną osobą ktora ubiła na tym serwie najlepszego bossa ns serwerze , skończyłem broń na 180 lvl , miałem całe eq z KD +7 i wszystko co tylko potrzebowałęm a będe grał dalej :)
Czekamy do 20 i pompa !

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

zauważ że Divine byl atakowany 2 miesiace cały czas od startu , każdy dobry serwer jest atakowany zabezpieczenia sa jakie sa w PL na lepsze nikogo nie stać a bogate dzieciaki na zachodzie sie bawia dobrym sprzetem za ktory robia balagan :-)

No właśnie 2 miesiące od startu + jeszcze masa ataków potem i to się utrzymał. A na ten serwer "TOP1" wystarczyły 4 dni.

Wejdźcie na forum i zobaczcie co dodał harnasiek, pompa :D Naprawdę uważałem administrację za porządnych ludzi, którzy znają się na serwerach...

denzel.png

Opublikowano

nie rozumiem tylko dlaczego na "lewe" eq mowi się "navi".. przecież Navicat to tylko program do edycji bazy danych tak samo jak np. mozilla jest przeglądarką www

239069.jpg

Opublikowano

Wszyscy płaczecie ' a ja nie gram bo miałęm 20 level ' ' ja nie gram bo straciłem hwanga ' ' ja nie gram bo za dużo czasu straciłem '

Czego wy płaczecie? jestem jedyną osobą ktora ubiła na tym serwie najlepszego bossa ns serwerze , skończyłem broń na 180 lvl , miałem całe eq z KD +7 i wszystko co tylko potrzebowałęm a będe grał dalej :)

Czekamy do 20 i pompa !

Nie rozumiesz, że nie każdy ma ochotę grać drugi raz od nowa na tym samym serwerze? Nie każdy ma tyle czasu, jak zapewne Ty, bo ubiłeś najlepszego bossa na serwerze i miałeś KD +7 <hhhhh> na ten serwer wystarczyły 4 dni, więc po resecie rewelacji bym się nie spodziewał. Jak to się mówi " Metin it's my life ".

denzel.png

Opublikowano

Czekamy do 20 i pompa !

Kur*a mądry człowiek !

Opublikowano

Przyznaję, trochę zwalona sprawa, ale jeśli będzie jakaś rekompensata typu kilkaset SM dla tych, którzy grali od początku należy się coś za to, że jednak poświęcili na serwer sporo czasu. Ja, mając szamankę 150lvl nie płaczę po EQ, bo jednak to piksele :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Nie rozumiesz, że nie każdy ma ochotę grać drugi raz od nowa na tym samym serwerze? Nie każdy ma tyle czasu, jak zapewne Ty, bo ubiłeś najlepszego bossa na serwerze i miałeś KD +7 <hhhhh> na ten serwer wystarczyły 4 dni, więc po resecie rewelacji bym się nie spodziewał. Jak to się mówi " Metin it's my life ".

Nie chcę cię wypraszać czy coś, ale napisałeś już, że nie zagrasz na serwerze, więc czemu nadal jesteś w prezentacji i marnie hejtujesz zarówno serwer jak i tych którzy chcą na nim grać

Opublikowano

Przyznaję, trochę zwalona sprawa, ale jeśli będzie jakaś rekompensata typu kilkaset SM dla tych, którzy grali od początku należy się coś za to, że jednak poświęcili na serwer sporo czasu. Ja, mając szamankę 150lvl nie płaczę po EQ, bo jednak to piksele :)

Myślisz, że dostaniesz niewiadomo ile SM? To będzie wyglądać tak, że każdy dostanie a nikogo na nic w ISie nie będzie stać. 

Pomyśl, że przecież ONI MUSZĄ SERWA UTRZYMAĆ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...