Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten koleś wielce chce coś zrobić tgm  Chelios   ciekawe jak by naprawde był dobry to by eq bylo a nie o resecie mysli hahaha tak tylko frajerzy umia gadac i serwer naprawic i eq niema

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież oni dali rangę dla haranasia itp, a ten się włamał? Lol :D

Nie lubię grać od nowa na tym samym serwerze, także bay bay.

denzel.png

Opublikowano

Cos mi sie ta wasza strona kojarzy ze strona glowna deila.pl cos mi tu smierdzi na odleglosc deila jak wiadomo wielki fail 2014....

Opublikowano

to teraz się coś powiem: grałem na serwie od startu, top1 bm na serwerze - full kd7, pet - co tylko było możliwe na mój lvl to miałem, a teraz co? reset? bo kurwa administracja to pierdoleni idioci? co mi z waszych sm albo rat? oddajcie mi ulepszacze za eq, nie mam zamiaru od nowa zapierdalać na wszystko - chyba was z tym pojebało - nie po to jakieś 2dni zapierdalałem na pełnych obrotach żeby robić eq i dalej rządzić w pvp i na wojnach.

podsumowując: CHUJ MI Z WASZYCH RAT I SM'ÓW, NA SERWER NIE WRÓCĘ BO NIE MAM TEGO EQ CO MIAŁEM, A OD NOWA ZAPIERDALAĆ MI SIĘ NIE CHCE -- BYŁO KOŁO 2K GRACZY CAŁY CZAS, OD JUTRA PRZECZUWAM KOŁO ~400, A Z KAŻDYM DNIEM CORAZ MNIEJ. -- nick serwerowy: KurtRolson.

[ . ] BYE, BYE DEILA.PL [ . ]

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Naprawdę Administracjo długo się pocieszyliście serwerem "Top1". Nie trzeba było tak szpanować, bo teraz mogą się tylko z was śmiać. :D

denzel.png

Opublikowano

to teraz się coś powiem: grałem na serwie od startu, top1 bm na serwerze - full kd7, pet - co tylko było możliwe na mój lvl to miałem, a teraz co? reset? bo kurwa administracja to pierdoleni idioci? co mi z waszych sm albo rat? oddajcie mi ulepszacze za eq, nie mam zamiaru od nowa zapierdalać na wszystko - chyba was z tym pojebało - nie po to jakieś 2dni zapierdalałem na pełnych obrotach żeby robić eq i dalej rządzić w pvp i na wojnach.

podsumowując: CHUJ MI Z WASZYCH RAT I SM'ÓW, NA SERWER NIE WRÓCĘ BO NIE MAM TEGO EQ CO MIAŁEM, A OD NOWA ZAPIERDALAĆ MI SIĘ NIE CHCE -- BYŁO KOŁO 2K GRACZY CAŁY CZAS, OD JUTRA PRZECZUWAM KOŁO ~400, A Z KAŻDYM DNIEM CORAZ MNIEJ. -- nick serwerowy: KurtRolson.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

16637031233054937129.jpg

24027468631260685675.jpg

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Już nie płacz tak, Top1 BM na serwerze. Faktycznie koniec świata :) Od startu serwera minęło raptem 4 dni wiec pod koniec tygodnia nadrobisz sobie. 

Opublikowano

moze przez ten reset nie bedzie gadania "on ma navi " " on expil na bugu"

kazdy zasluguje na 2 szanse.

ja im dam.

Opublikowano

moze przez ten reset nie bedzie gadania "on ma navi " " on expil na bugu"

kazdy zasluguje na 2 szanse.

ja im dam.

W pełni się zgadzam. Myślę , że inni nie będą tak dziecinni i odejdą.

Wbicie tego 170+ to zaledwie 10-12h.

Opublikowano

Nie dajcie się ludzie zwieść, zrobią restart, a za tydzień powtórka z rozrywki ? Administracja niech się śpieszy bo do 20:00 ma czas na przywrócenie uprzedniego stanu ! Jeśli nie przywrócicie, poniesiecie takie koszty że odechce wam się stawiania serwerów i wyłudzania pieniędzy !

Opublikowano

Podobno ataki i grożenie atakami jest zakazane na mpc i grozi za to perm, dlaczego więc cwel harnaś jeszcze bana nie dostał? :)

a wiesz ze to napewno on ? :) a nie byla to ich wina ? :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...