Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedzcie mi dlaczego cofka byla niby z 2-3 dni a kasa nic nie znikła ??  jedna gildia w m1 lata cala w eq "BrotherS" cos tu smiedzi !!!!!!!!!!!!!!!'

legiax.jpg

Opublikowano

Administracja ma 2 h na przywrócenie całego eq jakie mieli graczy, łącznie z zakupionymi przedmiotami w Item Shop ! w przeciwnym razie za swoją niekompetencję poniesiecie koszty . Dziękuję pozdrawiam :)

Opublikowano

co to kurwa ma byc wchodze i brak eq japierdole -.- wyczyscili pojebancy każdemu eq ... dodali by drop perel do ziemniaków na mapce od 90 chociasz bo zjebali kurwa na calego 6h grania na chuja poszlo się jebac :3

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Wam coś przetłumaczyć to jak nie wiem komu....

ADMINISTRACJA PRÓBUJE PRZYWRÓCIĆ WSZYSTKO DO NORMY!

Miejmy nadzieje ze im sie uda :)

JV (jebac virtual)

Opublikowano

powiedzcie mi dlaczego cofka byla niby z 2-3 dni a kasa nic nie znikła ??  jedna gildia w m1 lata cala w eq "BrotherS" cos tu smiedzi !!!!!!!!!!!!!!!'

Nie jedna, "AntyKozak", "MySlowianie" tez latają w eq.  Ale to nie zmienia faktu ze 2/3 graczom eq poznikało. 

Fajnie by było gdyby Administracja zabrała głos w tej sprawie.

Opublikowano

Harnas, to w takim razie Ty sie pozegnaz z posadami na serwerach, ktore beda mialy przyszlosc  ;3

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Podsumowując - Harnaś jesteś kurwą :) Dziękuję za uwagę. Mam nadzieje, że administracja chociaż spróbuje wszystko ogarnąć, bo serwer był zdecydowanie jednym z lepszych na jakich grałem (Jak nie najlepszym...)

Opublikowano

Nikt się nie włamał, to kolejna bajka dla wszystkich po tym jak już parę złotych zarobili - ale koledzy z Astivii i wcześniejszych ich projektów, spotkają się ze mną osobiście już wkrótce :) 

Opublikowano

Mi cofnęło, broń na 100lv, hwanga na 100lv, KD +6 na co trochę pereł poszło i w chuy ulepków, bez których już nie mogę grać...

Dziwne, bo EQ na 80lv +9 all mi zostało. :D Jak all wróci do normy to zostaję, inaczej bye. :)

denzel.png

Opublikowano

Wy jeba** suki rozpi****** was ODAWAĆ moje EQ!!!!!

Kurwa eq TOP 1 nie  z navi i wgl...

Odawać suki

Serwera nie polecam juz 1k osub odeszlo pozdro nooby..!!!

Opublikowano

Jaki jest adres serwera teamspeak.

nie można wejsc na ts ! :/

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Jaki jest adres serwera teamspeak.

xxx

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wy jeba** suki rozpi****** was ODAWAĆ moje EQ!!!!!

Kurwa eq TOP 1 nie  z navi i wgl...

Odawać suki

Serwera nie polecam juz 1k osub odeszlo pozdro nooby..!!!

A ja polecam Ci skorzystać z internetowej księgarni i zakupić słownik.

Opublikowano

i dlatego nigdy się nie gra na starcie, zawsze warto poczekać 2-3 tyg i jeżeli będzie al okej, to można zagrać ;d 

i się będzie do tyłu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...