Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno ma być reset i niby w zamian dostanie każdy jakąś ilość sm...

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

i się będzie do tyłu :D

Nie wiem jak ty, ale ja wole zacząć później i mieć PEWNOŚC ,że all jest Ok. A tutaj masz start i WIĘKSZOŚĆ się wkur%ia ,że straciło Eq :P 

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja wole zacząć później i mieć PEWNOŚC ,że all jest Ok. A tutaj masz start i WIĘKSZOŚĆ się wkur%ia ,że straciło Eq :P

Ja tam się śmieje z czatu :)

Opublikowano

Administracja własnie oznajmiła twardy reset serwera, wszystko od 0

Popieram !

Bynajmniej zniknie topka z lvl-ami wbitymi na bugu.

Opublikowano

Skąd masz tą informacje?

Pisali w grze na czacie

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Serwer wydawał się ciekawy tylko jak napisał w/w Gord0nix wolałem poczekać parę dni/tygodni i na nim zagrać. Tak jak przypuszczałem sypie się jak większość tych nowych serwerów.Możecie pisać pierdoły,że graczy jest na prawdę tyle ale po co spamować tym na lewo i prawo i chwalić się TOP1 (?) w Polsce.

Serwera nie polecam i odradzam grać na nim. Widzicie co się dzieje,ma coraz więcej wrogów a ponadto cofki na minus dla graczy.

#rein

Opublikowano

A ja wole w ogóle nie zaczynać, bo historia lubi się powtarzać, pokazali brak kompetencji do tego co robią i tyle, serwer ścierwo, administracja kretyni bez głębszej wiedzy o Metinie, zabezpieczeniach i innego tego typu rzeczach. Żegnam, czekamy na coś nowego na pare dni, bo i tak padnie xD

ZjaranaPanda

Pasjonat
Opublikowano

Teraz jak 2k graczy nie ma eq to raczej nie expi, mogę prosić ss z m1 z widokiem tego tysiąca graczy ?

Też chce to zobaczyć, client prawe ściągnięty. Zaraz ss'y zarzucę jak ktoś mnie nie uprzedzi.

Opublikowano

reset serwera oni są poje   bani zrobili reset eq się potracilo  tak jak na xenox to samo bylo od zera zaczynaliśmy i potem znowu reset  i oni też tak robią

Opublikowano

Nie polecam serwera, zero profesjonalismu ze strony Administracji nie potrafią sobie poradzić z serwerem :)

1/10 !

Opublikowano

Nie ma to jak Gimbaza , która płacze.

Był atak i tak się zdarzyło kurwa i nagle "nie potrafią sobie poradzić" , a co wy byście zrobili na ich miejscu..

Jeżeli będzie reset to oddadzą sm + może coś na start bd.

Opublikowano

No skoro się zabrali za serwer to powinni wiedzieć, że takie rzeczy mają miejsce ;) i powinni to ogarnąć a nie po jak najmniejszej lini oporu idą czyli restart i od nowa wszystko :)

Opublikowano

No skoro się zabrali za serwer to powinni wiedzieć, że takie rzeczy mają miejsce ;) i powinni to ogarnąć a nie po jak najmniejszej lini oporu idą czyli restart i od nowa wszystko :)

Zgadzam się z tobą , ale jak zwykle Harnaś się musi bawić.

Opublikowano

to teraz się coś powiem: grałem na serwie od startu, top1 bm na serwerze - full kd7, pet - co tylko było możliwe na mój lvl to miałem, a teraz co? reset? bo kurwa administracja to pierdoleni idioci? co mi z waszych sm albo rat? oddajcie mi ulepszacze za eq, nie mam zamiaru od nowa zapierdalać na wszystko - chyba was z tym pojebało - nie po to jakieś 2dni zapierdalałem na pełnych obrotach żeby robić eq i dalej rządzić w pvp i na wojnach.

podsumowując: CHUJ MI Z WASZYCH RAT I SM'ÓW, NA SERWER NIE WRÓCĘ BO NIE MAM TEGO EQ CO MIAŁEM, A OD NOWA ZAPIERDALAĆ MI SIĘ NIE CHCE -- BYŁO KOŁO 2K GRACZY CAŁY CZAS, OD JUTRA PRZECZUWAM KOŁO ~400, A Z KAŻDYM DNIEM CORAZ MNIEJ. -- nick serwerowy: KurtRolson.

[ . ] BYE, BYE DEILA.PL [ . ]

Ebmy5Hc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...