Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jesteś albo ślepy, albo pojebany. Gra 1,5k a w godzinach szczytu bez problemu 2k :) Serwer polecam, administracja cały czas pracuje, miejmy nadzieję, że nie padnie za jakiś czas, bo zapowiada się serwer roku i nie tylko. Chwilowo off, ale zapraszam serdecznie na serwer ;)

Po pierwsze nie widac zeby w godzinach szczytu bylo 2k graczy.

Po drugie serwery z 5 razy wieksza reklama maja po 1k graczy a ten z byle jaka ma niby 2k ...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie widac zeby w godzinach szczytu bylo 2k graczy.

Po drugie serwery z 5 razy wieksza reklama maja po 1k graczy a ten z byle jaka ma niby 2k ...

Po co te spiny ? Czy gra 2k osób czy 1,5? Może gra tylko 1 k osób ale ludu jest sporo i to widać w miastach na każdym ch (między innymi m2 również), na spotach, na wołaj (co chwile komunikat ze jakaś grupa przeszła dunga).

Gra się bardzo przyjemnie. Polecam serwer.

Opublikowano

Serwer zaraz będzie online usuwają navi które dostało się przez przypadek w nie odpowiednie ręce oraz jakiś problem techniczny. Powinien być zaraz online. 

Opublikowano

Serwer zaraz będzie online usuwają navi które dostało się przez przypadek w nie odpowiednie ręce oraz jakiś problem techniczny. Powinien być zaraz online.

No tak,cala gildia smerfy miala navii.Wyzej podalem film,gdzie woj przy full eq bije po 3k z szarzy.

Srij9JT.png

Opublikowano

No tak,cala gildia smerfy miala navii.Wyzej podalem film,gdzie woj przy full eq bije po 3k z szarzy.

Nie wiem ja tylko dostałem informacje że navi dostało się w nie powołane ręce. A co do pvp to postacie nie są zbalansowane odpowiednio. 

UP. Moim zdaniem na serwerze jest około 1600 graczy .

Opublikowano

Na serwerze jest 2k+ napewno.

A chyba wam  ch sie pomylily jak mowicie ze w jinno 2-3 sklepy....

Jest ich w chuy a graczy napewno tyle jest.

A co do navi to gowny wywalic z serwera.

Ciekawe skad maja :> Chyba że GM jest durnotą i daje eq z navi.

Jeśli tak spierdalam z tego serwera!!! ;>

Opublikowano

Informacja ze strony.

Dnia 27.05.2014 został wykonany włam, który miał za zadanie rozprowadzić po całym serwerze eq z Navicat (czyt. z niedozwolonymi bonusami). 

Aktualnie serwer został wyłączony aby wgrać kopię bazy oraz usunąć wszelkie bugi.
Dodatkowo zostało zaatakowane nasze forum, które przywrócimy do stanu powszedniego nie długo.
Prosimy o Cierpliwość.
Opublikowano

Harnaś się obraził bo nie potrafi grać uczciwie i bana wyłapał więc chce serwer rozjabać

Opublikowano

Harnasiek, jestes swinka co gowno umie i sie wszedzie wpierdziela. Rozpieszczony bachor, co uwaza sie za pro elo grafika,  a tak naprawde zwraca sie do Kochanej Julietty, ktora dala sie omamic takiemu pacanowi, jak Ty.  Ladnie najebales przy Ast**** Ze nikt nie gra, probujesz to samo zrobic tutaj? Oj watpie, ze Ci sie uda... Jestes zwyklym frajerem i nie powinienes sie za nic brac, gdyz wszystko rozpierdalasz kaleczniaku ;).

Ps: Dopilnuje, zebys szybko odszedl z tej branzy.. Czemu ? Bo nadzwyczajnie wykorzystujesz ludzi z potencjalem, naduzywasz ich zaufania i starasz sie niszczyc serwery. Zreszta to Ci sie juz bedzie konczyc ;) . Pozdro Panie ****** poradzisz sobie z tym serwem ;)

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

2200 ONLINE?! w jinno 2-3 sklepy w chunjo tak samo, rozumiem dużo expi ale 2000 osób?! xD

Ziomek sluchaj tutaj sklepow sie nie robi bo wszystko tak dobrze dropi ze nie trzeba kupowac, jak jestes takim niedowiarkiem to chociaz wejdz na serwer i wbij na jakikolwiek spot +90 i zobaczysz co sie dzieje do tego jest 6 chaneli i duzo osob przesiaduje w m2.

Opublikowano

Informacja ze strony.

Dnia 27.05.2014 został wykonany włam, który miał za zadanie rozprowadzić po całym serwerze eq z Navicat (czyt. z niedozwolonymi bonusami). 

Aktualnie serwer został wyłączony aby wgrać kopię bazy oraz usunąć wszelkie bugi.

Dodatkowo zostało zaatakowane nasze forum, które przywrócimy do stanu powszedniego nie długo.

Prosimy o Cierpliwość.

G. prawda.Navii bylo od startu serwera.

Czy na najepszym serwerze w polsce zdarzaja sie takie ''wpadki''? Odpowiedz zostawiam wam.

Srij9JT.png

Opublikowano

"Dnia 27.05.2014 został wykonany włam, który miał za zadanie rozprowadzić po całym serwerze eq z Navicat (czyt. z niedozwolonymi bonusami). 

Prosimy o Cierpliwość."

Chelios czy jak ci dam teraz mnie to dojebało. Sam na Sb powiedziałeś, że wyłączasz forum przez spam ludzi co skarżyło się na navi na serwie, a teraz wkręcasz jakieś denne bajki, że zaatakowali wam forum? Nie wiem co ty robisz w tym teamie ogólnie twoje zachowanie na Sb pokazało, że nie nadajesz się na to stanowisko...
Opublikowano

Czy na najepszym serwerze w polsce zdarzaja sie takie ''wpadki''? Odpowiedz zostawiam wam.

Każdemu zdarzają się wpadki. 

Opublikowano

Nic tylko czekać na serwerek , powie mi ktoś gdzie dropi puchar do zrobienia kd + 7 ? 

offtopic ale leje we wrocławiu :P

Opublikowano

Za ile odpalicie? 

@up

To jest metin a nie jakaś gra FPS  ;3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Hehe na sile chcesz zrobic antyreklame dla deila.pl ale to u was powoli robia sie pustki na serwerze wiec radze zajac sie tym srirtuarem :P

Opublikowano

Po co te spiny ? Czy gra 2k osób czy 1,5? Może gra tylko 1 k osób ale ludu jest sporo i to widać w miastach na każdym ch (między innymi m2 również), na spotach, na wołaj (co chwile komunikat ze jakaś grupa przeszła dunga).

Gra się bardzo przyjemnie. Polecam serwer.

Poprostu nie lubie jak serwer ma podkrecony licznik , a ja sie o nic nie spinam tylko napisalem ze nie widze tych 2k graczy.

Opublikowano

Nic tylko czekać na serwerek , powie mi ktoś gdzie dropi puchar do zrobienia kd + 7 ? 

offtopic ale leje we wrocławiu :P

DT.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Widze nie ma Sygnaturek dla graczy więc postanowiłem zrobić:

46430927590199355250.png

Weź idz z tą teksturą, napisem i postacią na górnej warstwie, nieźle sie osmieszyles.

TWl0aHJvb19fX2V1bmVfX18yMDRfX19OVUxMX19fM19fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18xMV9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...