Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jakiej górnej warstwie?

Napis jest na 2 Warstwie, a render jest na pierwszej...

@topic

Dodaliście Ch7 ? Czy mi sie tylko wydaje ; 3

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprostu nie lubie jak serwer ma podkrecony licznik , a ja sie o nic nie spinam tylko napisalem ze nie widze tych 2k graczy.

To jak nie widzisz to wejdź na mape 90/ av1/av2 i zobaczysz momentalnie. Nie wspomnę o mapach z wyższym lv. Na każdym CH nawet w DT jest po 5 osób. 

@Up. dodali, ale jeszcze jest nie dostępne  :f

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Powiem tak, harnas jest gó**em i Ci co z nim nigdy nie grali ani nie widzieli jaki on jest to i moze są za nim. Tak na prawde nic sam nie umie zrobić, zawsze komus przypucuje berło (nie wiem czy gumisiowi czy komu tak bo szczerze to mam w glebokim poważaniu) i kazdemu probuje wkrecic, ze on to wszystko zrobił. **tivia przeciez miala byc jego serwerem roku, a wątpie zeby na chwile obecna bylo tam chociaz 100 osob, o ile ten serwer jeszcze stoi. Wedlug niego kazdy inny serwer na ktorym mial gm'a padał przez technikow czy tam innych gm.

Opublikowano

-zastąpimy bonusy w butach ( wartość magicznego ataku ), - na jaki?

- o 15% zmniejszymy dmg szamana smoka - jaja sobie robicie? Ninje i wpka ulepszycie, a szamana smoka dodatkowo oslabicie? Wcale nie bije tak duzo, ale chuj tam, zrobmy z niego bezuzyteczna klase.. Gratuluje bezmozga administracjo, gratuluje.

- podniesiemy zdobywane doświadczenie na mapie 90 poziom : 100- 105 - rowniez po co? wbicie od 90 do 105 na mumiach zajelo mi ~20min.. Bez przesady :O

Oraz pytanko, o ktorej server "zdechl" i mniej/wiecej na kiedy planowany jest powrot, jesli w ogole?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Śmieszy mnie tylko jedno. Administracja serwera srirtual ma ból dupy o to że z waszego serwera wszyscy pouciekali i teraz próbujecie wmawiać każdemu że od początku było na serwerze navi - jeden wielki kicz. Nie było żadnego navi lecz problem leżał w tym że klasy nie były wyrównane i były delikatne błędy które są poprawiane a powiedzieć że było navi od początku serwera każdy potrafi :). Żadnego NAVI nie było, żaden GM nie miał dostępu do navicata jedynie do /i która nie daje żadnych eq z navi. Żadne eq nie było rozprowadzane bo każdy patrzy nam na ręce (na logi) i pod każdym względem jesteśmy kontrolowani .

CO do licznika, podkręcany? Trafna sugestia. Najlepiej zalogować się do m1 jinno/chunjo i po tym co jest w m1 wywnioskować że licznik jest podkręcany. Byłeś w grocie? Byłeś na genkach? Byłeś na dg? Byłeś na nowych mapach? Nie nie było CIę i takie gadanie jest śmieszne bo twój serwer mógł przed nami paść na kolana i prosić o zamknięcie bo z twojego każdy uciekł to wszedłeś w prezentacje i bezczelnie wypisujesz bzdury. Filmik z dmg ? Oh, ciekawe że na forum takich filmików było X wiele. Nie od dziś wiadomo że był problem z równowagą klas na serwerze ale jest to zmieniane i jak z serwera zniknie eq Navi które wyszło poprzez włam (a nie przez GM jak to ktoś "mądrze napisał" to klasy zostaną zrównoważone. Rozumiem że macie ból tyłka o to że Deila rozgromiła serwer pod względem graczy ale to nie jest powód żeby wymyślać bajki - to wam graczy nie zwróci :).

Serwer oraz forum zostaną odpalone jak całe eq z Navi zostanie wycofane i problem zostanie zażegnany.  Wszystko co zostało przez włam dodane zostanie usunięte. Nie róbcie sobie nadziei, nie odejdziemy. Nie śpieszy się nam :)

Pozdrawiam. [GM]GoodIdea

bez gif

Opublikowano

Śmieszy mnie tylko jedno. Administracja serwera srirtual ma ból dupy o to że z waszego serwera wszyscy pouciekali i teraz próbujecie wmawiać każdemu że od początku było na serwerze navi - jeden wielki kicz. Nie było żadnego navi lecz problem leżał w tym że klasy nie były wyrównane i były delikatne błędy które są poprawiane a powiedzieć że było navi od początku serwera każdy potrafi :). Żadnego NAVI nie było, żaden GM nie miał dostępu do navicata jedynie do /i która nie daje żadnych eq z navi. Żadne eq nie było rozprowadzane bo każdy patrzy nam na ręce (na logi) i pod każdym względem jesteśmy kontrolowani .

CO do licznika, podkręcany? Trafna sugestia. Najlepiej zalogować się do m1 jinno/chunjo i po tym co jest w m1 wywnioskować że licznik jest podkręcany. Byłeś w grocie? Byłeś na genkach? Byłeś na dg? Byłeś na nowych mapach? Nie nie było CIę i takie gadanie jest śmieszne bo twój serwer mógł przed nami paść na kolana i prosić o zamknięcie bo z twojego każdy uciekł to wszedłeś w prezentacje i bezczelnie wypisujesz bzdury. Filmik z dmg ? Oh, ciekawe że na forum takich filmików było X wiele. Nie od dziś wiadomo że był problem z równowagą klas na serwerze ale jest to zmieniane i jak z serwera zniknie eq Navi które wyszło poprzez włam (a nie przez GM jak to ktoś "mądrze napisał" to klasy zostaną zrównoważone. Rozumiem że macie ból tyłka o to że Deila rozgromiła serwer pod względem graczy ale to nie jest powód żeby wymyślać bajki - to wam graczy nie zwróci :).

Serwer oraz forum zostaną odpalone jak całe eq z Navi zostanie wycofane i problem zostanie zażegnany.  Wszystko co zostało przez włam dodane zostanie usunięte. Nie róbcie sobie nadziei, nie odejdziemy. Nie śpieszy się nam :)

Pozdrawiam. [GM]GoodIdea

Wszystko spoko super fajnie, ale moglibyscie sie okreslic mniej wiecej kiedy wystartujecie? Mieliscie chyba wgrac baze sprzed wlamu, a nie usuwac itemki navi.. Wiec zdaje sie powinniscie potrafic okeslic sie o ktorej zakonczycie prace i odpalicie server.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer oraz forum zostaną odpalone jak całe eq z Navi zostanie wycofane i problem zostanie zażegnany. Wszystko co zostało przez włam dodane zostanie usunięte. Nie róbcie sobie nadziei, nie odejdziemy. Nie śpieszy się nam :)

Pozdrawiam. [GM]GoodIdea

Wy moze nie odejdziecie,zrobia to gracze.Robcie tak dalej a gwarantuje wam,ze na waszym serwerze bedzie gralo 5 osob lacznie z administratorami.

Nie polecam,ze wzgledu na faworyzowanie graczy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Up. 

Weź wyjdź stąd bo rozśmieszasz Virtual to jedno wielkie gó**o. Robisz reklamę dla swojego syfu co i tak ci to nic nie da bo tracisz szacunek oraz graczy takim zachowaniem. A na Deli na pewno licznik utrzyma się jaki był. Po prostu zazdrość :) 

Opublikowano

Dobra to tera pare slow ode mnie, odwolam sie do slow tych pajacow z ts-a i anzelma, bo ladnie Was w chuja wala z tego co slyszalem i NAGRALEM. :)

A wiec pierwsza sprawa, moje EQ.

Nie mialem zadnego lewego eq z navi do dzisiejszego dnia.

A co najlepszego, zaden z administracji nie mial zadnego keyloggera, zadnego wirusa czy innego syfu. Dostep do serwera mialem od poczatku i anzelm dobrze o tym wiedzial.

Nie bylo rowniez zadnego wlamu, zadnego gowna czy innego pierdolenia.

ADMINISTRACJA WAS OSZUKUJE.

Kolejna sprawa, oczernianie flourine jest troche nie na miejscu, bo w sumie to nie jego wina. Co do postaci LoopTimer- tak, to byla  jego postac zrobiona specjalnie na wojne.

Lecimy dalej, Atus - ten pseudo administrator, ktory mi probowal wylaczyc internet, nieudacznik. za co on ma range, za udostepnienie ts-a? to jest kretyn jakich malo powinien jako 1 odleciec z  teamu.

Next, moj ban bo od tego sie wszystko zaczelo.

Dostalem go kuwra nie slusznie i chce unbana, bo nie macie zadnej podstawy by blokowac mi konto. Nie moja wina, ze ludzie grac nie potrafia i zwyklego szamanka z eq na 160 nie potrafia ubic. To nie jest navi, to jest po prostu dobre EQ nieudacznicy.

Lecim dalej.

Jaka najwieksza liczba w polsce? Fakt, na poczatku Was bronilem - ale tutaj nie ma 2k graczy, licznik jest podkrecony.

ZADNEGO LINKOW Z KEYLOGGERAMI NIE BYLO, ZADNEGO WLAMU, ADMINISTRACJA WAM NAWYMYSLALA LADNE BZDURY :)

Ogolnie, dlaczego wy porownujecie sie do serwera typu virtual czy inne, jak jestescie niczym przy tym. Licznik jest podkrecony 0,5x bodajze, nie pamietam. Ale nie gra tu 2k osob. ;-)

Dzieki wszystkim za gre, jeszcze o mnie uslyszycie. Milej gry :)

Opublikowano

Najpierw piszesz,ze zadnego navii nie bylo a pozniej,ze navii zostanie usuniete? Fuck logic.

Przejsc z virtuala na deile to tak jak zamienic siekierke na kijek.

Gdy wylaczyliscie serwer na forum zgromadzila sie cala spolecznosc.Lacznie ok.400 osob.

Nie polecam,faworyzuja graczy.

Nie było navi przed włamaniem, nie umiesz czytać? Usuwają ponieważ było włamanie. Nie widzę tutaj faworyzowania, nie wszyscy przeglądają forum np, ja.

Virtual spada na psy, nie umiesz tego też zrozumieć, jak widać umiesz tylko pluć komuś w oczy, a sam gówno byś zrobił.

Opublikowano

xxx do usuniecia.

Dobra wielki znawco wywalaj na swój serwerek rtual bo w kazdej prezce piszesz to samo wielki znawco. Tylko spamisz swoim bólem dupy w każdej prezentacji jak i w tej bo ludzie z twojego serwera w sygnie uciekają. 

Opublikowano

Projekt mieliście udany, bardzo fajnie się gra, ale za dużo kombinujecie i sami nie wiecie co powiedzieć by reputacja nie spadła... Najpierw pisaliście, że Navi nie ma ludzie se wkręcają by tu nie grać a potem, że przerwa usuwamy Navi gdzie tu logika? Tak samo z forum Modek pisze, że wyłącza forum przez spam ludzi, którzy się denerwują o te Navi i później na stronie pisze, że forum padło bo zostało zaatakowane no ja pierdole zacznij ktoś myśleć...

Opublikowano

Serwer jest najlepszym serwerem w Polsce, na poczatku było po 1k osób, w 2 dniu już 1.900 i doszło do 2k 

Polecam administracji innych serwerów aby sie wypchali ddoswaniem.

Pozdrawiam BlackBear 

Opublikowano

nio i co z tego ze jestescie w top graczy  jak co chwilkie stoicie  bo was teraz bedą tępić ten serwer za ta reklame co zrobiliście na innych serwera już dostajecie popalić a to wasz problem haha i co z tego ze w topce jestescie ale stoicie znowu

Opublikowano

Dobra to tera pare slow ode mnie, odwolam sie do slow tych pajacow z ts-a i anzelma, bo ladnie Was w chuja wala z tego co slyszalem i NAGRALEM. :)

A co najlepszego, zaden z administracji nie mial zadnego keyloggera, zadnego wirusa czy innego syfu. Dostep do serwera mialem od poczatku i anzelm dobrze o tym wiedzial.

Kolejna sprawa, oczernianie flourine jest troche nie na miejscu, bo w sumie to nie jego wina. Co do postaci LoopTimer- tak, to byla  jego postac zrobiona specjalnie na wojne.

Lecimy dalej, Atus - ten pseudo administrator, ktory mi probowal wylaczyc internet, nieudacznik. za co on ma range, za udostepnienie ts-a? to jest kretyn jakich malo powinien jako 1 odleciec z  teamu.

Dostalem go kuwra nie slusznie i chce unbana, bo nie macie zadnej podstawy by blokowac mi konto. Nie moja wina, ze ludzie grac nie potrafia i zwyklego szamanka z eq na 160 nie potrafia ubic. To nie jest navi, to jest po prostu dobre EQ nieudacznicy.

Lecim dalej.

Jaka najwieksza liczba w polsce? Fakt, na poczatku Was bronilem - ale tutaj nie ma 2k graczy, licznik jest podkrecony.

ZADNEGO LINKOW Z KEYLOGGERAMI NIE BYLO, ZADNEGO WLAMU, ADMINISTRACJA WAM NAWYMYSLALA LADNE BZDURY :)

Ogolnie, dlaczego wy porownujecie sie do serwera typu virtual czy inne, jak jestescie niczym przy tym. Licznik jest podkrecony 0,5x bodajze, nie pamietam. Ale nie gra tu 2k osob. ;-)

Jakieś masz podstawy żeby Ci wierzyć? Ss, filmiki, cokolwiek? Mogę jako randomowy typ przyjść i też powiedzieć, że miałem hasło do bazy. Nie masz niczym potwierdzić swoje słowa więc uważam to za spam, kłamstwo. Dziękuję.

Opublikowano

Lecim dalej.

Harnas, dobry jesteś w pisaniu bajek, ale niestety każdy już zna te twoje tanie chwyty pajacu :) Jesteś nikim w erze metin2, splamiłeś swoje imie i tyle. Nagrałeś rozmowe mówisz? Pokaż, jestem ciekawi, bo jak do tej pory pieprzysz bez sensu i żadnego pożytku z Ciebie nie ma, daj dowód to pogadam, a tymczasem spier***.. na swój zajebisty serwer z MAX 100 graczami xD Czekamy na ponowne włączenie serwera, chłopaki nie spieszcie się, mamy czas, aby do wieczora chociaż :) Trzymam kciuki, a tobie harnas krzyż na plecy ;)

nio i co z tego ze jestescie w top graczy  jak co chwilkie stoicie  bo was teraz bedą tępić ten serwer za ta reklame co zrobiliście na innych serwera już dostajecie popalić a to wasz problem haha i co z tego ze w topce jestescie ale stoicie znowu

Co chwile stoicie? PIERWSZY RAZ stanęli na poważnie i z zaskoczenia. Zamknij morde i wracaj do szkoły, albo nie pieprz głupot.

ZjaranaPanda

Opublikowano

Gienek ty chyba jesteś inny pierwszy raz stanęli poważnie? To ty chyba grasz od dzisiaj jak żeś nie zauważył stali raz przez 12h ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...