Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie jest teraz komnata z smokiem i jak teraz zrobić bron do expa bez srebrnego certyfikata ??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

serwer fajny ale zaczynam wierzyc że tam będzie syf na tym serwerze bo już g ówiarzy biorą za gm 17 latek i on ma być za gm haha śmiechy na sali se robią  dziecko  na taki serwer to musi ktos odpowiedni a nie dzieciaki  i starszym wieku    ale widze że tu jest eq z navi haha to juz serwer jest do dupy i nie polecam go w takim razie

Opublikowano

Mam takie pytanie można tutaj zmienic profesje????

Jak klasy magiczne w pvp?

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Sporo nowości tutaj widzę, chociaż dawno nie patrzałam na prezentacje, może dlatego. Widzę trochę zamieszania tutaj, sporo tych "nowości" mi się nie podoba, chociażby czcionka zadawanych obrażeń, która jest mniej czytelna od tej oryginalnej ;_;. Ale reszta nawet fajnie wygląda, chociaż pozmieniałabym sety ;_;. W każdym razie powodzenia, osobiście nawet nie wiem czy mogę polecić ten serwer, bym musiała zagrać ale osobiście jakoś mnie nie zachęca do nagłego powrotu do metina ;v. Również ciężko mi uwierzyć w tak liczną liczbę osób które grają ; o.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Odpisze ktoś ??? Skąd mam wziąć teraz srebrne certyfikaty jak komnata z smokiem została usunięta ?? 

Opublikowano

Ale co za problem dac ss z komendy?

A np taki,że nie na każdy channel dostanie się komendą go czy też warp?

Opublikowano

Ja nie polecam wbijac na serwer , Gm to Misiek , i Skrzypek ,  I Zalozyciel serwera Athleta, prawda jest taka że on syfy a nie serwery stawia. . Ludzie czy to jest dobry technik skoro pyta sie kazdego / i na mpc forum Jak naprawic prosty bug -,- , Nie polecam serwer z powodu adminsitracji - Aha  i zwykli TGm/Gm Maja tak samo dostep tu do Eq pewnie tak jak na poprzednim serwerze athlety haha ;d

Opublikowano

oO widzę, że też zniknęła handlarka z itemami :( 

btw. jest jakiś administrator ??

Opublikowano

Dlaczego wasz autipatcher nie pobiera wg ''brakow'' w kliencie?

Bo zapewne takowych nie ma nie próbuj na siłę udowodnić czegoś,ponieważ jakoś nikt nie miał problemów z klientem ze strony.

Opublikowano

nie polecam ze wzgledu na miska, znam typa, navi bedzie latalo po servie jak glupie

do tego ten typ Astiviaklamie bo mu serwer nie wypalil i teraz swoim kolegom lize tylek

Opublikowano

Odchodzę z serwera.Dostałem bana za bugowanie do,którego się przyznaje wczoraj na wojnie nie postąpiliśmy ok wobec przeciwników i to tyle.Serwer polecam z dużym + za odbugowanie tego,żeby inni nie mogli korzystać oraz życzę powodzenia i wrócę może jeszcze.

Opublikowano

''2k graczy w godzinach szczytu''

No ciekawe , jak dla mnie to nawet 1k nie gra.

To jesteś albo ślepy, albo pojebany. Gra 1,5k a w godzinach szczytu bez problemu 2k :) Serwer polecam, administracja cały czas pracuje, miejmy nadzieję, że nie padnie za jakiś czas, bo zapowiada się serwer roku i nie tylko. Chwilowo off, ale zapraszam serdecznie na serwer ;)

ZjaranaPanda

Opublikowano

KURWA MAĆ. Co restart kompa musze od nowa rozpakowywać klienta, i patchować. Tak to client nie chce mi sięę włączyć, przez autopatcher wyskakuje blad. Zna ktoś rozwiązanie?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

oO widzę, że też zniknęła handlarka z itemami :(

btw. jest jakiś administrator ??

Nic nie zniknęło, wszystko jest tam gdzie być powinno. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...