Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jeszcze wszystkiego nie wgrali, gimbaza jak zwykle placze. No co z robisz? nic nie zrobisz

Zobaczcie ze serwer ofneli jeszcze, ahh, te wszystkowiedzace gimby + harnas ktory nic nie umie

mozna ip ts?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie kilka godzin, typie cofka 2-3 dni .... tak zapisują sobie kopie...

Do widzenia serverze

Dokładnie lvl mi został taki jak dziś wbiłem, a eq cofnęło mi się o 2 dni, więc kilka godzin to mało powiedziane

@ZCzymDoLudu jakby nie wgrali all to po co by odpalali znając życie jebli się w kopi, albo ich kopia sięga 2 dnia serwera...

Opublikowano

Pewnie jeszcze wszystkiego nie wgrali, gimbaza jak zwykle placze. No co z robisz? nic nie zrobisz

Zobaczcie ze serwer ofneli jeszcze, ahh, te wszystkowiedzace gimby + harnas ktory nic nie umie

mozna ip ts?

Taaak, dorosly sie znalazl. Skoro widze co mam w eq to chce to napisac, czekajac na jakas odpowiedz administratora, to calkiem logiczne dla kazdego myslacego czlowieka... Ach tak, Ty jak widac masz problem z ta trudna czynnoscia. Przykre, ale tak czasem bywa :)

Czy jakis GM moze wypowiedziec sie kiedy bedzie on, co sie dzieje, co zrobiliscie / zrobicie? Unikniecie wtedy kilku stron spamu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer znowu off, zapewne poprawiają to więc nie wyciągajcie pochopnych wniosków... Ja w sumie aż boje się wchodzić na postać bo dziś wydałem około 200 każdej perły

Opublikowano

Ten serwer to gowno,w niczym nie jest lepszy od reszty privow.

Oddawac mi moje eq zlodzieje.

Wszystko bylo by fajnie gdyby nie zazdrosc konkurencji i ich bol dupy

.

Opublikowano

eq cofka sprzed 2-3 dni

Administracja rzekłaby że gdyby nie to że serwer jest najlepszym serwerem w polsce to cofka była by co najmniej do zeszłego tygodnia, a tak to w dupę poszło tylko 3 dni grania.

Serwer off a na blacie 200 osób... pewnie expią:D

sygnatura3k.png

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam gdy probuje sie połaczyć z teamspeak serwera?
63755701207816408611.png

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

tak wygląda moje eq po wejściu na serwer! :* Żegnam się z serwerem, Dziękuje za miłą grę! :)

@ps te itemki teraz kupiłem 

post-253726-0-75038600-1401204517_thumb.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Administracja rzekłaby że gdyby nie to że serwer jest najlepszym serwerem w polsce to cofka była by co najmniej do zeszłego tygodnia, a tak to w dupę poszło tylko 3 dni grania.

Serwer off a na blacie 200 osób... pewnie expią:D

Smok powinien pozostac przy serwerach hamachi.Na dedyka jeszcze nie dorosl.
Opublikowano

Wszyscy prawie odchodzą bo im eq poznikało ... Ja też się muszę pożegnać gdyż straciłem znaczną część eq . Było miło ;) strzałka

Opublikowano

Panowie macie 2 opcje teraz :

1. Robimy wipe i start od nowa....

2. oddajemy eq itp...

Bo jakoś nie chce mi się robić tego jeszcze raz i tracić 20h z mojego życia bo wy daliście dupy ! Porażka w chu... Chyba trzeba powiedzieć Bye deila :(

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Panowie macie 2 opcje teraz :

1. Robimy wipe i start od nowa....

2. oddajemy eq itp...

Bo jakoś nie chce mi się robić tego jeszcze raz i tracić 20h z mojego życia bo wy daliście dupy ! Porażka w chu... Chyba trzeba powiedzieć Bye deila :(

Nie odchoccie pls.Dejla jest najleprzym serwerem.
Opublikowano

tak serwer naprawili całe eq poznikało jak na extremie jak na xenox  co za cymbały to robia ze całe eq poznikalo nie polecam tam gry haha co za serwer porąbany i co go zrobili

Opublikowano

Nie jest źle już ponad 700 osób a w miastach pusto, no tak ale zaraz administracja napisze że wszyscy expią bijąc moby z łapy po stracie eq.

AW. Kiedy będzie działać forum?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Widzę, że administracja poradziła sobie z usuwaniem EQ (NAVI).

Miałem całe eq na 160, a mam podstawowe. Żegnam

P.S

Poza tym fajne backup'y robicie, tylko postaci lvl, bez EQ..

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Eq poszło się rąbać administracja nie daje życia po co włączaliście channele? By zniechęcić graczy? Teraz większość odejdzie z powodu szoku braku eq. To co zwykle smok aurion R.I.P poprzedni serwer R.I.P i myślisz, że ten też nie będzie? Serwera nie polecam za dużo problemów by grać + sporo bugów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...