Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Smoku nie mozna wejsc  na zaden dungeon na 65 + , jest nas 3 w pt i nadal jest napisane ze potrzeba minimium 2 osoby i nie tepa .

ja jakos wchodzilem normalnie :)

kolejny hejt z dupy.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja jakos wchodzilem normalnie :)

kolejny hejt z dupy.

Dowiedz się co to znaczy hejt, on napisał że nie działa mu tępa istoto.

@nie polecam, jak będę miał laptopa to archiwum sypnę.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Smoku nie mozna wejsc  na zaden dungeon na 65 + , jest nas 3 w pt i nadal jest napisane ze potrzeba minimium 2 osoby i nie tepa .

To już jest żałosne xD

Wszyscy z was cisną bekę, niż przejmują się tym waszym hejtem.

Wszystko działa, przed chwilą robiłem dungoeny

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Specjalnie pobrałem klienta zeby zobaczyć czy serio gra te 2k ludzi ..

Tu jest MOŻE 1.000 online nie więcej.

Chujowo z waszej strony że bawicie się licznikiem ;/

Weezy weź nie spinaj dupy nikt się licznikiem nie bawi jest tyle ile pokazywane było kolejny,który to wałkuje a jak nie wierzysz to spytaj nixa. A ten z virt... lajkuje  bo myśli,że jest fajny xD

Opublikowano

Weezy weź nie spinaj dupy nikt się licznikiem nie bawi jest tyle ile pokazywane było kolejny,który to wałkuje a jak nie wierzysz to spytaj nixa. A ten z virt... lajkuje bo myśli,że jest fajny xD

Masz swoj serwer,masz swoja prezentacje a ja caly czas mam wrazenie,ze zapominasz o tym.Niech zgadne,pieniadze z serwera przeznaczas na is deili? btw robisz tutaj za rzecznika?

// Kiedy wyrownacie klasy? Mental bije bardzo malutko w porowaniu do reszty.

Srij9JT.png

Opublikowano

Gdzie jest zbuntowany Generał i generał wygnańców ? Bo nie mogę znaleźć :(

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Masz swoj serwer,masz swoja prezentacje a ja caly czas mam wrazenie,ze zapominasz o tym.Niech zgadne,pieniadze z serwera przeznaczas na is deili? btw robisz tutaj za rzecznika?

// Kiedy wyrownacie klasy? Mental bije bardzo malutko w porowaniu do reszty.

Te, kiedy dodacie nowe Hwangi do IS? xD, Co do serwera polecam gra tutaj około 2k ludzi, Przypominam nie każdy siedzi w M1 ;)

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Licznik mozliwe ze podkrecony , jedyny - , to ze ludzie poprostu stoją na WH majac wyrabane ze wszyscy patrzą i nic sobie z tego nie robią.

A w grze przydalby sie Admin ktory pilnuje aby ludzie nie cheatowali..

Opublikowano

specjalnie wbiłem na twoj kanal yt i szczerze żałuje.

klniesz jak gimbus i nie wspomnę o wyłudzaniu reflinkow na niby nowe gry :xD 

top. licznik nie jest podkręcony porostu wystarczy wbic na ch1 i juz jest ok 300os + inne ch i m2.

Opublikowano

Serio, to sobie wejdź i sprawdź. :)

Niektórzy na TS'ie płaczą, bo mają klatki w m1 na ch1.

Zapraszam do gry.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gram od piatku, od samego startu, wylogowalem sie moze dwa razy i moge ci z pelnym sumieniem powiedziec, ze 2k ludzi jest na pewno.

W kazym m1 na kazdym ch jest minimum 50osob, na kazdym expowisku to jest wgl tragedia  co sie ludzie o spoty zabijaja dodatkowo na dungeony chodzi tez od cholery osob. A co najlepsze, z sekundy na sekunde graczy przybywa. A gra sie zajebiscie i serwer polecam oczywiscie.

Opublikowano

Zadam kilka pytan odnosnie servera. ( Pytam bo nie chce mi sie czytac 27 stron z komentarzami)

Czy klasy sa zbalansowane?

Mozna grac nie wydajac kasy na IS?  <-- (znaczyc cos w pvp)

Czy sa jakies powazne bugi?

Jak z expem i ulepszaczami?

I twoja opinia servera 0/10

Pozdrawiam :)

Mam maly problem jak pobieram przez mega to na 99% jak juz sie wszystko pobierze powinno wyskoczyc zapisz tutaj i nic nie wyskakuje tylko stoi na 99%

Opublikowano

bugow na expa tez nie zauwazyles?Nie denerwuje cie to,ze ktos w kilka godzin ma to co ty bedziesz osiagal tygodniami?

Ziomek jakimi tygodniami? Jeblem nocke i jakos 180lv wbilem oczywiscie z idealnym eq do expa i wolnymi spotami wiec wypierdalaj z prezentacji cymbale i z gory dzieki za raporty :P

Opublikowano

Ziomek jakimi tygodniami? Jeblem nocke i jakos 180lv wbilem oczywiscie z idealnym eq do expa i wolnymi spotami wiec wypierdalaj z prezentacji cymbale i z gory dzieki za raporty :P

Tak to Ciebie w domu wolaja na obiad.Co do serwera zdanie podtrzymuje.Harnas moze pochwal sie jak udalo ci sie osiagnac 190lvl w niecale 2h? Dodatkowo na serwerze macie juz eq z navii.

Srij9JT.png

Opublikowano

W 2000 graczy uwierzę jak zobaczę screeny z komendy /w na serwerze.

Dlaczego harnaś ma w swojej gildii TGM? Coś mi tu nie pasuje... :)

Opublikowano

Tak to Ciebie w domu wolaja na obiad.Co do serwera zdanie podtrzymuje.Harnas moze pochwal sie jak udalo ci sie osiagnac 190lvl w niecale 2h? Dodatkowo na serwerze macie juz eq z navii.

Gdzie tu masz eq navi? Grac kurwa nie potraficie a placzecie dzieci drogie, administracja mnie sprawdzala :)

W 2000 graczy uwierzę jak zobaczę screeny z komendy /w na serwerze.

Dlaczego harnaś ma w swojej gildii TGM? Coś mi tu nie pasuje... :)

Dzisiaj dostal tego TGM, byl to administrator forum i gral normalnie bez rangi ale tgm mu dali

Opublikowano

Server dobry ale też nie wieże ze gra ponad 2.2k graczy moze tak ss z komendy ? :)

Gra tyle, po prostu nie macie jak tego porownac bo nie ma innego takiego serwera. Wystarczy na czacie zobaczyc ze spam jak chuj, na kazdym ch (a jest ich 6) jest pelno osob, expowiska pozajmowane nawet m2 tez. poza tym nie kazdy stoi w m1, sa ludzie ktorzy probuja cos osiagnac expia/dropia na dungach tez.

A sklepow malo bo za bardzo nie ma co selac

Opublikowano

Gra tyle, po prostu nie macie jak tego porownac bo nie ma innego takiego serwera. Wystarczy na czacie zobaczyc ze spam jak chuj, na kazdym ch (a jest ich 6) jest pelno osob, expowiska pozajmowane nawet m2 tez. poza tym nie kazdy stoi w m1, sa ludzie ktorzy probuja cos osiagnac expia/dropia na dungach tez.

A sklepow malo bo za bardzo nie ma co selac

Ale co za problem dac ss z komendy?

43976131910427822020.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...