Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie jak naprawić ten bug z myszką w eq? bo mam taki bug że dwa razy musze nacisnąć by przedmiot odłożyć i to mnie wkurza :c a serwer polecam!  <3

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Damn...Sprawdziłem ile osób się loguje w tym momencie ale widzę,że masz z tym jakiś problem?

http://prntscr.com/3mrdvx licznik tak bardzo podkręcony wow

Gadacie, gadacie i tak gadacie że licznik jest i nie jest podkręcony.

Po prostu dajcie im screena w grze z komend /w /u z każdego CH czy nie było by to prostsze? Niż podawać kawałek kodu i inne badziewia :P?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

mam pytanie jak naprawić ten bug z myszką w eq? bo mam taki bug że dwa razy musze nacisnąć by przedmiot odłożyć i to mnie wkurza :c a serwer polecam!  <3

NIestety nie da sie naprawić to taki mini ' bug ' :D

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Pytanie do GM : Czy  jest możliwość zakupu PD?

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Tadzio i gall wiadome jest ze to jest wojtek i robert :)

Z vi rt***

Wiec nie ma co sie dziwic ze hejtuja.

Opublikowano

Bardzo dobrze rozwinięta prezentacja, dużo się dowiedziałem. Jak najbardziej wbiję :)

Zdejmijcie mi te 2 punkty będę grzecznym chłopcem ;***

Opublikowano

Jak smiecie smiecie nazywac sie najlepszym serwerem? Przeciez to zwykly gotowiec ze strona Netharii.Smok - na takie miano trzeba sobie zasluzyc.Na razie nic nie pokazales.Wszystkie twoje projekty poupadaly.Tak bedzie i z tym,poniewaz masz zerowe pojecie o tworzeniu serwerow.

Srij9JT.png

Opublikowano

na stronie 2.200 graczy w grze wbiłem do m1 i do jednego królestwa i do drugiego naliczyłem około 300 osób  3 sklepy na krzyż . Niech mi nikt nie mówi że prawie 2 tyś ludzi expi bo jakoś na spotach jest całkiem luźno a  na czacie nie pisze co pare sec że ktoś wbił LVL więc ja sie pytam gdzie Ci gracze o,o 

Opublikowano

na stronie 2.200 graczy w grze wbiłem do m1 i do jednego królestwa i do drugiego naliczyłem około 300 osób  3 sklepy na krzyż . Niech mi nikt nie mówi że prawie 2 tyś ludzi expi bo jakoś na spotach jest całkiem luźno a  na czacie nie pisze co pare sec że ktoś wbił LVL więc ja sie pytam gdzie Ci gracze o,o 

Damn 1_1 , 1_2 , 1_3 podchanneli to już nikt nie liczy :v

Opublikowano

wbilem teraz aż sprawdzić ch2 , ch3 ch4   po paręnaście ludzi w m1 ale to nie jest ponad 1 k luda .. 

Może nie ma 1600 osób jak teraz licznik wskazuje, chociaż mogę się mylić, ale 1000 osób jest na pewno.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ej, Nulaa serio coś jebniety jesteś xD.

Piszesz, że licznik nie jest podkrecony bo Wam Wredna PSD dała, to licznik się graficznie podkreca?

Widać administracja na poziomie, doświadczona.

Nie polecam, licznik x5.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Ale wy macie problemy :)

Może i nie ma 1,6k osób ale ludzi gra sporo, spoty pozajmowane. Poza tym nie bardzo rozumiem o co idzie walka? 

Bugów większych nie zauważyłem, jedynie z tą myszką co trzeba dwa razy klikać by przełożyć itemek w eq. Poza tym całkiem fajnie się gra, zobaczymy co będzie dalej.

Opublikowano

Ale wy macie problemy :)

Może i nie ma 1,6k osób ale ludzi gra sporo, spoty pozajmowane. Poza tym nie bardzo rozumiem o co idzie walka?

Bugów większych nie zauważyłem, jedynie z tą myszką co trzeba dwa razy klikać by przełożyć itemek w eq. Poza tym całkiem fajnie się gra, zobaczymy co będzie dalej.

bugow na expa tez nie zauwazyles?Nie denerwuje cie to,ze ktos w kilka godzin ma to co ty bedziesz osiagal tygodniami?

Srij9JT.png

Opublikowano

bugow na expa tez nie zauwazyles?Nie denerwuje cie to,ze ktos w kilka godzin ma to co ty bedziesz osiagal tygodniami?

Napisałem w czasie rzeczywistym a nie przeszłym, teraz już nie ma tego bugu. A to że administracja nic nie robi z tym by cofnąć lvl wbiy na bugu to jest inna bajka. Alurat to jest nie fer (delikatnie mówiąc) :P

Opublikowano
Podstawowe Kamienie Dusz można ulepszać poprzez metal
do poziomu +6, natomiast aby wytworzyć KD +7 musimy udać się
do Historyka.

Jakoś ja się udaje do historyka i on ma mnie w dupie.... lol Więc gdzie się robi te kd+7 ???

BTW. Regulamin

Niedozwolone oprogramowanie typu WH, SH itd. - Ban stały 

HohoHo No to kur... chyba musicie zbanować 50-70% serwera panowie :((

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

to tylko gra

ale widze nie dla wszystkich

jak to twoje całe zycie to zmien server

aa i tak mam to gdzie co kto w ile osiagnoł

gram dla przyjemnosci nie dla rankingu nawet jak bym miał to zdobycwac miesiac spoko (bedzie co robic)

a ci co maja  znudzi im sie szybciej tyle odemnie

ale płacz dalej 

Opublikowano

to tylko gra

ale widze nie dla wszystkich

jak to twoje całe zycie to zmien server

aa i tak mam to gdzie co kto w ile osiagnoł

gram dla przyjemnosci nie dla rankingu nawet jak bym miał to zdobycwac miesiac spoko (bedzie co robic)

a ci co maja  znudzi im sie szybciej tyle odemnie

ale płacz dalej

polska to trudna jezyk.

// Dlaczego nie ma tutaj lochu v2 pajakow?

Srij9JT.png

Opublikowano

polska to trudna jezyk.

// Dlaczego nie ma tutaj lochu v2 pajakow?

Możecie już wyjść z tej prezki?Nie jesteście graczami owego serwera a się wpierdalacie ze swoimi śmiesznymi opiniami.Osoby,które będą chciały wejdą i zobaczą,że jest super a osoby,które przeczytają Wasze posty będą żałować,że nie wbiły.Rozumiem konkurencja ale nie aż tak,że spamujecie pod prezką próbując wytknąć jakikolwiek błąd administracji.Gdzieś tu nulaaa wspomniał o tych kostiumach i petach.Dobra grałem na virt... to też Wam wypomne.Macie zbugowane kostiumy na quest zamiast liba. Pety na lv konia zamiast libem/difem od kza.I co nie wchodze pod Waszą prezkę i Wam tego nie wypisuje z szacunku.Do tego IS wszystko tam kupisz.Pogódź się z tym,że ktoś ruszył głową i ma graczy a jeśli chodzi o nloada to serio nie ogarniam to,że jest mniejsze zużycie łącza znaczy o ilości graczy pls.Pokazywany był netstat pokazywany był skrypt licznika po nloadzie stwierdziliście,że gra max 800 a skoro tak to CH1-CH6 nie było by w miastach o tej godzinie pełne( przed chwilą była wojna i po wojnie właśnie było tyle ludzi na CH6 a nie patrzymy na m2 jeszcze).Wy nadal idziecie w zaparte,że nie ma tyle osób chcecie to wejdźcie do M1 i ich sobie policzcie.Rozumiem wątpliwości,że jakiś serwer jest lepszy ale kurwa bez jaj już nie mogę patrzeć na ten ból dupy,który prezentujecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...