Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nulaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ups! Przeglądarka Google Chrome nie mogła się połączyć ze stroną deila.pl            

i żadna inna przeglądarka nie czyta mi strony dotyczące deila...

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odswiez dns

43976131910427822020.png

Opublikowano

Zresetuj router, bo daje stowe ze przez proxy mozesz wejsc:)

Pewnie serwerownia dostala szalu przez ddosy i blokuje IP ktore sie nachalnie probuja dobic do serwera

Opublikowano

Smok w teamie jednak?

Patrząc na to kto dodawał zapowiedź moge tak stwierdzić.
Nie polecam, wręcz odradzam.

Po tym co było z Aurionem.

W ile max lvl?

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Najgorsze jest to że non toper jest coś robione i server off trzeba było dopracować all przed startem po to mieliście testy Beta , no i gracze którzy korzystali z  błędów  nie ponoszą żadnych  konsekwencji  , No i czy będzie możliwość doładowania sm za pomocą  sms ????

Przecież kupno SM za pomocą SMS jest dostępne od początku istnienia serwa :>?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Smok w teamie jednak?

W ile max lvl?

Widać, że smok się ogarnął i nie daje dostępu byle komu ... a serwer sam w sobie można polecić bije rekordy graczy ciągle ;) od czasu Virtu***  a  innym serwerze nie widziałem 2000 graczy 

Opublikowano

Siema, jest jakiśLUNCHER /PATCHER do serwera? bo mam problemy z pobraniem, gdyż jak pobieram 30-50% i wyskakuje bluescren i od nowa .-,-

Opublikowano

Siema, jest jakiśLUNCHER /PATCHER do serwera? bo mam problemy z pobraniem, gdyż jak pobieram 30-50% i wyskakuje bluescren i od nowa .-,-

Na stronie w dziale download jest 6 różnych hostingów, probowałeś z każdego? Co ma zresztą ściąganie pliku do bluescreena? Może Ci brakuje miejsca na dysku, że się windows wykrzacza?

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Smok w teamie jednak?

W ile max lvl?

Odradzasz, bo jest za dobrze ?

Jestem w Teamie, prowadzę z wielkim sukcesem najlepszy easy w Polsce.

Ciężko uwierzyć w wielką przemianę ?

Opublikowano

Hehe, najlepszy. Zajebali bronie i zbroję z virtuala z nadzieją, że będzie grać tyle osób co tam xD.

Można jakieś dowody, ze tyle online? Bo licznik to każdy może powiększyć.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Odradzasz, bo jest za dobrze ?

Jestem w Teamie, prowadzę z wielkim sukcesem najlepszy easy w Polsce.

Ciężko uwierzyć w wielką przemianę ?

Nie popadaj ale jak teraz już w taki samozachwyt, to że teraz gra tyle osób to oczywiście sukces, ale nie wiadomo jak będzie potem.

Najlepszy nie równa się tylko ilość graczy, ale również stabilność i to ile serwer będzie stał.

Serwer Polecam oczywiście !

Opublikowano

Nie popadaj ale jak teraz już w taki samozachwyt, to że teraz gra tyle osób to oczywiście sukces, ale nie wiadomo jak będzie potem.

Najlepszy nie równa się tylko ilość graczy, ale również stabilność i to ile serwer będzie stał.

Serwer Polecam oczywiście !

Jak widac skromnosc i pokora nie jest jego najmocniejsza strona :P

//Pomoze ktos z moim problemem?

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak widac skromnosc i pokora nie jest jego najmocniejsza strona :P

//Pomoze ktos z moim problemem?

Z ustawieniami GPU w configu patrzyles? Fullscreen / window bez różnicy ? Tryby zgodności próbowałeś?

Opublikowano

Z ustawieniami GPU w configu patrzyles? Fullscreen / window bez różnicy ? Tryby zgodności próbowałeś?

Tak bez zmian,a autopatcher nic nie aktualizuje.

Srij9JT.png

Opublikowano

Hehe, najlepszy. Zajebali bronie i zbroję z virtuala z nadzieją, że będzie grać tyle osób co tam xD.

Można jakieś dowody, ze tyle online? Bo licznik to każdy może powiększyć.

Najlepszy easy aktualnie. Ludzi jest w chuj i jeszcze więcej. Co do itemów z virtuala to nie ukradli ich. Obiło mi się o uszy, że są gdzieś dostępne ^^

@Ludzie, czasami wasza ortografia mnie dobija.

Tą zbroję (jest to liczba poj.)

Te zbroje (liczba mnoga)

@down 1.Kultura 2. Wiem, ale ty chyba nie wiesz 3. Spierdalaj hejtować inne serwery, tylko to robisz i potrafisz.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

UP: ORTOGRAFIA AHAHAHAHAHA CZŁOWIEKU ALE JESTEŚ ZJEBANY. Nie poprawiaj mnie jak nawet nie wiesz jaki błąd popełniłem.

Nie polecam bo smok.

Wejdź na naszego FanPage'a i daj lajka, śledź nas na bieżąco!

Nowy serwer metin2, już wkrótce !

Link w profilu :)

Opublikowano

Dowód na zajebanego klienta z bezczelnie nawet nie edytowanym serwerinfo

18199358171495738299.png

Screen obciążenia łącza przy 1500 graczach online od administracji jednego z serwerów, kumaci dojdą pi ip o jaki serw chodzi

21018027226245691469.png

Pochwal się straty takim dowodem

sygnatura3k.png

Opublikowano

przy 13MB/s max 16 i ty na liczniku przedstawiasz 2k ludzi?? stary ty nie masz nawet 600 osób na serwerze, ogarnij licznik no chyba że ci od patrzenia na niego kuźka staje.

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...