Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikomu nie oddam plików serwerowych.

Proszę o zamknięcie tematu.

Serwer będzie jak będę miał czas.

Po co mam wystartować z serwerem i nie mieć na niego czasu?

Nie robię serwera jak większość z gotowej paczki i piszę autorskie pluginy.

Opublikowano

Nikomu nie oddam plików serwerowych.

Proszę o zamknięcie tematu.

Serwer będzie jak będę miał czas.

Po co mam wystartować z serwerem i nie mieć na niego czasu?

Nie robię serwera jak większość z gotowej paczki i piszę autorskie pluginy.

To po co w ogóle robiles ten temat to ja nie mam bladego pojecia ... skoro nie masz czasu

elo here

Opublikowano

Bo liczyłem na moją administrację, która też nie ma czasy. Nie jesteśmy dziećmi które siedzą 24/7 przy kompie i robią serwery z paczek xD

Opublikowano

Grałem na poprzedniej edycji waszego serwera. Nawet się fajnie się grało. :)
Teraz patrze na komentarze to chyba dam unlike + nie będe dalej śledził tematu bo serwer przekładacie już 3 raz :/

Opublikowano

Będzie nowy temat. Z pewnym startem, jak znajdę trochę czasu :)

EDIT:

Oddałem pliki mojemu administratorowi jak tak chcieliście :D

Opublikowano

@Flakor Nikt nie prosil o oddanie plików serwerowych twojemu administratorowi...

BTW. Hejtowałeś DayzOfMinecraft, a teraz okazało się, że jesteś po prostu chamską świnią, która na wszelkie sposoby próbuje zniechęcić potencjalnych graczy do innych serwerów..

@Edit No pięknie, przeglądając wszystkie serwery z tagiem MineZ, zauważyłem, że w każdym znajduje się wypowiedź Flakora, w której ma ból dupy o wszelakie podobieństwa do jego serwera, prezentacji ;)

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

@Flakor Nikt nie prosil o oddanie plików serwerowych twojemu administratorowi...

BTW. Hejtowałeś DayzOfMinecraft, a teraz okazało się, że jesteś po prostu chamską świnią, która na wszelkie sposoby próbuje zniechęcić potencjalnych graczy do innych serwerów..

@Edit No pięknie, przeglądając wszystkie serwery z tagiem MineZ, zauważyłem, że w każdym znajduje się wypowiedź Flakora, w której ma ból dupy o wszelakie podobieństwa do jego serwera, prezentacji ;)

Do dwóch serwerów. Jeden za ściągnięcie texturepacka a drugi za zaj****** opisu i napisu "screeny"

Opublikowano

Ja nie mam czasu na mpcforum ale jeśli ktoś chce to ma do mnie numer telefonu, nie odbieram ale odpisuje na sms.

Pisać w spawie tylko i wyłącznie serwera.

695275880

Opublikowano

Ja nie mam czasu na mpcforum ale jeśli ktoś chce to ma do mnie numer telefonu, nie odbieram ale odpisuje na sms.

Pisać w spawie tylko i wyłącznie serwera.

------------

Jak patrze na aktywnosc tego tematu to juz sie nie chce wypowiadac na ta sprawe . maja juz wyjeba*e na ten serwer

elo here

Opublikowano

Ja nie pisałem, że rezygnuję z serwera. Pisałem, że start będzie o wiele później jak znajdę czas.

A już w tym tygodniu mam go o wiele więcej i zaczynam działać.

Opublikowano

Ja nie pisałem, że rezygnuję z serwera. Pisałem, że start będzie o wiele później jak znajdę czas.

A już w tym tygodniu mam go o wiele więcej i zaczynam działać.

No to ci na prawde gratuluje i mam nadzieje ze cos z serwera bedzie bo super sie zapowiadal . Po tych wszystkich akcjach ale nie zrezygnuje i bede zerkac ciagle tutaj

myslalem ze juz nawet nie patrzysz.

elo here

Opublikowano

Bardzo ciekawie się zapowiada. Jednak moim zdaniem zwierzęta powinny być jeśli wzorujecie się na prawdziwym DayZ to wręcz muszą być. ;)

Opublikowano

Ciekawa koncepcja. Jakby potrzebna była pomoc to pw albo skype. Miałem już parę serwerów, mogę pomóc przy budowaniu, fabularce itp. .

Jakby nie było to czekam na serwer z niecierpliwością :)

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

Flakor wreszcie masz czas dobrze już nie mogę się DayZ doczekać :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

mnie od tego server a lekko odrzuca oprócz tych opóznien to ze każdy z danej skrzyni może wyciągnąć eq raz na te 2 godziny

(zbyt dużo przyzwyczajenia do grania na oryginalnym MineZjak i w samo DayZ gdzie loot zdobywał ten co był pierwszy a nie każdy mógł zbierać z tego samego miejsca )

76561198030624353.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...