Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

START:

Niedziela, godzina 16:00.

Nie ma innych administratorów i sam muszę rozstawiać skrzynki.

Jutro wystartujemy.

Przepraszam za problemy.

Opublikowano

haha wiedziałem, że tak będzie. No sorry, ale mieliście 2 tygodnie na rozstawianie skrzynek i jeszcze nie zdążyliście tego zrobić? Żenada, no sorry chłopaki, ale to źle o was świadczy. Przekładacie start już 3 raz.

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

haha wiedziałem, że tak będzie. No sorry, ale mieliście 2 tygodnie na rozstawianie skrzynek i jeszcze nie zdążyliście tego zrobić? Żenada, no sorry chłopaki, ale to źle o was świadczy. Przekładacie start już 3 raz.

Zrób taki serwer rozstaw (sam) na dużej mapie z 200 skrzynek, mając zaledwie 1h dziennie na komputer. No, sorry chłopaki moje życie nie składa się tylko z komputera.

Opublikowano

Zrób taki serwer rozstaw (sam) na dużej mapie z 200 skrzynek, mając zaledwie 1h dziennie na komputer. No, sorry chłopaki moje życie nie składa się tylko z komputera.

Tak się składa, iż posiadałem swój serwer przez 9 miesięcy i wiem co to znaczy zapierdalać za przeproszeniem po pare ładnych godzin (robienie mapy, pliki). Również robiłem go sam, aczkolwiek zawsze dotrzymywałem terminu. Wszystko zależy od tego jakie robi się pierwsze wrażenie. Nie oszukując się coraz bardziej mnie zniechęcacie do zagrania na waszym serwerze z powodu niekompetencji oraz nieodpowiedzialności. Powinniście przewidzieć ile potrzebujecie czasu na przygotowanie serwera (włączając rozstawienie skrzynek oraz przygotowanie mapy). Rozumiem, że masz mało czasu aczkolwiek jeżeli robisz serwer to pamiętaj, że musisz o niego odpowiednio zadbać bo niestety gracze pouciekają. 

Wiem jebłem niezłe wypociny, ale no musiałem ^ ^

1-01-800x200.jpg

Opublikowano

Dobra, zrobimy tak:

Wystartuję w piątek o godzinie 16:00

Jeśli nie wywiąże się z umowy to proszę o zamknięcie tematu.

I jeśli nie wystartuję to pliki serwerowe daje komuś z was.

Przepraszam i pozdrawiam, Flakor!

Póżniej podeślę wam parę screenów co można znaleźć w skrzynkach.

Powiem, że są 4 rodzaje skrzynek.

Wojskowa, medyczna, domowa, specjalna.

Opublikowano

@UpUp

Słuchaj Flakorze.

Mogę Ci pomóc, tylko powiedz co i jak.

Też chcę, żeby serwer istniał, bo tamten który zrobiłeś był miodzio, a ten pewnie jeszcze lepszy :D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Zawiodłem sie ;c W piątek ? Mial byc w niedziele wielki -- ;C

Macie jakiąś sygnaturke na forum z tego dayz ? :D 

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Dobra, zrobimy tak:

Wystartuję w piątek o godzinie 16:00

Jeśli nie wywiąże się z umowy to proszę o zamknięcie tematu.

I jeśli nie wystartuję to pliki serwerowe daje komuś z was.

Przepraszam i pozdrawiam, Flakor!

Póżniej podeślę wam parę screenów co można znaleźć w skrzynkach.

Powiem, że są 4 rodzaje skrzynek.

Wojskowa, medyczna, domowa, specjalna.

Jeśli wiesz że pojawiają się problemy i przestawiłeś już tyle razy datę premiery to w końcu powiedz jasno że serwer nie wypali.

Jeśli wiesz że nie masz czasu to lepiej się za nic nie zabierać.

Zobaczymy w piątek.

Opublikowano

Flakor ja ci mogę pomoc znam sie na komendach mam 16 lat i jestem ogarnięty napisz jak co pw chętnie pomogę

elo here

Opublikowano

Serwer wypali, nie mam czasu dlatego, że oceny w szkole poprawiam i mam dużo nauki. Za jakiś tydzień wszystko wróci do normy.

Wtedy problemów nie miałem bo mapa była mała, a teraz jest duża i jest o wiele więcej skrzynek o porozstawiania.

Opublikowano

Miejmy nadzieje że wreszcie serwer ruszy i potępimy zombiaków

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Dawaj dziś o 16 i już nie pierdo*... Przed tym jak Ci się monitor zepsuł postawić te skrzynki miałeś w 1-2h, a teraz ma Ci to 5 dni zająć?

@down

...

giphy.gif

Opublikowano

Dawaj dziś o 16 i już nie pierdo*... Przed tym jak Ci się monitor zepsuł postawić te skrzynki miałem w 1-2h, a teraz ma Ci to 5 dni zająć?

Tak.

Opublikowano

Oj biada biada w końcu tak będziesz przeciągał, że graczom się już odechce :(

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...