Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trudno. Start będzie w piątek, godzina 15:00 albo 16:00 jeśli chcecie to mogę 18:00

Ja bym wybrał jak najwcześniej .

Czego wy sie czepiacie kolesia ma inne sprawy niż życie minecrafta szkoła itd .. Wiec zrozumcie że to trochę trudne takie coś postawić jak sie ma jeszcze oceny do poprawiania

elo here

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

juz 3 dni przerwa techniczna co jest grane??

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

I dalej tak myśl jeszcze poczekam do startu ale jak znowu przełożysz to już nie będę zaglądać :(

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Start na pewno będzie.

Mam nadzieję, że nie zraziłem was aż tak bardzo :)

Nie no co ty ja np rozumiem ze masz cos tam nauki :) ja moge poczekac

sa lepsze rzeczy do robienia nie tylko minecraft

elo here

Opublikowano

Nie no co ty ja np rozumiem ze masz cos tam nauki :) ja moge poczekac

sa lepsze rzeczy do robienia nie tylko minecraft

No w sumie racja bo chyba lepiej, żeby admin był normalnym człowiekiem (Przyjaciele,Wypady,nauka) niż takiego co nolifi po szkole do 20 no max 22 jak mu mama pozwoli...

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

OPIS KRADZIONY ZOBACZCIE SAMI - Flakor do tego zwala winę na mnie !

http://www.mpcforum.pl/topic/1223726-dayz/

Nie pogrążaj się, jak opis mógłby zostać ukradziony dzisiaj o 19:29 jeśli on już był 21 maja czyli w dniu utworzenia tej prezentacji, nawet jeśli to byłaby edycja to ostatnia jaka teraz byłą to wczoraj 18:53 ...

Twój temat powinien być skasowany bo póki co to wygląda, że to ty podkradasz prezke, a sam napisałeś coś takiego "Autorski nie kradziony texture pack ważący zaledwie 7MB" czym już wzbudziłeś podejrzenie, ciekawe czy pluginy i mapa też jest czyjeś ...

Opublikowano

Nie pogrążaj się, jak opis mógłby zostać ukradziony dzisiaj o 19:29 jeśli on już był 21 maja czyli w dniu utworzenia tej prezentacji, nawet jeśli to byłaby edycja to ostatnia jaka teraz byłą to wczoraj 18:53 ...

Twój temat powinien być skasowany bo póki co to wygląda, że to ty podkradasz prezke, a sam napisałeś coś takiego "Autorski nie kradziony texture pack ważący zaledwie 7MB" czym już wzbudziłeś podejrzenie, ciekawe czy pluginy i mapa też jest czyjeś ...

Zgadzam się :)

Opublikowano

Jakaś masakra!!

Przez tydzien rozstawiasz po mapie skrzynki :P

Zobaczymy kto pierwszy się wybije ;)

Dziękuje, że mi temat odświeżasz.

Ja mam dużą, autorską mapę, bez kwadratowych budynków.

Mam ulice, autostrady, lotniska, wieżowce, bloki, więzienie, rozbite helikoptery.

Dalej wymieniać?

Wszędzie muszę postawić skrzynki.

Nie robię serwera z gotowej jakiejś paczki.

Wszystko jest budowane przez mojego budowniczego (teraz już opiekuna serwera)

Nic nie jest z internetu. Prócz podstawowych pluginów, world edit, world guard, essentials, permissions.

Serwer nie jest postawiony na skryptach.

Więcej nie muszę wymieniać, bo już moja prezentacja jest lepsza od całego twojego serwera.

Proszę abyś w tym temacie już nic nie pisał. Pozdrawiam, Flakor.

Opublikowano

Wiec drogi flakorze czekam z niecierpliwością !! Nick : Golden spodziewaj sie mnie :))

elo here

Opublikowano

Start będzie w piątek (13.06.2014) o godzinie 18:00
Późna godzina ze względu na to, że jadę do szkoły poprawić fizykę.

Ale start będzie :)

Opublikowano

siema tutaj brat Flakora, kazał mi zadzwonić i się spytać czy chcecie start dzisiaj o 20:00 czy jutro o 15:00 bo on jest w szkole poprawia oceny a potem idzie na osiemnastkę do koleżanki i mówił że jeśli będziecie bardzo chcieli to wróci dziś szybciej o 20:00 i zrobi start serwera, a jeśli nie to zrobi jutro o 15:00.

Opublikowano

ja myślę, że damy mu zostać na osiemnastce.

Dzwonił do mnie przed chwilą i kazał jeszcze przekazać, że plugin na sojusze nie będzie działał na starcie, ale mówił, że technik naprawi błędy i w przyszłości będzie na serwerze ten plugin na sojusze.

To wtedy start jutro o 15:00

Mówił, że start będzie na pewno.

Z tego co wiem to skrzynki są już rozstawione.

Wystarczy wyłączyć WH i podać ip

Ale to on już zrobi jutro o 15:00.

Opublikowano

Mi się wydaje czy Flakor zaczyna coś kręcić... Nikt przecież nikogo nie zaprasza na osiemnastkę kilka godzin przed rozpoczęciem urodzin(przynajmniej mi i nikomu z moich znajomych takie zaproszenie się nie zdarzyło, zwykle tydzień albo i dużo wcześniej już zapraszali ludzi na Urodziny), czyli albo musiał wiedzieć o tym wcześniej a i tak mówił ze wystartuje w piątek albo po prostu kłamie z tą imprezą... Ale zobaczymy jak to pójdzie z tym serverem...

76561198030624353.png

Opublikowano

widac ze wymówka czysta ... po prostu ma wyjeb...ne na serwer i przedłuża caly czas o jeden dzien jutro bedzie ze musi jechac na pogrzeb ..

a poza tym ile to wstawic na mpc ip i wylaczyc wl to doslownie 5 sek nic sie nie stanie z impreza ..

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...