Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Na razie tylko ja tak napisałem :D

Zobaczycie, że graczom to raczej nie przypadnie do gustu, no ale wy serwer robicie :)

:D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WAŻNE!

Siemka, niestety mam złą wiadomość, nie wystartujemy jutro, mam problem z monitorem. Kupiłem nowego "szajsunga" i mi po prostu nie działa. Jutro jadę złożyć reklamację i raczej nie dam rady poustawiać wszystkich skrzynek. Możemy wystartować w poniedziałek, ale wiadomo, szkoła. Wiem, że pisałem, że start w dzień dziecka. Start odbyłby się jutro ale mój monitor odmówił posłuszeństwa. Bardzo chciałbym wystartować jutro, no ale...

Bardzo wszystkich przepraszam i mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. Jutro podam następną datę startu i wystartujemy wtedy choć miałoby się palić i walić. Jeszcze raz was wszystkich przepraszam.

Pozdrawiam, Flakor.

Opublikowano

Zawsze tak jest kiedy czekam na jakis serwer ale da sie to zrozumiec prawie kazdy tak ma i nie spotkalem jeszcze takiego co nie przesuwali daty startu :)

elo here

Opublikowano

Dziękuje za wyrozumiałość, niestety nic nie poradzę, siła wyższa.

EDIT1:
Dostałem wiadomość na PW, że jeśli nie mam monitora to jak mogę pisać na mpc. Otóż monitor działa, lecz wyłącza się na 20-sekund i włącza na 1-sekundę. Zajęło mi parę minut na to aby do was napisać.

EDIT2:

Jak by co to Battefield 3 jest za darmo w origin na zawsze.

Opublikowano

W sumie na serwie mozecie dac do skrzynek mape ktora daje podglad pod ten teren (oczywiscie rzadko by sie pojawiala)

PS: co do tego glosowania m.i.n do tego drugiego czyli jedna osoba kto pierwszy ten lepszy to troche lipa bo jak koles wbije na serwer i przeczysci cala mape to inni nie zagraja juz i nie beda mieli jak sie obronic wiec jestem za 1 :) ze kazdy moze

Co do pluginow polecam dodac na temperature

m.i.n o co chodzi : Gdy pada deszcz mozemy zachorowac i nas bije jak trucizna , jak jestesmy przy lawie jest nam za goraco i moze sie cos stac :) zeby temu zapobiec trzeba trzymac pochodnie w reku a jak za goraco to lod lub snieg :)

elo here

Opublikowano

Serwer już działa?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Zobaczcie na 3 stronie mój post.

Serwer będzie w następny weekend.

Monitor mi się psuje.

A sklepy dziś zamknięte i jutro jadę bo mam na niego reklamacje jeszcze.

Opublikowano

No to teraz już trochę przesada. Pomyślę czy jeszcze zagram. Bo widzę jakieś ściemy. :)

Jakie ściemy? Przecież mówiłeś, że rozumiesz moją sytuację.

Start odbędzie się w tym tygodniu już na 100%.

Miałem problemy z monitorem, teraz już mi wszystko działa.

Chcę startować w weekend ze względu, że prawie każdy z was ma wolne.

Jutro zaczynam stawiać skrzynki i mój technik poprawia pluginy.

Nic nie jest ściemą, wyszło jak wyszło.

Zadzwoń do firmy "szajsung" i się spytaj dlaczego robią takie monitory.

Myślę, że zrozumiesz moją sytuację. Nie jest moją winą, że monitor mi się popsuł.

Przepraszam bardzo za to, że nie mogłem wystartować w niedziele.

Opublikowano

I jak tam z serwerem ? Jestem bardzo ciekaw. :)

Wszystko idzie dobrze. Jedyny problem to texturepack, z dnia na dzień przestał działać.

Jeśli tym razem pójdzie wszystko dobrze to start będzie w sobotę. Godziny jeszcze nie znam.

EDIT:

Naprawiłem texturepack, działa wszystko pięknie.

Opublikowano

Wszystko idzie dobrze. Jedyny problem to texturepack, z dnia na dzień przestał działać.

Jeśli tym razem pójdzie wszystko dobrze to start będzie w sobotę. Godziny jeszcze nie znam.

EDIT:

Naprawiłem texturepack, działa wszystko pięknie.

Jeśli naprawiłeś teksturpack to zgaduję, że ekran Ci już działa, a skoro tak to czemu nie można startu zrobić jutro (Czwartek) tylko w sobotę? W ostateczności Czwartek, po co tak czekać? :X

giphy.gif

Opublikowano

Jeśli naprawiłeś teksturpack to zgaduję, że ekran Ci już działa, a skoro tak to czemu nie można startu zrobić jutro (Czwartek) tylko w sobotę? W ostateczności Czwartek, po co tak czekać? :X

Działa, pisał już w którymś tam poście.

Chcę zrobić start w weekend bo wtedy każdy ma czas.

Chodzę do liceum i mam dużo nauki, muszę poprawić oceny.

Start będzie w sobotę.

Opublikowano

Chlopie Startuj w piatek lepiej bedzie :P czekamy juz na ten serwer troche

elo here

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...