Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer będzie miodzio!

Od razu to widać po prezentacji budowli!

Grałem na serwerze BETA i powiem, że grało się dobrze, źle nie było.

Tylko zwiększcie czas respienia się broni, a będzie idealnie.

Sądzę, że serwer wypali!!

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dziękuje za opinię.

Myślę, że przedmioty będą się respić co 45 minut w skrzynkach, a na spawnie co 8 minut.

EDIT:
Jeśli ktoś będzie chciał to mogę porobić jakieś screeny z serwera jeszcze.

Opublikowano

Wkońcu się doczekałem. Nie ukrywam, że liczę na start w tym tygodniu!

Mój nick w grze to: Dymot0 

Dziękuje za opinię.

W każdej chwili możecie w tym temacie dawać mi propozycję co do pluginów.

Opublikowano

Rozważałem już dawno ten pomysł. No niestety, samochodów nie będzie.

Ze względu na to, że samochód (wagonik) brzydko wyglądał by bez żadnej modyfikacji.

A nie chcemy żadnych modyfikacji na serwerze.

Opublikowano

Flakorze kochany..

Zwiększcie respawn do 2 lub kilku godzin.

Nieważne, czy mapa jest duża, czy mała, ale z pewnością w takim typowym mieście będzie dużo skrzynek, a wystarczy ograbić je wszystkie, wylogować się, pograć na jakimś serwerze te 45minut (W końcu to nie problem, dla większości nastolatków xD) i wrócić na serwer, aby móc szpanować "Ile to ja mam itemków..".

A mapa jest duża?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Date startu kiedy podacie?

Dokładnej daty startu nie podam. Natomiast tak jak pisałem w tym lub następnym tygodniu.

Został jeden plugin do napisania i rozstawienie skrzynek, czyli niewiele.

Opublikowano

Czekam. Bardzo lubię klimat zombie apocalypse. Oglądam seriale lub oglądam serie z gier jak TheWalkingDead czy L4D2. ( Polecam).

Czekam gorąco.

Sam chciałem zakupić DayZ, ale jeszcze nie mogę. 

Serwer prezentuję się super.

Opublikowano

Jeśli ktoś z was wymyśli jakiś fajny plugin który urozmaici grę to dostanie na start serwera jakieś ekstra przedmioty.

Zapraszam do oceniania prezentacji.

Opublikowano

Cześć Flakor, posiadam dość dobrze rozbudowany skrypt na DayZ :) Pisze to na tablecie ponieważ kompa mam w naprawie ;cPisz na PW !

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Cześć Flakor, posiadam dość dobrze rozbudowany skrypt na DayZ :) Pisze to na tablecie ponieważ kompa mam w naprawie ;cPisz na PW !

Skryptów nie chcemy. Same ściny przez to.

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada

Txt 7mb nie muszę w pizdu 50-100mb pobierać ;)

Mam nadzieję że nie spierniczycie za przeproszeniem serwera tak jak niedawno powstały DayZ.

---------------

Jeżeli chodzi o pluginy uwazam, że dobrze by było wgrać heroes plugin lub zrobić klasy na spawnie no i żeby każda klasa miała podział na te bronie np. Szybkostrzelny- Szybko biega, może nosić szybko strzelajaca broń lecz zadaje mało dmg lub spalak wolno chodzi lecz zadaje mnostwo obrażeń :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada

Txt 7mb nie muszę w pizdu 50-100mb pobierać ;)

Mam nadzieję że nie spierniczycie za przeproszeniem serwera tak jak niedawno powstały DayZ.

---------------

Jeżeli chodzi o pluginy uwazam, że dobrze by było wgrać heroes plugin lub zrobić klasy na spawnie no i żeby każda klasa miała podział na te bronie np. Szybkostrzelny- Szybko biega, może nosić szybko strzelajaca broń lecz zadaje mało dmg lub spalak wolno chodzi lecz zadaje mnostwo obrażeń :D

Wiem o jakie serwery Ci chodzi.

Serwer wypali i będzie dobrze wszystko.

A co do pluginu to nie pasuje do dayz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam pytanko czy macie rekru na jakas range?

Nie mamy żadnej rekrutacji.

Jeśli będziemy potrzebować to dam znać.

Opublikowano

Pare fajnych pluginow:

DayZ, BleedingMobs, Prison Gangs, RPGdrop, RPGhealth. Narazie tyle znalazlem szukam dalej :)

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

Opublikowano

Pare fajnych pluginow:

DayZ, BleedingMobs, Prison Gangs, RPGdrop, RPGhealth. Narazie tyle znalazlem szukam dalej :)

Chodzi mi o pluginy które mógłby napisać mój technik, a nie pluginy z internetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...