Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie moja opinia na ten serwer jest, niezrównoważona. Ani to dobre ani złe, żebym miał 120 naboi około i nie mógł zabić 10 zombie? Serio? Albo z siekierą latać jak tępy i nie móc zabić 2 zombi?
- Większy dmg dla zombi.
- Ten drop, ahh, ten drop. Chyba nie muszę wspominać.
- Mapka może i spoko, ale jak dla mnie to te miasto nie przypomina miasta, tylko, coś ledwo przypominającego pchli targ, wszędzie pełno wszystkiego i się zrzygać można. (Przesadzone wszystko)
No, to tyle, lubię takie serwery niestandardowe, ale to mnie aż naprawdę w oczy pali.

Opublikowano

dali mi bana za chity bo złe opine co za server

nie polecam !

Przykro mi, jeśli ktoś używa cheatów to czemu nie miałby dostać bana?

Kolejny który wystawia złą opinię bo dostał bana :)

Koleś latał i dostał bana.

Przedtem wystawił złą opinię a się pytam czemu dalej gra jeśli mu się serwer nie podoba, powiedział, że zmienił zdanie.

Wyłapałem go na lataniu i dostał bana. Przykro mi to mówić ale jest to dziecko. 

Opublikowano

Na serwerze coraz mniej ludzi gra i troche serw sie przejadł bo mało ludzi tak tylko z ekipą chodzimy po skrzynkach A do B i tyle nikogo do zabicia czy do handlu ;/ slabo idzie z tym serwerm (popularność)

poczekam do weekendu moze cos sie zmieni

elo here

Opublikowano

Na serwerze coraz mniej ludzi gra i troche serw sie przejadł bo mało ludzi tak tylko z ekipą chodzimy po skrzynkach A do B i tyle nikogo do zabicia czy do handlu ;/ slabo idzie z tym serwerm (popularność)

poczekam do weekendu moze cos sie zmieni

Cały czas załatwiamy youtuberów :)

Opublikowano

@Flakor No to ja licze ze znajdziecie tych youtuberów bo jedyny minus tego serwera jest to , ze gra ok 10 osob na dzien i to jest kicha ;/ +40 to by bylo idealnie

i dodam ze 80% graczy na serwie wychodzi z niego ponieważ padają i stracili eq ;/ zawsze gdy kogos zabijamy to wychodzi ten koles ;/ troche słabo gracze niewiedzą co się robi na tym serwerze ;/

elo here

Opublikowano

Byłem ciekaw serwera to wszedłem. Jak nie jakiś gracz to 30 zombie na karku.. Jak żyć :P

Zdecydowanie za dużo naboi trzeba wystrzelić w te zombie. A gracze jak widzą innego gracza to jakby białej gorączki dostawali, zostawiają wszystko co robili i na drugiego by zabić.

Mimo wszystko serwer mi się podoba, ja się nie poddam i jeszcze tu zostanę ;)

Opublikowano

Świetnie widze juz +30 osób jutro wbijam z cała ekipą 5 osobową i niesiemy pogrom na serwer :)

elo here

Opublikowano

Naprawdę wkurza i odstrasza ta mania zabijania graczy..

Dodacie humanity z Dayz? W postaci reputacji czy coś. Rosła by za zabijanie zombie a spadała za zabijanie graczy. Mogły by powstać rangi "Bohater" i "Bandyta" jak w DayZ. Również można by nagrodzić Bohatera  xD I może część graczy by się opanowała i nie zabijała innych czy jest to potrzebne czy nie tylko chwilę by się zastanowili -.- Ja nie jestem zwolennikiem zabijania graczy bo to jest kurcze bardzo logiczne, że  'Jest apokalipsa zombie to wyrżnę wszystkich ludzi'

Itemy na start moim zdaniem powinny być otrzymywane po wpisaniu komendy /dayz a nie w tych skrzynkach co 2min bo pełno ludzi tylko przy nich siedzi i co 2min sobie zabierają. Jaki to ma sens. A i te itemy to wszyscy powinni dostać takie same.

Co do budynków i szukania skrzynek to faktycznie można dostać zawrotu głowy, klimatycznie są fajnie utrzymane te budynki jednak coś w nich nie ten tego :P A drogi to już są PRO xD Za każdym razem gdy nimi biegnę gości uśmiech na mej twarzy :P Tu liście, tam ziemia, za chwilę dziura, czuje się ten polski klimat ;>

Nie wiem czy faktycznie tak jest ale odnoszę wrażenie, że jest zaledwie 3 respy. Z tym, że 1 się buguje i zawsze obrywam gdy się tam pojawiam.

Opublikowano

Naprawdę wkurza i odstrasza ta mania zabijania graczy..

Dodacie humanity z Dayz? W postaci reputacji czy coś. Rosła by za zabijanie zombie a spadała za zabijanie graczy. Mogły by powstać rangi "Bohater" i "Bandyta" jak w DayZ. Również można by nagrodzić Bohatera  xD I może część graczy by się opanowała i nie zabijała innych czy jest to potrzebne czy nie tylko chwilę by się zastanowili -.- Ja nie jestem zwolennikiem zabijania graczy bo to jest kurcze bardzo logiczne, że  'Jest apokalipsa zombie to wyrżnę wszystkich ludzi'

Itemy na start moim zdaniem powinny być otrzymywane po wpisaniu komendy /dayz a nie w tych skrzynkach co 2min bo pełno ludzi tylko przy nich siedzi i co 2min sobie zabierają. Jaki to ma sens. A i te itemy to wszyscy powinni dostać takie same.

Co do budynków i szukania skrzynek to faktycznie można dostać zawrotu głowy, klimatycznie są fajnie utrzymane te budynki jednak coś w nich nie ten tego :P A drogi to już są PRO xD Za każdym razem gdy nimi biegnę gości uśmiech na mej twarzy :P Tu liście, tam ziemia, za chwilę dziura, czuje się ten polski klimat ;>

Nie wiem czy faktycznie tak jest ale odnoszę wrażenie, że jest zaledwie 3 respy. Z tym, że 1 się buguje i zawsze obrywam gdy się tam pojawiam.

Jest 120 respów na mapię :)

Jak widzisz te humanity? Jak będziesz chciał odróżnić bandytę od bohatera.

PS: Nie moja wina, ze gracze zabijają. Tacy są już ludzie którzy przychodzą z hardcore lub z survival+gildie :)

Itemy na starcie zostali usunięte z skrzynek i gracz będzie dostawał przedmioty po respawnie.

Opublikowano

Czapla odniosę się do twojej wypowiedzi :

1) Gdy gracz jakiś zobaczy innego na ulicy to od razu leci do niego to prawda ale są temu powody

a) potrzebuje amunicji lub żarcia

2)Wdlg mnie te zabijanie graczy jest 2 podstawowym zadaniem bo bez zabijania graczy tez nie ma zabawy czy czegoś innego ;/ale te Bandyci i Bohatera mogliby zrobić jestem za :)

Moglibyście zmienic tekstury tej amunicji bo troche kijowa jest ;/

elo here

Opublikowano

A no widzę ją np jako ranga nad głową, wywaliliście nicki to czemu nie dać tam rangi? ;)

Kuba jeszcze nie przydarzył mi się brak jedzenia :) Nawet mogę komuś oddawać jedzenie. A amunicja to faktycznie tragedia.. Osoba, która teoretycznie zbierała by ammo przez cały dzień w kilka min je wystrzela i wcale tych zombie dużo nie zabije :/

Co do zabijania graczy to kwestia nastawienia do gry. Fajnie jest, ze dropi jedzonko z zombie no więc czemu by się nie zakumplować z kimś by pomógł ubić trochę zombie dla jedzenia niż go zabijać :P Amunicja mi się jeszcze z nich nie trafiła to nie wiem czy jest ale powinna być. Ty oczywiście możesz powiedzieć, że po co masz bić te zombie skoro możesz zabić gracza znacznie szybciej i większy loot jest ;)

Samemu iść na zombie to raczej misja samobójcza xD Nie raz się przekonałem bo nie da się bić grupy przed sobą i jednocześnie pilnować pleców bo już kolejne nadciągają ;) Przez to znacznie łatwiej ubić gracza i przetrwać niż postawić się zombi. Przychodzi sobie taki początkujący gracz, poginie kilka razy, zdenerwuje się i podziękuje dalszej grze a pomysł na serwer jest genialny :3

Czytając ponownie tego posta wpadł mi kolejny pomysł ;) Event na największą liczbę ubitych zombie, żeby było sprawiedliwie to graczy też (coś dla bandytów) tylko nie wiem czy można takie coś zrobić by np od określonej pory to zliczało bo szkoda by było np resetować tych liczników. Może to przemyślicie ;)

Opublikowano

Serwer spoko (tyle że ja nikogo nie zabijam a inni mnie tak :PPPPP)

+Admini Ogarnięci i Mili (Jak utknąłem w drzwiach to mi pomogli a jak zauważyłem źle skrzynkę postawioną to przyszedł i poprawił :D)

+Duża Mapa

-Mało graczy+dla mnie :P

-Gracze nie rozumieją "NIE ZABJAĆ MNIE" :D (wiem że to dayz i w dayz też tak jest no ale tyle osób i tyle zm że powinniśmy wszyscy trzymać się razem)

-słabe dmg broni

+dużo broni

-Respawn itemów co 2 godziny (za dużo)

baner.png

Opublikowano

Eventy które odbywają się codziennie u nas na serwerze!

Poniedziałek: 18:00

- Zrzut paczki militarnej

Wtorek: 18:00

- Zrzut paczki medycznej

Środa: 18:00

- Zrzut paczki zaopatrzeniowej

Czwartek: 18:00

- Zrzut paczki z odzieżą

Piątek: 18:00

- Zrzut paczki z jedzeniem

Sobota: 18:00

- Losowanie

Niedziela: 18:00

- Prawda czy Fałsz

Opublikowano

Coś nie działa Wam strona.. nie wyświetla informacji o mojej postaci :(

@down to ok :) a możesz powiedzieć słów kilka o tych powyższych? jak to będzie wyglądać? I miło by było umieścić to w 1 poście ;)

Opublikowano

Dostałem bana ze na mpcforum napisałem negatywnę opine wg jak tu grac ban za nic !

nie polecam

dali mi bana za chity bo złe opine co za server

nie polecam !

Przykro mi, jeśli ktoś używa cheatów to czemu nie miałby dostać bana?

Kolejny który wystawia złą opinię bo dostał bana :)

Koleś latał i dostał bana.

Przedtem wystawił złą opinię a się pytam czemu dalej gra jeśli mu się serwer nie podoba, powiedział, że zmienił zdanie.

Wyłapałem go na lataniu i dostał bana. Przykro mi to mówić ale jest to dziecko. 

Mogłeś nie cheatować, administracja dba o serwer i na pewno nie banują za negatywy

Opublikowano

Od teraz na serwerze można kupić bazy!

Mała baza:

749761403965607855659.png

Średnia baza:

495061403965607855659.png

Duża baza:

547141403965607855659.png

Na jakiej zasadzie działają bazy?

Jest to twoja baza i możesz tam chować swoje przedmioty. Nikt oprócz Ciebie nie może tam wejść. Jeśli chcesz dodać kolegę do bazy wystarczy dokupić miejsce w bazie!

Opublikowano

dają  bana za negatywne opinie

nie polecam

Dziękuje, że mi odświeżasz temat. Nie musisz.

Raporty już poleciały, 3 razy napisałeś to samo.

Dostałeś bana za cheaty.

Nie chcemy takich graczy, tym bardziej, że zachowujesz się jak dzieciak.

Opublikowano

ach te dzieci mc nikt na to nie poradi koncze z tym ***** serverem

Przestań... Nie rób z siebie większego "noba"

:)

Znowu mi odświeżasz temat.

Dzisiaj o 18:00 event Prawda czy Falsz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...