Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin na plecaki. Czyli jak klikniesz na dany item otwiera sie plecak. Więcej info KLIK Mam pytanie, czy skrzynie beda takie jak kiedys ze jak 1 gracz wezmie itemy to 2 tez je bedzie mial czy jak 1 gracz wezmie itemy to juz 2 gracz bedzie musial poczekac np 2h ? ;D

Coś tu będzie KIEDYŚ xD

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin na plecaki. Czyli jak klikniesz na dany item otwiera sie plecak. Więcej info KLIK Mam pytanie, czy skrzynie beda takie jak kiedys ze jak 1 gracz wezmie itemy to 2 tez je bedzie mial czy jak 1 gracz wezmie itemy to juz 2 gracz bedzie musial poczekac np 2h ? ;D

Jeśli gracz jeden weżnie przedmioty to drugi gracz może także zabrać przedmioty (takie które mu się wylosują) 

Opublikowano

@up Troche szkoda ze tak bedzie ;c

>> To zrobicie te plecaki ? :) <<

Postaramy się zrobić te plecaczki.

Pozdrawiam, Flakor.

Opublikowano

Czy chcecie abym dodał na serwer plugin napisany przez mojego technika który pozwala na zawarcie sojuszu z kolegą. Sojusz pozwoli na to, że ludzie w sojuszu nie mogą się bić i widzą swoje nazwy nad głową gracza.

Opublikowano

Dość spora. Jeśli grałeś na becie to mapa w tej chwili jest większa parę razy. Jeśli mapa będzie za mała to nie ma problemu żeby ją powiększyć. Mapa nie jest płaska...

Opublikowano

Flakor mam pomysł jeżeli grałeś/grasz w DeadIsland to wiesz o co chodzi

-------------------------------------------------------------------------------------------

W sensie Questing np. Musisz zanieść narkotyki do Cywila nagroda zbrojka(enchantowana) miecz lub pistolety to już by był wasz problem

Również pasowało by enchant zablokować bo może komuś się udać uzyskać dostęp do niego

Oraz EXP, żeby nie spadał i od levele bronie :D

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Zastanowie się, jeśli to by miało być to serwer nie wystartowałby w tym tygodniu, a tego nie chcemy.

Raczej tego nie dodamy. Ogólnie to nie chcemy dodać NPC na serwer. 

Opublikowano

Zastanowie się, jeśli to by miało być to serwer nie wystartowałby w tym tygodniu, a tego nie chcemy.

Raczej tego nie dodamy. Ogólnie to nie chcemy dodać NPC na serwer. 

To trochę szkoda z NPC było by lepiej np jakieś Questy itp.

Opublikowano

Questów nie będzie, to jest serwer dayz, tu chodzi o przetrwanie, ma to być jak najbardziej realistyczne (tyle ile się da). Czy jeśli byłaby apokalipsa zombie, wykonywałbyś misję, czy szukał jedzenia i broni?

Start jest w dzień dziecka, jeśli będzie dużo osób zrobimy jakiś fajny event.

Opublikowano

Przełożyliśmy dla tego, że chcemy wystartować w dzień dziecka, a nie ze względów technicznych.

Wszystko pod kontrolą :)

Opublikowano

Na DayZ w MTA jak grałem (ogromna mapa San Andreas) to było od licha itemów, które się respiły co 45 minut i się świetnie grało.

Opublikowano

@Flakor

Grałem u Ciebie na Becie (Zresztą o tym wiesz <3)

Ale teraz to skandal, to co ty tu wyprawiać chcesz..

Po pierwsze.

Jeżeli ktoś opróżni skrzynkę, to inny ktoś dalej będzie mógł korzystać ze skrzynki, bo itemki dalej będą. To nie jest wogóle związane z przetrwaniem, ułatwia gre i nawet nie jest zgodne z realnym światem. Zmieńcie to, bo będą skargi, że za łatwo..

Po drugie.

Zwiększyliście już czas głodu? Nie będę biegać za jedzieniem co 5 minut, bo mi się pasek kończy :(\

Po trzecie.

Na pewno was odwiedzę :D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Dodaliśmy 3 plecaki.

9, 18, 27 slotów.

Co do tych skrzynek, to będzie trudno. Będzie tak jak było, czyli, że jak ktoś weżnie przedmioty to drugi gracz też może wziąć te przedmioty. Utrudnienie jest takie, że z skrzynek można maksymalnie jeden przedmiot wziąć. Skrzynki resetują się co dwie godziny. Pomyślę jeszcze co do tych skrzynek, może to co piszesz będzie dobre. Zobaczymy.

Pozdrawiam, Flakor.

Dziękuje za wszystkie pomysły.

Głosujcie:

http://strawpoll.me/1788867
Opublikowano

@Up

Z jeden strony dobrze zrobiliście, ale z drugiej bardzo do kitu..

Jesteś w magazynie wojskowym i są 2 skrzynki.

Powinno w nich być co najmniej kilka rzeczy wartych do odnalezienia, ale ty możesz wziąść jedną -.-

Nie rozumiem, co za problem pozmieniać jeszcze raz skrzyneczki?

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@Up

Z jeden strony dobrze zrobiliście, ale z drugiej bardzo do kitu..

Jesteś w magazynie wojskowym i są 2 skrzynki.

Powinno w nich być co najmniej kilka rzeczy wartych do odnalezienia, ale ty możesz wziąść jedną -.-

Nie rozumiem, co za problem pozmieniać jeszcze raz skrzyneczki?

Nie będziemy tego robić bo tylko ty tak chcesz, jeśli znajdą się osoby które będą tego co ty to zrobimy to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...