Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Flakor pytanie

Nick masz taki sam jak tu na forum?

Kiedy będzie anty cheat na serwie? Bo za dużo cheterów jest.

Czemu takie lagi? ;/ W sumie 90 graczy jest online.

Nie ma lagów, zdarzają się przy używaniu komend world edit przy tworzeniu nowych wysp.

Jest anty-cheat który musi zostać dobrze zrobiony, cały czas nad tym pracuje.

Tak mam nick taki jak na forum.

• Odpowiedzi 359
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Flakor

to malo na serwie chyba jestes. ;p

Dużo osób sie skarzy ale da sie grać jakoś.

I woda jest zbugowana bo jak sie nie ruszasz w wodzie to hp nie ubiera i jak wejdziesz do wody i chodzisz po piasku lub innym bloku a nie ze plywasz to woda nic też nie ubiera hp.

Opublikowano

@Flakor

to malo na serwie chyba jestes. ;p

Dużo osób sie skarzy ale da sie grać jakoś.

I woda jest zbugowana bo jak sie nie ruszasz w wodzie to hp nie ubiera i jak wejdziesz do wody i chodzisz po piasku lub innym bloku a nie ze plywasz to woda nic też nie ubiera hp.

Ta woda nie jest zbugowana, ona jest głupia.

Niedługo mamy zamiar wprowadzić system pragnienia :)

Opublikowano

Dnia 11-08-2014 wszystkie małe, średnie i duże bazy zostaną usunięte i zrobimy żeby można było je wynajmować na 20 dni. Robimy to z tego względu, że niektórzy gracze którzy już nie grają na naszym serwerze, a mają wykupioną jakąś bazę to po prostu ją zajmują niepotrzebnie, a tak to inny gracz mógłby ją wynająć.
Wszyscy gracze którzy mają kupione te bazy to zostanie im zwrócona ilość monet za które kupili bazę.
Czyli:
mała - 500 monet
średnia - 1000 monet
duża - 1500 monet
Bazy niestandardowe zostawiamy w spokoju.

Opublikowano

Grałem na serwerze przeszedlem parkour napisalem ze nie bylo nagrody na koncu to dostalem bana z powodem Zamknij ryj skurwysynie

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Grałem na serwerze przeszedlem parkour napisalem ze nie bylo nagrody na koncu to dostalem bana z powodem Zamknij ryj skurwysynie

Rozbawiłeś mnie tym :)

Haha.

My banujemy tylko za cheaty...

Sprawdźcie na stronie czy jest jakiś ban z powodem "Zamknij ryj skurwysynie"

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak pisałem wyżej o chorobach, że od tamtej środy leżę na zapalenie osierdzia. Dlatego wszystkie sprawy kierujcie do Th3s1mpl3.

Niedługo wrócę i będzie duuużo ciekawych zmian.

Opublikowano

Wróciłem już wczoraj do domu po szpitalu.

Jestem zdrowy i wraz z ekipą zabieramy się do roboty.

Mamy w planach zrobić nową część mapy i dodać parę broni i jakieś ciekawe rozwiązania wprowadzające na serwer więcej dynamiki.

PS:

Przepraszamy za błędy na stronie. Niedługo zostaną naprawione.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer spoko gorzej z administracją, ponieważ otrzymałem bana permamentnego z powodem "Idz, nie wracaj" za to że napisałem co jaki czas i ile główny administrator płaci za domene i serwer mimo iż na serwerze nie ma bodajże regulaminu(po przeszukiwaniu spawna nie odnalazłem), ale nawet gdyby był nie zabraniałby tego.

Daje 4 / 10

Opublikowano

serwer mi się nie podoba, administracja banuje za nic jest nie miła w stosunku do graczy, ale za to budowle macie piękne, serwer oceniam na 5-6/10

0000_0012_Layer-7-800x200.jpg

Opublikowano

Serwer spoko gorzej z administracją, ponieważ otrzymałem bana permamentnego z powodem "Idz, nie wracaj" za to że napisałem co jaki czas i ile główny administrator płaci za domene i serwer mimo iż na serwerze nie ma bodajże regulaminu(po przeszukiwaniu spawna nie odnalazłem), ale nawet gdyby był nie zabraniałby tego.

Daje 4 / 10

Były technik który się mści za to, że go wyrzuciłem z administracji, nie polecam go jako technika.

Dostałeś bana za to, że po raz kolejny zaczynasz grać nam na nerwach pisząc różne rzeczy.

Dałem Ci raz szansę i ją zmarnowałeś.

Nie pisz mi ciągle na skype i nie proś o unbana bo go nie dostaniesz.

A my nie mamy nic do ukrycia, VPS został wykupiony z mine......eu za 85 złotych.

Ty nie masz jakiejś choroby? Nie masz co robić, że jak dostaniesz bana to czekasz kiedy ja wejdę na serwer i od razu piszesz na skype, że jestem na serwerze i czy dam unbana.

A przed otwarciem serwera prosiłeś ciągle o dodanie do WH. Po za tym zostałeś wyrzucony z administracji bo gracze nie przepadali za Tobą.

PS: Dziękuje za odświeżenie tematu.

serwer mi się nie podoba, administracja banuje za nic jest nie miła w stosunku do graczy, ale za to budowle macie piękne, serwer oceniam na 5-6/10

Administracja banuje tylko i wyłącznie tych graczy którzy mieli bana (perm) na poprzedniej edycji lub za przewinienia na tej.

Jeśli jesteśmy nie mili to proszę to udowodnić, bo oskarżenia wyssane z palca w niczym nie pomogą.

Opublikowano

@Flakor, nie mszcze się na was mimo waszego chamskiego i dwulicowego zachowania. A banowanie nie jest uwarunkowane ponieważ do czasu mojego bana nie było regulaminu na serwerze, więc pisanie na chacie "ZAPRASZAM NA SERWER DAYZ <wasze numeryczne ip>" czy też "Snax, nie narzekaj tak bo 85 zł za vps miesiecznie a za domene 12 zł na rok" nie powinno być karane banem z powodem "Reklama" lub "Idz, nie wracaj". A tak na marginesie reszta po oplaceniu to wasz profi bo i tak nie odprowadzasz padatku vat.

Opublikowano

@Flakor, nie mszcze się na was mimo waszego chamskiego i dwulicowego zachowania. A banowanie nie jest uwarunkowane ponieważ do czasu mojego bana nie było regulaminu na serwerze, więc pisanie na chacie "ZAPRASZAM NA SERWER DAYZ <wasze numeryczne ip>" czy też "Snax, nie narzekaj tak bo 85 zł za vps miesiecznie a za domene 12 zł na rok" nie powinno być karane banem z powodem "Reklama" lub "Idz, nie wracaj". A tak na marginesie reszta po oplaceniu to wasz profi bo i tak nie odprowadzasz padatku vat.

Gracze Cię nie lubią, byłeś chamski w stosunku do nich i prosiłeś się żeby wysyłali Tobie sms na lewo zamiast na opłacanie serwera.

Jestem chamski w stosunku do Ciebie, bo Cię nie lubię.

Opublikowano

Nie prosiłem o wysyłanie żądnych sms, to jest bajka wyssana z palca, nawet dowodów nie masz. A gracze mieli problem dlatego że ty dałeś w sklepie konkurs oni to kupowali i później do mnie mieli problemy. Wiesz czy nie wiesz ale teraz moge Cie podać do ProfitSMS za to że nie odprowadzasz podatków, a takie coś zazwyczaj kończy się karą pieniężną 5 tyś. zł.

Opublikowano

Nie prosiłem o wysyłanie żądnych sms, to jest bajka wyssana z palca, nawet dowodów nie masz. A gracze mieli problem dlatego że ty dałeś w sklepie konkurs oni to kupowali i później do mnie mieli problemy. Wiesz czy nie wiesz ale teraz moge Cie podać do ProfitSMS za to że nie odprowadzasz podatków, a takie coś zazwyczaj kończy się karą pieniężną 5 tyś. zł.

Zgłaszaj :)

Nie jestem głupi, żeby rejestrować się na takiej stronie nie mając ukończone 18 lat.

Konto jest zarejestrowane na kogoś innego.

Jak masz jeszcze jakieś problemy to pisz mi na skype, a nie zaśmiecasz mi temat mając żal, że nie możesz być administratorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...