Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

204111418514014605120.png

R.I.P

czemu ja na mouz postawiłem :> 

@Morness

nie będzie prezentu

jakbyś to obstawił na Planetkey to pewnie byś zarobił jakieś 400 dolarów :p (Spójrz PW jak możesz ) 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

204111418514014605120.png

R.I.P

czemu ja na mouz postawiłem :> 

@Morness

nie będzie prezentu

:(:( :(:( :(:( :(:( :(

oh f**k

sądzac po hltv: mecz był równy a nie 20-80% ;d te csgolounge 

9339514185398771122358.png

czytam komentarze na hltv i na reddicie

mouz sucks at lan, Planetkey ez skins ez life

@Szymico lol

5267414185398771122358.png

lold2

4932014185400141122358.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Opłaca się obstawić Francję? Mam 2$ i akurat wbiło by mi 0,4$+ :D Tylko, że to jest all in i nie wiem czy jest to pewniak mecz.

@Morness

Co dziś obstawiasz? :P

Opublikowano

Postawiłem coś i mam vaule 1$ na nAv w meczu o 12:00 więc może będę bogatszy ;P za skin 0.04 dostajesz 0.2 zwrotu więc warto zaryzykować, a na hltv jest 60%vs40% (nav)

Opublikowano

Stawia ktoś z mpc na Francję? :P

Energy easy win, mają nowego dobrego zawodnika także :) Gdybym mógł postawić to obstawialbym Energy.

Opublikowano

@Morness 

no trochę zwaliłem, że obstawiłem na mouz. przecież mouz przegrało z planetkey 2-0 w kwalfikacjach do DH.

dodatkowo widziałem, że nic nie grają w meczu z kpv, ale myślałem że się bawią :_:

e tam, odrobi się niedługo, potem wrzucę ssa z wygranych dzisiaj i wczora :P

279981407253602336505.png
Opublikowano

@Morness 

no trochę zwaliłem, że obstawiłem na mouz. przecież mouz przegrało z planetkey 2-0 w kwalfikacjach do DH.

dodatkowo widziałem, że nic nie grają w meczu z kpv, ale myślałem że się bawią :_:

e tam, odrobi się niedługo, potem wrzucę ssa z wygranych dzisiaj i wczora :P

Ok wierzę w Ciebie @Szymico !! Wygrasz :D

mS powinno wygrać ma taki lepszy skład + 1 bo3 więc tylko 1? do wygrania i ez skins. Jakby w Polsce ktoś grał to dobre value nawet byłoby 

6871deb054.jpg

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Szymico i Morness widzę, ze obstawiacie razem ;) Ja kurcze 1 wygram i tyle co wygram to zaraz przegram i stoję w miejscu ;( Trzeba postawić na meczu 1%vs99% i żeby ten 1% wygrał to wtedy będzie czym stawiać żeby wygrana dawała value większe niż 0.20 ;P

Opublikowano

Szymico i Morness widzę, ze obstawiacie razem ;) Ja kurcze 1 wygram i tyle co wygram to zaraz przegram i stoję w miejscu ;( Trzeba postawić na meczu 1%vs99% i żeby ten 1% wygrał to wtedy będzie czym stawiać żeby wygrana dawała value większe niż 0.20 ;P

Nope ja z nim nie obstawiam :D.

Czekam na $$ ze sprzedaży konta w lolu

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Moglibyście mi podać jakąś dobrą stronkę z rankingami (statystykami) drużyn? Chciałbym się dobrze przyszykować do obstawiania ;)

Opublikowano

Moglibyście mi podać jakąś dobrą stronkę z rankingami (statystykami) drużyn? Chciałbym się dobrze przyszykować do obstawiania ;)

na hltv jest każdy mecz opisany i podane poprzednie wygrane i przegrane teamu więc polecam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...