Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Szwecja vs Finlandia?

raczej nie warto stawiac bo za male value ale szwecja powinna spokojnie dac rade.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Francja ma bardzo dobry sklad(LDLC) Happy, kioShiMa, shox, (Titan) apEX, kennyS), a w polsce troche pomieszane Neo, Taz, byali, (ESC) MINISE, innocent

Stawiam 10$ (full) na Francje, nie widze szans dla polakow.

Opublikowano

@PaczajLeci o co ci chodzi z pomieszanymi składami??? I w Polsce i we Francji są po 3 osoby z jednego teamu ( Virtusi i LDLC) i po 2 z drugiego ( Titan i ESC). Co do paszy to ostatnio nic nie pokazał więc to żadne zaskoczenie że nie pojechał na ten turniej. Ja tam wierze w Polaków :)

Opublikowano

jak dla mnie umiejetnosci graczy reprezentacji francji sa naprawde wysokie, szczerze nie wiem na co stawiac troche czytalem po forach i ogolnie. Wszyscy niby mowia ze polska moze wygrac a jednak % sa rozne.

Mam fulla czyli 10$ ile oplaca mi sie postawic? myslem zeby z 2$ na polske ale jak dla mnie francja moze ich rozgromic

Opublikowano

Tez szybkie pytanie czy walić moje all in 3 euro na mS? Mogę zarobić 0,5$. Fast odpowiedz i konkretna i jakieś pokazanie Waszych betów.

Opublikowano

Tez szybkie pytanie czy walić moje all in 3 euro na mS? Mogę zarobić 0,5$. Fast odpowiedz i konkretna i jakieś pokazanie Waszych betów.

Wal, ja też all in 4,7$ na mS :P

Opublikowano

@Szajkers

Wg mnie Polska

Minise i reszta zespołu są załamani ( szczególnie minise i Innocent bo liczyli na jakieś osiągnięcie ) i wczoraj się wypowiadali, że chcą wygrać ze Szwecją i grać rewanż z Francją nie dając im wtedy szans.

Mój bet: AWP ASIIMOV BS na Polske :)

Potential Reward: 31,23$

Good Luck my Friends :) Biceps is always with us :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Myślę iż francja bo mają przewagę.

Mam także pytanie czemu , gdy wczoraj kupiłem nowy skin do glocka mianowicie Młynek nie wykrywa mi go csgolounge ?

Chcę postawić prawie najdroższy skin mój a nie wykrywa go a przez to małe value :D

Opublikowano

997291418660745605120.png

i po co to mi tyle tych redlajnów, już 4..

Możesz oddać tego redlajna, przyjmę bez problemu ;)

Polska czy Francja? Warto obstawiać?

Ja all-in na Francuzów :p

Opublikowano

Polska czy Francja? Warto obstawiać?

Polska będzie miała ciężko. Aczkolwiek spójrz na procenty, nie opłaca się betować na Francję, rzuć icb na Polskę.

Myślę iż francja bo mają przewagę.

Mam także pytanie czemu , gdy wczoraj kupiłem nowy skin do glocka mianowicie Młynek nie wykrywa mi go csgolounge ?

Chcę postawić prawie najdroższy skin mój a nie wykrywa go a przez to małe value :D

Bo nie można obstawiać nowych skinów (z operacji Vanguard).

279981407253602336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...