Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz oddać tego redlajna, przyjmę bez problemu ;)

Ja all-in na Francuzów :P

Nie jesteś jedyny z red line.

Ja postawiłem 0.12$ na Polaków może ugrają.

yiWCsl1.png
  • Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Francja 2 : 0 Polska 

Polacy zrobili głupi błąd grająć 2 galilami + 3 AK jeśli nawet na granaty zbytnio nie mieli. Przegrali rundę, a potem to już był praktycznie koniec...

Francja już sobie jajca z nich robiła chyba grając 3 awp ;;p Ale Innocent i tak jak dla mnie zagrał b.dobrze i Taz się starał :)

Może 0.50$ zaraz wpadnie ;)

// Cobblestone jest mocną stroną polaków i ostro jadą francję w TT... Mam nadzieję, że na Nuke francja się obudzi :)

2//  Francja odrabia ;) Polska 4 : 11 Francja i jest  8 : 11 ;)

3// Polska zdominowała Cobbla po całości. Nuke jest mapą Francji więc liczę na nich :)

Opublikowano

Okej skoro tak no to stawiam 4.5 na mS mam nadzieje iz ugraja :)

Polska prawie ugrala no ale cóż.

2giego meczu nie stawiam gdyż nie znam drużyn ich umiejętności. Jednym słowem noname.

Opublikowano

Hyphen vs JC

Hyphen ostatnio się strasznie męczyło, moE 50+ kilów.. Raczej stawiałbym na Medium na Hyphen. O JC nie wiadomo..

Opublikowano

Statystki JC są mega słabe :D

Lecz oni grali tylko 2 mecze ( 1 mecz sprzed roku z ESC ).

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Powinno wejść :)

694161418753673969800.jpg

Nie wiem co to za analiza meczu była...

Przykro, ale nie weszło ;/

JC wygrywa 15/8 xD

0,6$ do przodu xD

Ja 0.5$ z tego meczu, bo samymi 0.04 obstawiłem ;) Ale wiedziałem, że wiara w Jezusa mi się opłaci <3

Tak ludzie ! KOCHAJCIE JEZUSA !

Opublikowano

""filip xd""

Po prostu z*********e

Jednak 0.26$ wpadło tylko w trzech skinach. No słabo ;P Obstawiałem gdy były inne procenty i wtedy wychodziło inne value ;( Ale zawsze do przodu :) 

Wkurza mnie trochę to, że w tygodniu są mecze tylko 90vs10%, a dopiero w weekend można coś obstawiać na poważnie i robić poważne analizy, bo są powazne mecze...

Opublikowano

Co za s**t, było potwierdzone info że te ci*y wygrają -.-

ta tak mówili, bo JC nie miało wcześniej żadnych meczy zagranych. Ale jak się przyjrzało obu teamom to było naprawdę 50vs50 i ci co wybrali JC wygrali. Zwykły fart :P

Dodam, że mecz JC vs GirlsG omijam, bo GG gra dobrze i ma poprzednie same wygrane ale JC dzisiaj ma formę więc strach obstawić według dziwnych procentów csgl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...