Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie podzieliłem się z Wami wcześniej hehe

ale macie moje analizy "z dupy" jak ten gościu z YouTube :D

ICB w sumie to nie icb, ale mogłem do tego m4 warte 1,3$ postawić - na 1-szy mecz :)

#EZ SKINS EZ LIFE. może jeszcze coś zbetuje, nie wiem. Może być to VP

5035914190106051122358.png

kurde trochę głupio... Czemu ja akacza na nich nie postawiłem? Miałbym aż 20$+ wina: _:

sad life##

kappa

5455114189899561122358.png

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dałem troszkę na VP mam nadzieję że nie przejebią, ale po stronie TT na nuke nic nie pokazują ;f Chyba zły wybór to był.

Weteran
Opublikowano

Gamus, a nie mówiłem że DiG dziś pokaże klasę i rozgromi VP tak samo jak dAT, graczy drużyny Epsilon :D

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Postawiłem all in na Planetkey... 

Ktoś ogląda ten mecz? Gościu wszedł na bsa prosto w podpalający granat i podkładał w nim pakę aż spłonął...

Jeden podkładał pake i przy ostatnich milisekundach wyjął smoka i rzucił... Potem znowu podkładał pake i przegrali praktycznie przez czas, bo ct nie zdążyło by ich zabić i rozbroić...

Masakra- -,-

Opublikowano

Rozgromi? Klasę? To VP nic nie zagrało i pokazAli jak przegrywać vs eco, no ale przecież słyną z przydomka throw. No nic 60 zł w plecy tylko, będzie trzeba to nadrobić.

Opublikowano

KPV vs Penta ?

Opłaca się all-in na Pente ?

nigdy nie stawia sie all in. W ostatnim tygodniu bylo pare takich sytulacji ze teamy ktore mialy 6% wygrywaly.

Polecam ci medium na pente jak tak bardzo chcesz albo ominac to. All in jest za bardzo ryzykowane, wszystko moze sie stac

Opublikowano

@SlavesCity
Bet by KoEj :D Człowieku, jak ty mi płakałeś na tym steam, że to przegrywają ale KoEj się nie myli :D

Titan to ugra ale słabe %.

Opłaca się stawiać na jakieś no name team typu Quit / Zbrilo?

Opublikowano

@SlavesCity

Bet by KoEj :D Człowieku, jak ty mi płakałeś na tym steam, że to przegrywają ale KoEj się nie myli :D

Titan to ugra ale słabe %.

Opłaca się stawiać na jakieś no name team typu Quit / Zbrilo?

Miałem rage po prostu :D

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Miałem rage po prostu :D

Przeżywalem to samo... To były moje ostatnie skiny powyżej 0.07$. Wygrałem famasa za 0.58$ <3

Dzisiaj nie betuję raczej za dużo. Jedynie na te mecze TBD które będą, bo w nich jest easy win jak tak patrzę :)

14293_312304202294072_712230612226555374

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...