Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wysyłajcie mi na pw, lub tutaj wstawiajcie stracone bety

Macie tutaj przykład. Postawiłem na Hyphen, a wygrało JC.

363881418910956969800.png

Tak ma to wyglądać.

I nie wysyłajcie mi ss jak straciliście bronie po 0.04€. Tylko większe. Bety nie muszą być wasze.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jakieś propozycje na dziś. W jakiej formie są Epsilon i Denial? Po ostatnim meczu IBP nie stawiam w ich pojedynkach dużo.

Denial przegrało z Lunatik więc ez IBP. Epsilon zaorało Pente, też raczej wygrają.

Opublikowano

Wysyłajcie mi na pw, lub tutaj wstawiajcie stracone bety

Macie tutaj przykład. Postawiłem na Hyphen, a wygrało JC.

363881418910956969800.png

Tak ma to wyglądać.

I nie wysyłajcie mi ss jak straciliście bronie po 0.04€. Tylko większe. Bety nie muszą być wasze.

nie rozumiem po co coś takiego, w inicjatywie tego tematu jest wygrywanie a nie przegrywanie

@topic ja dziś spróbuję low na dat może akurat :D

Opublikowano

Wtf? Co jest z tym meczem Epsilon vs dAT? Za 3 dni będą oni grać again, ale skiny są już obstawione i tylko team mogę zmienić? Ja postawiłem all-in, czym będę teraz obstawiał :O

Opublikowano

Wtf? Co jest z tym meczem Epsilon vs dAT? Za 3 dni będą oni grać again, ale skiny są już obstawione i tylko team mogę zmienić? Ja postawiłem all-in, czym będę teraz obstawiał :O

No bez kitu, coś jest nie tak. Jakieś Rule №12.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Ktoś złamał regułę nr 12

If a match has been postponed, once it has started, for more than 80 hours - the bet will be closed and the items will then be returned to their owners, regardless of the score.

However, if a match that has started has been postponed for less than 80 hours the bet may be locked until the match has finished.

If the match is then postponed again, to past the initial 80hour threshold, the items will be returned.

If the match is postponed for less than 80 hours and then postponed again, once it has started again, the items may be locked for up to another 80hours.

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

dAt ma chyba 1-0 bo wygrali Inferno bez problemów. Czytałem taką jedną analizę ( maths so good - 75% chance to win Inferno for Epsilon nvm ).

Jeśli tak to powinny oni wygrać.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mecz zostanie rozegrany maksymalnie do 3 dni w trybie offline żeby nie było DDoSów, jeżeli się nie odbędzie w tych 3 dniach CSGOlounge oddaje skiny.

Opublikowano

najciekawsze mecze

VP vs DiG

mouz vs Planetkey

VP wczoraj grało mapkę na jakis K1CK.eSports. Przegrywali 11-7 ( wstyd i hańba soł much... ) a potem wygrali 16:12. Z DiG odeszło 2 graczy  i doszli do jakiegoś teamu nie pamiętam jakiego, a kto doszedł nwm. Ostatnio stawiałem DiG vs VP i postawiłem klucz na DiG ale przegrało. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

najciekawsze mecze

VP vs DiG

mouz vs Planetkey

VP wczoraj grało mapkę na jakis K1CK.eSports. Przegrywali 11-7 ( wstyd i hańba soł much... ) a potem wygrali 16:12. Z DiG odeszło 2 graczy  i doszli do jakiegoś teamu nie pamiętam jakiego, a kto doszedł nwm. Ostatnio stawiałem DiG vs VP i postawiłem klucz na DiG ale przegrało. 

Zapomniałeś o ESC z dAT :)

Vp - Easy win powinien być.

Opublikowano

A mi miły prezent CSGO lounge sprawiło(chyba jakiś bug). Postawiłem M4a4 Tornado na IBUY (Wartoś 0.11$). IBUY miało 81%. Wygrałem skiny o wartości ~0.5$. Jak ktoś nie wierzy. Dla niedowiarków screen:

m5Iv4VT.png

yiWCsl1.png
Weteran
Opublikowano

Reason wygrał z mouz, teraz mecz planetkey vs reason, jak myślicie reason dalej pokaże klase czy zostanie rozgromione przez planetkey ? 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Reason wygrał z mouz, teraz mecz planetkey vs reason, jak myślicie reason dalej pokaże klase czy zostanie rozgromione przez planetkey ? 

Wszystko jest możliwe, zdziwiłem się że mouz aż tak słabo zagrało :f

Teraz czekam na VP i postawię na nich wysokiego becika raczej.

Weteran
Opublikowano

@Gamus
VP dziś może przegrać, bardziej stawiam na DiG :) 
Co do mouz, one zawsze ssało na LAN'ach :/
mecz PK vs Reason jak i PK vs mouz są bardzo wyrównane 50/50. 
Jednak PK rozłoży na łopatki mouz więc tam warto full'a ładować, ale to jeszcze się zobaczy po meczu z Reason 

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

@Gamus

VP dziś może przegrać, bardziej stawiam na DiG :) 

Co do mouz, one zawsze ssało na LAN'ach :/

mecz PK vs Reason jak i PK vs mouz są bardzo wyrównane 50/50. 

Jednak PK rozłoży na łopatki mouz więc tam warto full'a ładować, ale to jeszcze się zobaczy po meczu z Reason 

Brak aizy'ego i FeTiSh'a w DiG : )

Bardziej solidna i zgrana drużyna to VP. Wszystko zależy od map.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...