Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co najlepiej kupować kapsuły/foil/autografy/naklejki żeby zarobić ? Co najlepiej zdrożeje żebym później mógł sprzedać za drożej ? Mam  13 euro jak znajdę hojnego człowieka który da mi resztki PSC to mam dodatkowe 5 euro na te sprawy.

Opublikowano

Kto mi wyjaśni dlaczego SK ma taki wysoki procent? Ostatnio grają kupę, a PH wygrywa 4 ostatnie mecze pod rząd, no co to się dzieje... 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A jednak coś weszło,

524611439809932220780.png

Z dzisiejszych meczy najciekawszy wydaje się Publiclir vs OverGaming (dobre procenty jak na razie), ale jest to BO1 i trochę ryzykowałbym betując ten mecz.

Aposis raczej nie ma szans z Digni.

Pewniaki to E-Frag z UX oraz Penta z AM, ale odds do dupy, więc skip.

A co do PH - mają lepszy % do betów, mają przewagę w ostatnich grach, z tym, że nie mieli wymagających przeciwników jak np. SK (TSM czy Rene).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A jednak coś weszło,

524611439809932220780.png

Z dzisiejszych meczy najciekawszy wydaje się Publiclir vs OverGaming (dobre procenty jak na razie), ale jest to BO1 i trochę ryzykowałbym betując ten mecz.

Aposis raczej nie ma szans z Digni.

Pewniaki to E-Frag z UX oraz Penta z AM, ale odds do dupy, więc skip.

A co do PH - mają lepszy % do betów, mają przewagę w ostatnich grach, z tym, że nie mieli wymagających przeciwników jak np. SK (TSM czy Rene).

A wiesz, że chciałem stawiać 10 euro na Lunatik, ale wchodząc na telefonie, w nocy, niestety byłem wylogowany z csgolounge i muszę czekać tydzień, żeby dodawać skiny z tego urządzenia? B)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A wiesz, że chciałem stawiać 10 euro na Lunatik, ale wchodząc na telefonie, w nocy, niestety byłem wylogowany z csgolounge i muszę czekać tydzień, żeby dodawać skiny z tego urządzenia? B)

Też miałem iść dużo więcej niż ten low, bo 35% to bardzo fajny odds do betów, ale myślałem właśnie, że Lunatik jednak będzie miało więcej niż 50% niż taki 3suP, który miał ich aż 65%. W każdym razie wszedłem bardziej przekonany o wygranej Lunatik i tak też się stało :>

Opublikowano

Jakiś argument za?

Dziewczyny pokazywały klasę z drużynami lepszymi od siebie, a GP nie jest zbyt dobre, dodatkowo miały trochę przerwy i myślę, że solidnie pracowały i podejdą do tego bardzo poważnie :)

Postawione 7,5 euro :D

Zresztą, zobacz sobie mimimicheater i jak tu jej nie zaufać  xD  <3

Opublikowano

Hm.. Publiclir vs OverGaming... Drużyna z Hiszpanii nie gra ostatnio tak źle, myślicie, że warto na nich postawić?

Tak jak sądziłem - Aposis bez szans. Zobaczymy teraz Public v OG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...