Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A odkładając Kolonię na bok... co sądzicie o meczu Lunatik v Mythic? Chciałbym postawić na Lunatik. Mythic jest niby faworytem, bo ma większe %, ale sprawdzając na ostatnie ich mecze, to na 11 meczy mają tylko 1 wygraną... :D

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ją akurat stawiam na lunatik medium beta. Mythic ostatnimi czasy sobie dość słabo radzi.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Uh, dorwałem jednego bota i też wjechałem kilka $ na Lunatik. Oby siadło ;-)

Dobrze że chociaż 1:1 było xdd

Na co dziś betujecie ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@up, jak mi ktos cos doradzi to zbetuje. poszedlbym fulla na kinguin ale czuje ze to jakis nie pewny meczyk­

Ja z kinguin się wstrzymuje wczoraj dalem beta na LG i 15$ do przodu xD

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Ją medium chyba walne na c9

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jak sądzicie z meczem Kinguin? Full czy odpuścić. Wczoraj ładnie na nich zarobiłem ale boje się że mogą przegrać z Imm

Nie cisnij fulla bo jeszcze przegrają Z IMM i będzie lipa

Zdecydowanie postawiłbym na c9 full/medium trochę mniejsze procent ale powinni lajtowo to ugrac

Co myślicieli o CLG vs EB ?

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie cisnij fulla bo jeszcze przegrają Z IMM i będzie lipa

Zdecydowanie postawiłbym na c9 full/medium trochę mniejsze procent ale powinni lajtowo to ugrac

Co myślicieli o CLG vs EB ?

CLG vs cB Full na CLG.

Opublikowano

ja chce fulla postawic teraz na Cloud9, potem na CLG, ale nie wiem czy boty to ogarna, juz 25minut na Cloud9 betuje. Renegades vs Titan - full Titan ??­

Opublikowano

ja chce fulla postawic teraz na Cloud9, potem na CLG, ale nie wiem czy boty to ogarna, juz 25minut na Cloud9 betuje. Renegades vs Titan - full Titan ??­

Czy Full to ja nie wiem. Chyba postawie na Renegades. 30 min i nadal nie ma bota...

Opublikowano

Czy Full to ja nie wiem. Chyba postawie na Renegades. 30 min i nadal nie ma bota...

Ją postawilem medium na c9 a potem postawie lowa na renegades.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Koledzy drodzy zostawiajcie skiny w returnsach :)
FSid3 - mouz - Fsid3 dostało magiczny wp... od Envy . Mouz jakoś opór stawiało Kingiun/ Ogólnie historia wygląda 1-1  ale myślę, że w tym spotkaniu mouz grają bardzo spokojnie i myślę, że to oni wyjdą zwycięsko.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ja na waszym miejscu obstawiłbym renegades vs titan :) Titan teraz mocno ssie, Renegades to stare Vox które pokonało takie drużyny jak Fnatic czy envY wczoraj pokazali też klasę. Więc izi renegades :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

mi juz 75minut bota szuka, jak tak to ma wygladac to chyba z zyskien nie wyjde z tego turnieju. FSid3 - mouz co polecacie ??

Polecam tobie restartować Bota do obstawiania. Mnie pomogło, co 10 min ponawiaj obstawianie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...