Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

339921440086004389521.jpeg

Według mnie nowe Titan nie ma szans z Na'Vi. Nie mają żadnego topowego snajpera.

Właśnie też tak uważam, że stary skład NaVi okaże się zdecydowanie lepszy... pytanie tylko, czy betować.. :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Efrag vs penta ?

VP vs tbdb ? Virtusi będą się starali ?

Metod vs liquid

Za good bety posypie lajkami

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

mouz - C9 

Mecz 50/50, ja bym skipował, ale jeśli już to low na mouz

mouz c9 50/50,  mecz był 65-35 i c9 wygrało ja dałem medium betka na c9 i wygrałem, teraz low na c9 z vp.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Ta

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

te Lounge to jakas masakra, 50 centow mi nie dalo, zwrocilo skina bez wlepa, i nie moglem postawic fulla na navi .__. mozecie mi powiedziec czy to wina ze tyle ludzi betuje czy mi chrome szfankuje ??­

Opublikowano

Tyle ludzi betuje xdd przecież najważniejsze mecze są i strona ściny łapie

40117680099074104760.gif                                                 

Pasjonat
Opublikowano

Ja juz dzisiaj nic nie betuje, 2 raz dzisiaj nie dostalem skinow z meczu tylko te co postawilem. Nie wiem co za gówno sobie znowu wymyslili :/

Miejmy nadzieje, ze na jutro bedzie wszystko dzialac i zakonczy sie w końcu ten meczyk c9 vs mouz xD

Opublikowano

Dobra, taktyczna gra VP. Zajdą daleko :>

C9 mnie rozjebało, taktyką rush b ugrali 6 rund z rzędu xD

Modlę się żeby fnatic wygrało teraz z NaVi, dzięki temu nie trafimy na nich w ćwierćfinałach. 

A lounge jak nie działało tak nie działa.

/a jednak wreszcie działa.

Opublikowano

>kup kose za 21kluczy ktora kupisz juz za 17

>nie zagraj nią nawet

>przejeb ją na csgolounge przez underdoga...(kinguin vs lg)

To akurat zrobiłeś głupotę bo każdy pisał, że to 50/50 i, że LG to weźmie, wygrałem na tym 5 euro bo puściłem śmieci.

Opublikowano

To akurat zrobiłeś głupotę bo każdy pisał, że to 50/50 i, że LG to weźmie, wygrałem na tym 5 euro bo puściłem śmieci.

Dokładnie postawić kosę na mecz 50/50

Virtus pro ładnie leci mogą zajść daleko

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...