Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi dzisiaj weszło OverGaming, a na potem to polecam all-in wchodzić, bo drużyna typu NiP, Fnatic nie odpuszczą pewnie ;)

Jutro nic nie obstawiam. Nie betuje się takich BO1, jak pierwsze mecze Majora. Nie znamy dyspozycji, formy graczy... lepiej nie kusić losu. :P

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jutro nic nie obstawiam. Nie betuje się takich BO1, jak pierwsze mecze Majora. Nie znamy dyspozycji, formy graczy... lepiej nie kusić losu. :P

Ja jutro wchodzę all-in na mecz z najlepszymi % :D Nie licząc mouz v C9, bo trudny mecz :)

Chociaż myślę, że mouz ugra ;)

Opublikowano

Ja jutro wchodzę all-in na mecz z najlepszymi % :D Nie licząc mouz v C9, bo trudny mecz :)

Chociaż myślę, że mouz ugra ;)

No mogę powiedzieć, że to pewniaki i nie będzie większych problemów z meczami TSM, EnVy, fnatic... Virtusi też powinni dać radę. Jednak... poczekam do kolejnych meczy, zobaczymy jak pójdą im dzisiejsze BO1.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Na'Vi ugra z Titan? :v

btw. Nie mogę obstawić Odwetu Akwamaryny :C Wie ktoś moze czemu?

Ale jakis error ci wyskakuje czy co.. 

4tiPdQR.png

Co sądzicie o stawianiu Cloud9 w meczu Cloud9 vs mouz ?

Pasjonat
Opublikowano

Ja postawilem na C9 mida. Moim zdaniem wygrają - na ostanich lanach byli drudzy, a obok nich takie druzyny jak fnatic, navi..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...