Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tunisia czy Egypt ?

Egipt moze wygrac ale zalezy jaka forme maja teraz ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

tsm czy fnatic?

TSM chyba szykowało jakieś nowe taktyki (mogę się mylić) + do tego mają 1 mapę przewagi więc mogą wygrać.

Low TSM ale bardziej polecam skip.

Opublikowano

Tak tylko zważcie, że to BO5 .

TSM ma 1 mapę już w zanadrzu więc TSM musi z tych 5 wygrać tylko 2 .

A fnatic 3 choć jak wiadomo fnatic teamowo jest pieruńsko mocne :D, ale to TSM ostatnio pokonało fnatic więc... :> SKIP! :D

Reklama w sygnie.

Opublikowano

TSM chyba szykowało jakieś nowe taktyki (mogę się mylić) + do tego mają 1 mapę przewagi więc mogą wygrać.

Low TSM ale bardziej polecam skip.

Tak, i napewno obie drużyny pokażą te nowe taktyki tuż przed majorem :)

Opublikowano

Mimo, że TSM mają tę mapę więcej w zanadrzu, to coś czuję, że fnatic dzisiaj wygra to spotkanie.

Zastanawiam się tylko, czy betować jakikolwiek team, czy skip ;v Ciekawe odds w sumie, ale ryzyko duże.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Mimo, że TSM mają tę mapę więcej w zanadrzu, to coś czuję, że fnatic dzisiaj wygra to spotkanie.

Zastanawiam się tylko, czy betować jakikolwiek team, czy skip ;v Ciekawe odds w sumie, ale ryzyko duże.

Moim zdaniem najbardziej warto D&G stawiać :) Dadzą radę spokojnie z SS, a procenty mogą być :)

Opublikowano

@Miksterek Skąd ty wiesz że będą grali z SS? Ja tam widze TBD - Loser SpaceS/Kinguin

No bo raczej Kinguin na izi wygra z SS a D&G vs SS to jest pewny bet :) tylko że jak zawsze kur.. boty są offline 

Opublikowano

No bo raczej Kinguin na izi wygra z SS a D&G vs SS to jest pewny bet :) tylko że jak zawsze kur.. boty są offline 

Trzeba niestety czekać, na szczęście jest dużo czasu do meczu :)

Ale jeśli SS nie będzie szło to idę all-in D&G. Zresztą, D&G na pewno będą oglądać ich mecz, więc będą mogli w jakiś sposób przeanalizować jak grają itd.

Opublikowano

Szczerze sam nie wiem, bo potem jest BO1, a D&G nie ma zbyt mocnego dust'a, a jak widać SS'om to wychodzi...

Jeśli by trafili dd2 to rip D&G..

Opublikowano

No ciekawe :D jak jeszcze pigwiny to przegrają to DG nie ma szans ;d 

To będzie wyrównany mecz, po prostu Kinguin przegrywa za dużo pojedynków aimowych i tyle. Dużo będzie zależeć od mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...