Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mouz vs Epsilon

ja tam jestem za Mouz. Epsilon wiele razy mnie zawiodło oddając zbyt łatwo rundy/mecze.Może akurat nie na eslu one, ale są u mnie skreśleni na starcie. Mouz nie są faworytem spotkania, dlatego postawię na nich small bet. Przy takim kursie można sobie na to pozwolić. Dodatkowo to jest BO3, więc myślę, że chłopaki się wstrzelą. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od mapy. Kiedyś oglądałem kilka meczów z nimi i coś tam grali, więc może sprawią opór.

Opublikowano

GlobalG vs. TMP jak myślicie kto wygra ???

GlobalG ma nowy skład, a TMP jest dosyć niestabilnym, chociaż zdolnym teamem. TMP brakuje motywacji, aby zakończyć mecz. Ja robię YOLO bet i ryzykuję na GlobalG czyt. dostają ode mnie zaufanie oby tego nie spartoczyli ;) FULL HAZARD 30$ value.

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

LC vs OverGaming?

Ja bym nie obstawiał. OG ugrywa dużo rund dobrym drużynom, a z Berzerkiem, który się rozpada przegrali. Ja bym dał na LC, bo ma mniej procent ale jakieś tanie skiny.

Opublikowano

Encore czy NiP ?

NiP wiadomo .

Chociaż ludzie mówią że nip sprzeda mecz ale ja w to nie wierze więc możesz dawać ALL IN na NiP

Encore to słaba drużyna a nip ? wygrało esl'a i dalej są w dobrej formie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Zaraz po wygranej w ESL One nie mogą sobie pozwolić na sprzedanie meczu. To by całkowicie usunęło ich reputacje.

Opublikowano

Cały czas tylko słyszę o sprzedawaniu meczy. NiP wygrało kolonie i miałoby przegrać z jakimiś wackami ? Jedynie komu bym takie coś zarzucił to Virtusom, bo przegrywają najczęściej ze słabymi drużynami.

Opublikowano

WOW [kliknij tu]

Kto coś wygrał?

większość kładła low bety ( do 0.5 euro max ) więc niewiele osób. Chyba, że ktoś się wkurwił i wyłożył all in one, by stracić te itemy to wtedy... ja wygrałem w podobnym meczu IBP vs ktośtam, 10 euro

Opublikowano

Co lepiej obstawić :x? Fnatic czy HR/Navi?

Ew czy można wycofać, bo już postawiłem na fnatic xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Co myslicie o VP vs NIP ? pasha napisal, że grzyby wygrały i jest chory.. czyzby to jakas przenosnia ;)

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Co myslicie o VP vs NIP ? pasha napisal, że grzyby wygrały i jest chory.. czyzby to jakas przenosnia ;)

Trudne do ustalenia co i jak. Jednakże postawiłem śmieciowe skiny po 1 euro. Czuję, że ugrają :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...