Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

680681408121588377857.png

Może wczoraj to był zwyczajny fart? :D

żałuj, ja wygrałem ;3

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

stawiam  VP są w świetnej formie :)

jak trafią się nam normalne mapy czyt. dd2 a nie jakieś Overpass :D to mamy bardzo dużą szansę :)

Opublikowano

stawiam  VP są w świetnej formie :)

jak trafią się nam normalne mapy czyt. dd2 a nie jakieś Overpass :D to mamy bardzo dużą szansę :)

Przegrałem awp electric hive lekko i a 47 blue laminate fb ....

Przegrali 2:0 więc jednak nie w formie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Przegrałem awp electric hive lekko i a 47 blue laminate fb ....

Przegrali 2:0 więc jednak nie w formie

zdarza się :)

ja też wszystko przegrałem, 10 Value.... [*]

i jak zwykle zostałem z niczym :P

dd2 było blisko, nie mam pojęcia jak KQLY trafił tego 1shot1killa z uspa..... to było niewiarygodne :D

Opublikowano

przegrałem ponad 500 dolarów razem i ostatni mecz NIP VS EPSILON 100 ;- i tak nie przebijecie.

Nie umiesz grać z głową to nie graj, bo potem przychodzą takie płaczki na forum.

Opublikowano

Nie umiesz grać z głową to nie graj, bo potem przychodzą takie płaczki na forum.

A czy ja płaczę? zresztą te forum i tak ma tak niski poziom ze ja go i tak nie zaniżam.

Jeśli już coś to ludzie którzy tutaj płaczą o 10 centów. 

#edit

Będzie mi się jakiś random udzielał który jest na forum od 2012 i pisze ten post tylko po to by go nabić, bo przecież życia nie masz. "Minecraft - Zarządzanie serwerem (495)" \

w dodatku pisze tak bezsensowne posty "A co jest z tym skinem nie tak? " - widać po prostu zna się na rzeczy. 

Zresztą co ten twój post tutaj wnosi do tematu? widać że ty nie umiesz grać (?) skoro piszesz tak debilne odpowiedzi. Pewnie ściska cie dupa bo nigdy nie będzie cie stać na skiny za 500 dolarów ot co.

@HejterskiPL

Opublikowano

ja to tylko się zastanawiam dlaczego wszyscy tak skreślili LDLC. Każda analiza, stream, fora były za vp. Patriotyzm? Wszyscy tak chwalili się łatwą wygraną vp, a tu zonk. Ja tam postawiłem na ldlc. Nie wiem dlaczego, ale od początku na nich stawiałem. Oglądałem ich mecze i widać było, że coś tam grają. Każdemu stawiali silny opór, a u VP to tak różnie. Czasem pewna wygrana, a czasem łatwe oddawanie rund.  Owszem  ldlc troszkę mieli farta na dd2, ale ugranie vp na mirage to już jest coś.

Żałuję tylko, że nie poleciałem fullem, ale niestety nie mogę się przełamać w obstawianiu. Nip mnie zawiodło i teraz muszę nadrobić troszkę strat.

Opublikowano

A czy ja płaczę? zresztą te forum i tak ma tak niski poziom ze ja go i tak nie zaniżam.

Jeśli już coś to ludzie którzy tutaj płaczą o 10 centów.

#edit

Będzie mi się jakiś random udzielał który jest na forum od 2012 i pisze ten post tylko po to by go nabić, bo przecież życia nie masz. "Minecraft - Zarządzanie serwerem (495)" \

w dodatku pisze tak bezsensowne posty "A co jest z tym skinem nie tak? " - widać po prostu zna się na rzeczy.

Zresztą co ten twój post tutaj wnosi do tematu? widać że ty nie umiesz grać (?) skoro piszesz tak debilne odpowiedzi. Pewnie ściska cie dupa bo nigdy nie będzie cie stać na skiny za 500 dolarów ot co.

@"HejterskiPL"

Spierdalaj cebulo ;-;

Tłumaczyłem ci już, ze jak ktoś ma mózg to nie przejebie 500 euro w 3 dni. To że stawiasz na chybiłtrafił czy chuj wie jak, a potem chwalisz się ile to nie przegrałeś to nie moja wina. Pokaż screena tych porażek bo wątpię byś wogóle kiedykolwiek taki hajs na oczy widział. I chuj ci do tego gdzie mam ile postów i w co grałem. W tym miejscu kończę dyskusję bo twój niż intelektualny mnie przeraża.

Opublikowano

Fnatic vs Dignitas

LDLC vs NiP? 

Co o tym sądzicie? ;)

1. 50-50. Ja ten mecz pomijam, ale gdybym miał stawić to na Fnatic.

2. LDLC :

NiP nie w formie, te mecze z C9 też tak na farcie bo 2 wygrali wynikiem 16-14.

Za to LDLC pokazało dzisiaj, że jednak ich stać na coś więcej.

Pierwszy mecz polecam pominąć, żeby nie płakać o skiny, a 2 osobiście bym stawił na LDLC, ale jak ktoś woli NiP to czemu nie.

Opublikowano

Spierdalaj cebulo ;-;

Tłumaczyłem ci już, ze jak ktoś ma mózg to nie przejebie 500 euro w 3 dni. To że stawiasz na chybiłtrafił czy c**j wie jak, a potem chwalisz się ile to nie przegrałeś to nie moja wina. Pokaż screena tych porażek bo wątpię byś wogóle kiedykolwiek taki hajs na oczy widział. I c**j ci do tego gdzie mam ile postów i w co grałem. W tym miejscu kończę dyskusję bo twój niż intelektualny mnie przeraża.

Cebulo? A gdzie ja mój drogi Polaczku napisałem ze przez 3 dni przegrałem 500 dolarów, napisałem tylko ze przez cała karierę cs go tyle przegrałem a przez esl przegrałem około 100 dolarów.

Nie martw się twój poziom inteligencji też nie jest powalający i trafnie mogę powiedzieć ze nie przekraczasz inteligencja standardowego użytkownika MPC forum.

A tak poza tym odpowiednie osoby wiedzą ile przegrałem i nie mam zamiaru się chwalić tym no bo przecież nie ma czym? to ty mnie zaatakowałeś bezpodstawnie i masz moją odpowiedź. Jeśli poszukasz na poprzednich stronach to znajdziesz niektóre moje przegrane bety.

Tak żeby cie znowu w dupe ścisło.

http://scr.hu/0wuz/6zged

@HejterskiPL  

"Cebulak to typ człowieka, który jest pełen zachowań wyniesionych ze wsi. Cebulak najczęściej jest osobą zawistną i zazdrosną. Cebulakiem nie może być każdy, nawet kończąc wyższą szkołę cebuli i czosnku." 

Z tej definicji wynika ze jeśli już ktoś z nas dwóch jest cebulą to jesteś nim ty, przykro mi. 

Opublikowano

Fnatic vs NiP? 

Stawiałbym na Fnatic, co sądzicie?

Nip jest fire po grze z LDLC

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Armenia czy Malta?

Postawilem na malte i miałem racje szkoda że nie napisałem ci tego wczesniej xD

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Macedonia vs greece

Obstawiam grecje a wy ?

Mouz vs Epsilon ?

NOSIR! vs myXMG

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Też wrzucam grecję, może coś ugrają choć wątpię.

@Edit

Jednak Macedonia.

Macedonia is made up of the entire ENTiTY squad. These players and this team have been around for a long time, making the switch from 1.6 to GO in 2012. There is not much information about them in GO, but in 1.6 they did pretty well in tournaments, although not the larger tournaments. Last year at the qualifiers, they won against Moldova and then lost against Spain.

In this matchup, I believe the experience of the ENTiTY squad and their teamwork is going to help them (Macedonia) beat Greece somewhat handily. No skill on Tsack's part will help Greece overcome the mix and match that is their team, and Macedonia will come out on top.

Final CSGOLounge percentages: 65-35 Macedonia MY thoughts: 85-15 Macedonia My Bet: $10.75 worth of skins on Macedonia

Hopefully this helps and Macedonia wins!

Opublikowano

Macedonia vs Grecja - Radzę nie obstawiać, ponieważ nic nie wiem o zawodnikach tych drużyn ;p

Mouz vs Epsilion - Epsilion jest w formie, mouz dobrze radziło sobie w eliminacjach FaceIT czy tam Starladdera. Mój typ - Epsilion

NOSIR! vs myXMG - moim zdaniem mecz 55/45, NOSIR! spadnie poniżej 40% to radzę na nich obstawić

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...