Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie warto ryzykowac na justus , gra moze byc wyrownana :)

Justus wygrało niedawno prawie z Lunatic, a CS:GO przegrało 2 mecze już ze słabymi teamami 16:0 i 16:1 więc myślę, że to prawie pewniak

Opublikowano

Nie warto ryzykowac na justus , gra moze byc wyrownana :)

Kto nie ryzykuje, nie zyskuje :D

Justus easy wygrało.

BTW ExpertG czy RCTIC?

Druga z tych drużyn dawno nic nie grała  poza jednym meczem więc może być ciekawie, a z drugiej strony expert ostatni mecz ma 15 dni temu i był to mecz przegrany 11/16 z NAVi . Mecz chyba 50/50 ale przy takich % zaryzkuje chyba na RCTIC.

Opublikowano

Na kogo stawiacie? VP czy Dignitas? Fastem bo za 2h meczyk, a sam mam dylemat. Dignitas jest w formie lecz nie wiem czego można się spodziewać po vp

Dignitas strasznie kosi .. Wczoraj pokonali VP, ale co powiedzieć taka mapa. W końcu po przejściu do terro zaczęło im jakoś iść.

Też mam dylemat kogo obstawić, ale jednak pójdę na VP. W końcu polacy, a naszych trzeba wspierać <3

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Virtus.pro vs Titan? Jak oceniacie? ;)

Pytanie :D Nadal obstawiam Virtus Pro. Szkoda, że nie obstawiłem poprzedniego meczu i w sumie tego też nie mogę, bo jestem po formacie kompa ;c Skinów by trochę wpadło.

Dla mnie VP ma zwycięstwo w kieszeni :#

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Miałem stawiać 30 dolcow , ale sie zaczął za szybko : ( .

Ale zagrali jak mistrzowie : ) . 200K eur dla nich gz .

20k

Odkrywca
Opublikowano

Witam witam, czy ma ktoś jakieś spekulacje na temat dzisiejszych meczy? Ja osobiście stawiłbym na ATN i mały becik na SKDC bo mają 20%. 

Opublikowano

Witam witam, czy ma ktoś jakieś spekulacje na temat dzisiejszych meczy? Ja osobiście stawiłbym na ATN i mały becik na SKDC bo mają 20%. 

ATN powinno wygrać bo grało niedawno z Kaczkami i wygrali. Dodatkowo organizacja Alternate jest bardziej zaawansowana, więc powinni sobie poradzić.

Opublikowano

LeL ktoś tu się jeszcze udziela? xD

Według mnie to ATN po tym jak zjedli mouz ale Ducks mogą zaskoczyć według mnie 40/60, dlatego pomijam ten mecz :D

Opublikowano

Wpiszcie sobie na FB "Doxiu". Ten ziomek daje zajebiste rady. Przez całe G3 Miał skuteczność 75% co jest epickim wynikiem ;)

Opublikowano

Ja mam pytanie z trochę innej beczki, ale dotyczy obstawiania. Więc zadam je tutaj.

2-3 dni temu był mecz Dignitasów vs epsilon. Mecz ten nie odbył sie, a na csgolounge obok tego meczu jest napisane że jest odlożony.

Wie ktoś może co i jak z tym meczem? Obstawilem 4 skiny, nie moge ich wycofać a czekam na ten mecz. Jak ktoś wie kiedy on sie odbędzie to móglby napisać. :) Lub czy jest jakaś szansa, żeby wycofać te skiny.

Opublikowano

@Zaklenty Itemy z meczów, w których csgl nie określiło zwycięzcy wracają do zakładki returns. Dostęp do tych itemów masz w zakładce my bets, możesz je "wypłacić" z powrotem do ekwipunku. Jeśli ten mecz miałby się odbyć, zostanie utworzony kolejny na csgl, ten który obstawiłeś można traktować jako remis. 

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

No i nici z wygranej. Postawiłem na IBP i fntic wygrało.

Ale przynajmniej mam to:

:)

No nieźle. Otwierasz skrzynke ;d ?

/

Opublikowano

Fanatic vs Virtus ?

Mi sie zdaje że Vitrus wygra

+

Cloud9 vs Dignitas

Obstawiłem dignitas jak myślicie wygrają ?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Fanatic vs Virtus ?

+

Cloud9 vs Dignitas

1. VP XDD

2.

myślę, że Cloud9 :) wczorajszy comeback, epicki :) myślę, że dadzą radę !

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

GG Cloud9 mimo tego, że prawie nikt nie wie co to za zespół i dlatego na niego nie stawiają rozpi*erdala jak na razie system i przechodzi do ćwierćfinału :)

Ale to już chyba koniec ich drogi. Tutaj już odpadną :/

Fanatic vs Virtus ?

+

Cloud9 vs Dignitas

Tak rudo :P

Oby dwa zespoły które wytypowałeś przegrały xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...