Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mecz randowy, nie radzę stawiać. Dobre mecze są dzisiaj. 7 win strike. Mam nadzieję, że będzie 9. ;) 

688881405378897169618.jpg

Ja także stawiałem na fnatic, xray'a i redline. Oby wygrali bo duże sumki pójdą na spacer. Lecz 2 mecz stawiałem na titan, bo sądzę,że HR nie ma szans.
  • Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szacun dla Titan, że po ostatnich grach potrafili coś ugrać, ale jeszcze większy szacun dla FNatic za zajebisty comeback.

kturjf.jpg

Trochę $ znowu wpadło. HR vs FNatic mecz wieczoru, ale nie obstawiałem bo za duże ryzyko. :) 

he?

Opublikowano

Szacun dla Titan, że po ostatnich grach potrafili coś ugrać, ale jeszcze większy szacun dla FNatic za zajebisty comeback.

Dodany obrazek

Trochę $ znowu wpadło. HR vs FNatic mecz wieczoru, ale nie obstawiałem bo za duże ryzyko. :)

Postawiłem 1 euro czyli prawie wszystko co mam na HR. Yolo xD

Opublikowano

Siems.

Jak obstawiacie dzisiaj mecz 70% Fnatic - Mouz 30% ?

Słyszalem ze mouz w dosc dobrej formie jest a to ma byc bo1, to mają duże szanse.

A wy jak sądzicie?

Opublikowano

Siems.

Jak obstawiacie dzisiaj mecz 70% Fnatic - Mouz 30% ?

Słyszalem ze mouz w dosc dobrej formie jest a to ma byc bo1, to mają duże szanse.

A wy jak sądzicie?

Po wczorajszym nigdy nie postawie na fnatic. Stawiałbym medium na mouz :)

Opublikowano

Moich dwóch kumpli weszło all-in w fnatic. 
Dla mnie to jest mecz wyrównany z lekką przewagą fnatic.
Jak wiadomo to jest hazard, więc wszystko jest możliwe.
Nic nie obstawiłem.

Opublikowano

Jak stawiacie dzisiaj ? Bo ja chyba na Platinum i  Infused .

Ja postawiłem 4.28 euro na Platinum i zobaczymy co z tego będzie, także polecam postawić na platnum, ponieważ ostatnio mają dobrą formę do gry,

Opublikowano

Ale się podłożyli ja p******e... po chuja ja sie słucham innych ludzi. Gdybym siebie posłuchal mialbym 300 + dolców.. 

Opublikowano

Obstawia ktoś mecz EPSILON vs K1CK/LDLC (Turniej DH Valencia 2014) ?

EPSILON wygrało z overgaming oraz sensacyjnie z HR i pytanie czy dadzą rade z kimś dwójki K1CK/LDLC ..shox w formie, ale czy to wystarczy ? Pytam bo nie wiem czy znowu ryzykować na epsilon czy postawić na ,,faworytów,, .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...