Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GG NAVI, skracaliście jak pierd**nięci ale najważniejsze, że się udało :P

teraz niech jeszcze wejdzie CW, a jest na dobrej drodze :)

Opublikowano

Ktoś mi powie, czemu navi gra tak agresywnie w ct i tak skraca?

J**** to, nigdy nie pojmiemy ich toku rozumowania ani taktyk :D

Navi kupiło 5 awp na team w ostatniej rundzie dogrywki (pierwsza połowa) i przegrali, gdy przeciwnik miał 2 pistolety, awp i coś tam jeszcze.

Teraz pokazali, że potrafią wychodzić z ciężkich sytuacji - Zeus 1v3, błąd Envy, zeus triple w 3 sekundy

GG

­

Opublikowano

J**** to, nigdy nie pojmiemy ich toku rozumowania ani taktyk :D

Navi kupiło 5 awp na team w ostatniej rundzie dogrywki (pierwsza połowa) i przegrali, gdy przeciwnik miał 2 pistolety, awp i coś tam jeszcze.

Teraz pokazali, że potrafią wychodzić z ciężkich sytuacji - Zeus 1v3, błąd Envy, zeus triple w 3 sekundy

GG

Dali, nie dali. W meczu z NiPem na nich nie postawię po raz kolejny :p i mapka również dd2

Opublikowano

Dali, nie dali. W meczu z NiPem na nich nie postawię po raz kolejny :P i mapka również dd2

To także skipuję, grali dobrze, ale uważam, że nie będzie to wystarczająco.

@1373230489-U611928.pngKokoszka.

Co sądzisz jeszcze dzisiaj o meczach NAVI-NIP i Envyus-TSM?

Navi i NiP skip najlepiej.

Envy z TSM zaraz napiszę. 

­

Opublikowano

GG NAVI, skracaliście jak pierd**nięci ale najważniejsze, że się udało :P

teraz niech jeszcze wejdzie CW, a jest na dobrej drodze :)

Jest*

Ostatnie 2 rundy. CW przegrało 4v1 albo 3v1? Albo ta runda... 3v2 + ładne plecy zrobił [CW] a i tak przegrali rundę... 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

GG panowie, wiedziałem że Na'Vi wejdzie ;)

Jeszcze polecam coś sypnąć na pente ;) Penta>CW jak chce z każdym wygrywa.

ahahaha no, pamiętam jak wygrali z fnaticami. Zapamiętałem to tak dobrze, bo straciłem wtedy 25 euro xDD

Opublikowano

Jest*

Ostatnie 2 rundy. CW przegrało 4v1 albo 3v1? Albo ta runda... 3v2 + ładne plecy zrobił [CW] a i tak przegrali rundę... 

Nikt nie ogląda teamów z t2 lub t3 teraz :)

Gdybyś postawił na Envy, to nie wygrałbyś 50$, a straciłbyś to 25/30$ :)

­

Opublikowano

Wygrałem na Na'Vi już 8 dolarów od wczoraj :D Chyba częściej będę na nich stawiał....

Jakie bety teraz dać? TSM vs EnVyUs i Penta vs Cw/X6? Mam 20 dolarów do stawiania.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

༼ つ ◕_◕ ༽つ CPH Wolves Take My Energy ༼ つ ◕_◕ ༽つ

przegrali Mirage przez głupie błędy, na pewno by to ugrali żeby nie one... 2 rundy na darmo stracone po CT, a TT nie oglądałem.

Kto jest lepszy na Inferno statystyki mało mi mówią? ostatnio CW tak z lepszych meczy to 12-16 HR

f1a327ea2f.png

Opublikowano

༼ つ ◕_◕ ༽つ CPH Wolves Take My Energy ༼ つ ◕_◕ ༽つ

przegrali Mirage przez głupie błędy, na pewno by to ugrali żeby nie one... 2 rundy na darmo stracone po CT, a TT nie oglądałem.

Kto jest lepszy na Inferno statystyki mało mi mówią? ostatnio CW tak z lepszych meczy to 12-16 HR

Kiedy grali z HR z takim wynikiem? Jak nie dawno, to nawet dobrze, bo HR prezentuje solidną grę na tej mapie. 

8:7 dla LGB w CT, spodziewałem się większej dominacji ze strony Envy, do tego wygrali pistoletówkę w TT. 

­

Opublikowano

18ea4f983c.png

Ostatnie CPH W. na Inferno, a X6tence wczoraj przegrało 16-2 z Altantic. Miejmy nadzieję, że znów przegrają  :rolleyes:

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@Morness co to za strona?

Dzisiaj 8 euro do przodu :)

Na'vi vs nip?

HLTV

Skipuj ten mecz, NiP dawno nie grało, prócz wczorajszego, przegranego meczu z Navi.

Dziś Natus grało średnio z Envy, jak na ich możliwości, więc skip. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...