Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i około 5 euro wpadło za mecz VP, jednak opłaca się czasem postawić na nich :) .

Na kogo stawiać w meczu FSid3 vs Hr?

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie czemu na csgolounge nie ma meczy do obstawienia clg vs mause? Tez ich nie macie? Vp tez nie mam a 1 mecz za godz :/

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Na kogo dzisiaj fulla? Chce w koncu cos zarobic :) (full tzn 18 euro :D). Moze zna ktoś Zzcy vs SR? Korzystne procenty bardzo. Myślałem też żeby zaryzykować na HR, moge zgarnąć 35 euro.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Na kogo dzisiaj fulla? Chce w koncu cos zarobic :) (full tzn 18 euro :D). Moze zna ktoś Zzcy vs SR? Korzystne procenty bardzo. Myślałem też żeby zaryzykować na HR, moge zgarnąć 35 euro.

Idź full na Na'Vi w meczu Na'Vi vs. Dignitas

Opublikowano

Imo F3 wygra

Idź full na Na'Vi w meczu Na'Vi vs. Dignitas

Procenty...

b_560_95_1.png

Opublikowano

FSID3 grają bardzo dobrze na tym lanie, mają ogromnego win streaka, natomiast według mnie HR czegoś brakuje.. ja lecę fulla na FSID3 bo myślę, że w tym finale wygrają.

FIipside gra dobrze, ale HR również wygrywa wszystko w tym miesiącu(wygrana z vp której nie ma na hItv), mecze z tymi samymi rywalami (GGWP/USSR) zakończyły się podobnymi wynikami. Spotkanie moim zdaniem 50-50, polecam Iowa na HR.

Opublikowano

@Rorschach ja mam łącznie 110 euro, ale bez ryzyka nie ma zabawy :P

@PS ja nie kupywałem nigdy skinów do go za swoje pieniądze to wiesz beczeć nie będę, ale szkoda hajsu :P

8:8 go go F3

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...