Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są mapy, bo już grają, a hltv puste?

11:4 w CT, mogło być więcej, ale to powinno wystarczyć :)

16:4, tak to powinno wyglądać :)

Któryś z komentatorów zgłosił któregoś z graczy navi czy mi się wydawało? 

­

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

duże % więc śmieci na 3D :D

Tylko na 3DMAX opłaca stawiać się lowa, bo z Titan nic nie wiadomo.

Inferno i Cobble już przegrali z dignitas w poprzednim meczu, więc ciężko będzie. 

10 lajków dla tego, kto powie, jak się nazywa to w prawym, dolnym rogu (tam, gdzie kabel od myszki jest włożony): http://prntscr.com/6sftve

Cartel i 2x Poisony jakieś (wygrana z meczu Navi vs Dignitas)

http://prntscr.com/6sgi8r

­

Opublikowano

Tylko na 3DMAX opłaca stawiać się lowa, bo z Titan nic nie wiadomo.

Inferno i Cobble już przegrali z dignitas w poprzednim meczu, więc ciężko będzie. 

10 lajków dla tego, kto powie, jak się nazywa to w prawym, dolnym rogu (tam, gdzie kabel od myszki jest włożony): http://prntscr.com/6sftve

Cartel i 2x Poisony jakieś (wygrana z meczu Navi vs Dignitas)

http://prntscr.com/6sgi8r

Mouse Bungee (w tym przypadku od Zowie).

Opublikowano

Na'vi vs TSM dobry mecz się zapowiada jak myślicie bo nie oglądałem meczu z dignitas jak grało Na'vi ??? 

Oglądałem cały i szczerze mówiąc, był to pokaz jednej drużyny.

16:4 i 16:3, mirage oraz cobblestone. Digtnias nie wiedziało co robić.

Jeżeli miałbym powiedzieć na szybko (bez analizy), to postawiłbym coś na Navi.

TSM gra ze stand-inem - nie przekreślam ich z tego powodu, lecz to nie jest ta sama gra co z całą 5, a Navi naprawdę jest w formie.

Przecież Navi gra z Envy :v

­

Opublikowano

Oglądałem cały i szczerze mówiąc, był to pokaz jednej drużyny.

16:4 i 16:3, mirage oraz cobblestone. Digtnias nie wiedziało co robić.

Jeżeli miałbym powiedzieć na szybko (bez analizy), to postawiłbym coś na Navi.

TSM gra ze stand-inem - nie przekreślam ich z tego powodu, lecz to nie jest ta sama gra co z całą 5, a Navi naprawdę jest w formie.

Przecież Navi gra z Envy :v

wycofali tamten mecz o.O czy coś Nie ma żadnych ciekawych meczy może jutro się to zmieni :/

Opublikowano

wycofali tamten mecz o.O czy coś Nie ma żadnych ciekawych meczy może jutro się to zmieni :/

Zły mecz dodali, bo Navi gra z Envy, a wygrany z meczu Titan/3DMAX zagra z TSM.

12:3 w TT dla 3DMAX.
Na inferno znowu było blisko.
Nie postawiłem na nikogo, ale już teraz mogę powiedzieć, że 3DMAX bardziej zasłużyło na awans niż Titan.

znowu mi jebło double posta.
@Szymico - usuń to, tylko bez warna ofc

//połączone ;) |Wilczek

­

Opublikowano

envyus navi co myślicie?

nie stawiam tego szitu nawet ale ENV powinno wygrać

jestem ciekawy opinii na temat meczu TSM vs Titan nie wiem czy nie postawić 20 euro na TSM :D

Opublikowano

właśnie co o tym meczu sądzicie ? 

Skip lub low na Navi.

Envy to faworyt tego turnieju, co nie znaczy, że nie mogą przegrać.

Navi to drużyna, która obecnie znajduje się w TOP5 - według mnie ofc (Fnatic, Envy, NiP, TSM, Navi).

Oddsy i tak są za duże na bet na Envy - do tego jest to ryzykowny bet.

Navi zawsze może polegać na Guardianie i Edwarze, którzy grają na tym turnieju bardzo dobrze, podobnie Flamie :)

Ja sam dam low'a na Navi - jedną mapę mogą ugrać spokojnie.

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngKokoszka. dzięki a TSM vs TITAN ? 

Tutaj to ja stawiam fulla, TSM powinno wygrać, zaraz dodam info na temat meczu. 

Według mnie TSM - oba swoje dotychczasowe mecze wygrali 2:1 - pokonując VP oraz Dignitas.

Titan - w obu swoich meczach z 3DMAX wygrali, lecz nie była to łatwa przeprawa.

Na Inferno wygrali w dogrywce, w drugim meczu tylko 16:14, DD2 przegrali 16:10 (12:3 w TT dla 3DMAX), co jest bardzo słabym wynikiem na taką drużynę.

W meczu z Envy wygrali na inferno 16:5, a na cache (jedna z najlepszych map Titan) przegrali 16:2. Gdyby nie wygrana pistoletówka i clutch Kennyego, mogliby nie ugrać nic :)

Mirage: 60/40 dla TSM

Cache: 50/50

Nuke: 60/40 dla TSM (ok. miesiąc temu TSM pokonało na tej mapie Titan 16:3)

Dust2: 55/45 | 60/40 dla TSM (Titan grało słabo na dd2 w dzisiejszym meczu z 3DMAX, lecz była to mapa fińskiej formacji. Na SLTV (2 tygodnie temu) TSM wygrało 16:5 z Titan).

Cobblestone: 65/35 dla TSM (kilka dni temu TSM przegrało z Titan 16:5)

Inferno: 55/45 dla TSM

Overpass - 55/45 dla TSM

Na większości map sytuacja jest dosyć wyrównana. Z tego co wiem, to TSM będzie wybierać mapę jako pierwsza drużyna.

Kolejność map według mnie (1 - TSM, 2 - Titan):

1 BAN - Cobblestone

2 BAN - Overpass

1 VETO - Inferno/Nuke (według mnie TSM czuje się lepiej na Inferno; Titan gra bardzo dobrze w CT na nuke)

2 VETO - Dust2

1 BAN - Mirage (TSM wie, że gra na tej mapie bardzo dobrze, lecz Titan także potrafi dopasować się pod rywala na tej mapie (przegrana 16:11 z Envy)

2 BAN - Cache/Nuke

Decydująca mapa: Cache/Nuke

Gdy TSM wygra wybraną przez siebie mapę, będą w dobrej sytuacji, ponieważ większość map może być bardzo wyrównana. Wystarczy, że uzyskają tą przewagę, a mogą zniszczyć przeciwnika psychicznie (widziałem kilka negatywnych reakcji Kennyego i Apexa).

Jeżeli dwaj zawodnicy powyżej nie będą w formie, TSM powinno wygrać :)

Według mnie - będzie to bardzo wyrównany mecz lub pokaz ze strony jednej z drużyn.

Moje %: 60/40 dla TSM

Proponowany bet: low na Titan lub skip

Mój beta: All in TSM - http://prntscr.com/6smgqk

­

Opublikowano

Tutaj to ja stawiam fulla, TSM powinno wygrać, zaraz dodam info na temat meczu. 

Według mnie TSM - oba swoje dotychczasowe mecze wygrali 2:1 - pokonując VP oraz Dignitas.

Titan - w obu swoich meczach z 3DMAX wygrali, lecz nie była to łatwa przeprawa.

Na Inferno wygrali w dogrywce, w drugim meczu tylko 16:14, DD2 przegrali 16:10 (12:3 w TT dla 3DMAX), co jest bardzo słabym wynikiem na taką drużynę.

W meczu z Envy wygrali na inferno 16:5, a na cache (jedna z najlepszych map Titan) przegrali 16:2. Gdyby nie wygrana pistoletówka i clutch Kennyego, mogliby nie ugrać nic :)

Mirage: 60/40 dla TSM

Cache: 50/50

Nuke: 60/40 dla TSM (ok. miesiąc temu TSM pokonało na tej mapie Titan 16:3)

Dust2: 55/45 | 60/40 dla TSM (Titan grało słabo na dd2 w dzisiejszym meczu z 3DMAX, lecz była to mapa fińskiej formacji. Na SLTV (2 tygodnie temu) TSM wygrało 16:5 z Titan).

Cobblestone: 65/35 dla TSM (kilka dni temu TSM przegrało z Titan 16:5)

Inferno: 55/45 dla TSM

Overpass - 55/45 dla TSM

Na większości map sytuacja jest dosyć wyrównana. Z tego co wiem, to TSM będzie wybierać mapę jako pierwsza drużyna.

Kolejność map według mnie (1 - TSM, 2 - Titan):

1 BAN - Cobblestone

2 BAN - Overpass

1 VETO - Inferno/Nuke (według mnie TSM czuje się lepiej na Inferno; Titan gra bardzo dobrze w CT na nuke)

2 VETO - Dust2

1 BAN - Mirage (TSM wie, że gra na tej mapie bardzo dobrze, lecz Titan także potrafi dopasować się pod rywala na tej mapie (przegrana 16:11 z Envy)

2 BAN - Cache/Nuke

Decydująca mapa: Cache/Nuke

Gdy TSM wygra wybraną przez siebie mapę, będą w dobrej sytuacji, ponieważ większość map może być bardzo wyrównana. Wystarczy, że uzyskają tą przewagę, a mogą zniszczyć przeciwnika psychicznie (widziałem kilka negatywnych reakcji Kennyego i Apexa).

Jeżeli dwaj zawodnicy powyżej nie będą w formie, TSM powinno wygrać :)

Według mnie - będzie to bardzo wyrównany mecz lub pokaz ze strony jednej z drużyn.

Moje %: 60/40 dla TSM

Proponowany bet: low na Titan lub skip

Mój beta: All in TSM - http://prntscr.com/6smgqk

No tak TSM powinno wygrać dziwne że chce ci się to układać ja wszystko w głowie robię xD postawie z 20 euro zobaczymy co z tego wyjdzie :) 

Opublikowano

No tak TSM powinno wygrać dziwne że chce ci się to układać ja wszystko w głowie robię xD postawie z 20 euro zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Akurat takie analizy też mam w głowie, ale napisałem to dla innych.

Także uważam, że nawet bez Devica (snajper) powinni dać radę. Na większości map mają przewagę, prócz cobblestone.

O ile się nie mylę, to w TSM cała 4 gra podobnie, a Titan głównie zależy od otwierających fragów Apexa (z którym jest różnie, np. 0/12 w ct na mirage z envyus), kluczowych strzałów Kennyego i gry Maniaca.

Swoją drogą - działają wam boty? 

­

Opublikowano

Mi też działają, ale kolejki takie, że nie można się dobić.

Chciałbym obstawiać na envy, ale chyba będę musiał sobie odpuścić ten mecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...