Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reason 3 nowych graczy, nie widziałem ich grających od IEM'a, mouz ma allu który ich ostro keruje. BO1 więc 50-50 ale raczej mouz. 

he?

Opublikowano

Reason win to było pewne ;) Ez skin ez life

Zobacz ze przed DDos-em Reason miało eko a jak ddosy sie zaczely i przeniesli ich na inny serwer to bylo 2;2 tak jak wczesniej ale za to kazdy z Reason mial jakies 6.5k na łebka i nagle mieli fulla.Najlepsze jest to ze na czacie jak z OnBots pisali ze Reason musi miec eko to Reason sie tego wypieralo i przez te ddosy oraz nie uczciwą grę ze strony Reason , OnBots zostali wyrzuceni z rytmu jaki grali od samego poczatku i odechcialo im sie grac przez to jak Reason jest nie uczciwe podczas meczy.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ale TT też nie miało dużych kokosów. Mieli 4k max. Dali po 6k każdemu aby było sprawiedliwie, bo nie mogli przywrócić zapisu.
Oto moja wczorajsza wygrana:

eBPm0hh.png

Dzisiaj stawiam na mistrzów Polski --> Virus.Pro

J0RWRxD.png

Opublikowano

chciałbym te skiny wziasc sobie na steam a nie mogę naciskam ten przycisk wyświetla tam się na dole po prawej i potem znika wczesniej bylo normalnie co zrobic?

410701400406615815990.png

Opublikowano

Titan i HR win ;3 

Katrina wygra z Platinum 

Co to za troll :D

VP

Reason ma szanse warto postawić gówna patrząc na %%

Plat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...