Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

21 dni bodajże

ale będzie informacja; itemek będzie się świecić na czerwono to oznaka, że musisz coś z nim zrobić

f1a327ea2f.png

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki jest w ogóle wynik meczu? Streama nie mogę obejrzeć, statystyki na żywo z hltv nie działają.

Ale mnie kusi dać na Tytanów, wygrałbym 4,5$.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jaki jest w ogóle wynik meczu? Streama nie mogę obejrzeć, statystyki na żywo z hltv nie działają.

Ale mnie kusi dać na Tytanów, wygrałbym 4,5$.

mirage przegrali po stronie tt z 12 punkatami nie ugrali ani razu a mieli z 5 szans po stronie tt dd2 0 6.. 

Opublikowano

Dobry throw ze strony Penty. Niedługo możemy spodziewać się wpisu na HLTV o sprzedawaniu meczów ;]

I dlatego napisałem skip na ten mecz ale jak zwykle polaczki oleją wszystko, i będzie płacz o stracone €€€ ;3

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

podkładają się.. z SG biegał, dodatkowo z penty widział dwóch i przez kilka sekund d o nich ni strzelał aż go zabili. 

Opublikowano

Tak jak ­myślałem. Tytani bez problemów to ugrali ;)

Cloud9 vs Mythic na inferno?

SKDC vs Denial na overpass?

784091427630431250239.png

Opublikowano

High c9.
lel

@Edit w tych 2 meczach nie widze aby faworyci przegrali dlatego na nich stawiam. Co do tamtych to jeszcze sie przemysli. Ps analiza zrobiona w 2min, takze jak przegra team prosze nie miec zazalen. Ale powinni to jak najbardziej ugrac.
Boze ten tapatalk...

To co te c9 na overpassue zrobilo to zenada po prostu. 16 5 denial a przegrali z mystic 11 16.
18 value na mythic niech mi odrobia przegrana...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Myślę ,że można med na ESC. Wczoraj ESC prawie wygrał z LGB.

Dokładnie xD Każdy wyzywa ESC po wczoraj przegrało ? A , że było 19:15 i 16: 13 to już nikt nie pamięta xD

Opublikowano

Dałem na ESC obym się na nich nie zawiódł później już nigdy na nich raczej nie postawię;

- 2 tygodnie temu wygrali z Penta 2-1

- Penta wygrała easy z Property

- ESC widać, że się starało grając na LGB ( 19-15, 16-14 ) ale no niestety przegrali.

GL dla wszystkich.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Z LGB na pierwszej mapie mieli tyle szans żeby ugrać i tego nie wykorzystali, widać, że jak zaczyna im się palić grunt pod nogami panikują i przegrywają ważne rundy. A co dzisiejszych meczów low na Property i med na LGB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...