Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LGB czy ESC w końcu ? Postawiłem AWP BOOM....

Dawaj ESC najwyżej stracimy razem, wczoraj ten drugi mecz grali w miarę dobrze. Jak nie będzie inferno to może wygrają.

Opublikowano

Napisze ktoś o co chodzi z tym low/med/high(chodzi o wartość broni które będziemy obstawiać)? Tak jestem świeżakiem w cs:go a co dopiero w obstawianiu meczy :)

Opublikowano

Dawaj ESC najwyżej stracimy razem, wczoraj ten drugi mecz grali w miarę dobrze. Jak nie będzie inferno to może wygrają.

LGB może to wykorzystać bo3 i wybrać akurat inferno. exESC pewnie wybierze overpass, a mapka dodatkowa - mirage?

jak dla mnie odd 55/60-45/40 dla LGB

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Napisze ktoś o co chodzi z tym low/med/high(chodzi o wartość broni które będziemy obstawiać)? Tak jestem świeżakiem w cs:go a co dopiero w obstawianiu meczy :)

Tak, low=mało, med=średnio, high=wysoko i jest jeszcze allin-wszystko co masz(najdrozsze skiny) i ICB(inventory clean bet)= najtansze skiny jakie są(0,04€)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Tak, low=mało, med=średnio, high=wysoko i jest jeszcze allin-wszystko co masz(najdrozsze skiny) i ICB(inventory clean bet)= najtansze skiny jakie są(0,04€)

z tymi 0.04 nie przesadzajmy bo i tak nic nie dostanie, musiałbym by obstawić drużynę która ma z 20% na wygraną, tylko boty takim czymś blokujecie. 

Mój dzisiejszy bet

hnvyze.jpg

Opublikowano

nigdy nic nie wiadomo z cis risking

dzisiaj dobre meczyki, więc jak coś to odrobimy na spokojnie

low/med c6

f1a327ea2f.png

Legenda
Opublikowano

Wiadome, że rozgrzewka. W meczu zabijają na respie swoich?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ja polecam nie obstawiać na mecze vp, zawsze mogą zthrow'ować bo przecież suple dla Pashy same się nie kupią, Tazowi kosy same nie będą wypadać, a Biały nie będzie miał darmowego pacca w tibii :D

Opublikowano

Zawsze jak postawie na Polski team to zawsze przegrywam.. takie życie. Dobry Gaming to tak na prawde BG zawsze przegrywaja pizdy jak na nich postawie. 

ale za to penta wygrała 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...