Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najbliższe mecze turniejowe - Ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, Fnatic vs gplay, co myslicie? Ja chyba skipuje gplay dobrze gralo vs ldlc, a fnatic bez krimza?

fnatic grają w osłabionym składzie dlatego polecam skip ,ewentualnie low na gplay

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra panowie czyli jakie jest wasze zdanie? postawiłem 150 dolarów na mecz "ESC VS MOUZ" i w sumie nie wiem co po tej grze 0 16 ESC mogę się spodziewać. Te mouz jest dobre? coś na poziomie navi? 

Opublikowano

Dobra panowie czyli jakie jest wasze zdanie? postawiłem 150 dolarów na mecz "ESC VS MOUZ" i w sumie nie wiem co po tej grze 0 16 ESC mogę się spodziewać. Te mouz jest dobre? coś na poziomie navi? 

Nie pamietam kiedy esc ostatnio gralo inferno to i tak przegrali, na overpasie moga powalczyc, ale imo to i tak chrisj i ekipa ich zniszcza, ogolnie to glupote zrobiles, ze tyle na taki mecz obstawiles

4zzt3n.png

Opublikowano

Jak dla mnie mouz wygra z ESC po tym co pokazali na Inferno. Chociaż nie grają Inferno to grali bardzo słabo.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Nie pamietam kiedy esc ostatnio gralo inferno to i tak przegrali, na overpasie moga powalczyc, ale imo to i tak chrisj i ekipa ich zniszcza, ogolnie to glupote zrobiles, ze tyle na taki mecz obstawiles

a ten Chris jest w składzie mouza czy dodali na ten mecz go ? 

Opublikowano

ESC get rekt 0-16

ez skins

mS dziś gra nocny, to jest znak że wygrają tarik>summit

dzisiaj jakieś 10$ wpadnie pewnie hehe

f1a327ea2f.png

Opublikowano

9:15 dla CW współczuje wszystkim którzy postawili na Fnatic. Pora zmienić z Fnatic na GPlay.

Opublikowano

@jachcehaka

ESC zawsze odrzuca Inferno a ze w ESEA nie da sie odrzucić mapy to musieli ja grac i dlatego przegrali. Jeszcze raz powtórzę ze oni NIE grają Inferno.

Opublikowano

@ tmmtta

Dziękuje przyjacielu ,dzięki tobie jestem kilka dolców do przodu :)Dobre analizy maj frend

Dziękuję za miłe słowa, NaVi vs esc ezz win jak mowilem NaVi bet :)

A dla fnatic w glowach sie chyba powalilo od hajsu i procentów xD

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

all in na gplay

cache ugrają na luzie dd2 to gorzej mirage powinni też dać radę w 60%

obecnie 6-0 GP 

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...